Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

papildināts Pavlovam zaudējums dubultspēļu finālā Maskavā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovam zaudējums dubultspēļu finālā Maskavā
Deniss Pavlovs
Foto: Jānis Cīrulis, Sportacentrs.com

Latvijas tenisists Deniss Pavlovs šodien nespēja kļūt par Maskavas „Future” dubultspēļu turnīra uzvarētāju. Spēlējot kopā ar mājinieku Andreju Kuzņecovu, viņš dramatiskā fināla cīņā ar 4:6, 7:6(14), [8:10] piekāpās Krievijas sportistu duetam Mihails Fufigins un Sergejs Krotjuks. Turnīrā mūsu sportists nopelnīja 20 reitinga punktus.

Maskavas (Krievija) „Future” 15 000+H

Pagājušajā nedēļā Lielupes „Future” turnīrā veiksmīgākais no mūsu sportistiem bija Deniss Pavlovs, kurš vienspēlēs sasniedza pusfinālu, bet dubultspēlēs kļuva par čempionu (duetā ar Andi Jušku). Pēc turnīra Deniss vēl nebija pārliecināts, vai dosies uz „Future” sacensībām Maskavā, jo nav pilnībā izdevies sadziedēt kājas savainojumu. Ja dubultspēlei tas traucē maz, tad vienspēlēs, kur vairāk jāskrien pa kortu, sāpošā kāja ļoti liek sevi manīt.

Taču tā kā Pavlovam ir jāaizstāv liels dubultspēļu ranga punktu skaits, tad uz Krieviju viņš tomēr devās, turklāt guvis panākumus. Vienspēļu turnīrā gan to nebija, jo pirmās kārtas maču pret mājinieku Antonu Zaicevu pabeigt neizdevās – izstāšanās pie rezultāta 2:6, 1:2. Tikmēr dubultspēlēs kopā ar krievu Andreju Kuzņecovu sasniegts fināls, līdzšinējās cīņās nezaudējot ne seta. Pirmajā kārtā 6:3, 6:4 pret mājiniekiem Vitāliju Kačanovski un Iļju Starkovu, pēc tam 6:0, 6:1 pret citu Krievijas duetu Nikolozu Basilašvili un Andreju Kumancovu, bet ceturtdien pusfinālā ar 6:3, 6:2 tika apspēlēti Dmitrijs Sitaks un Dmitrijs Vlasovs (abi Krievija).

Arī finālā pretiniekos bija Krievijas duets - Mihails Fufigins un Sergejs Krotjuks. Šī spēle iznāca ļoti dramatiska, taču ne ar pozitīvu iznākumu Pavlovam un Kuzņecovam - 4:6, 7:6(14), [8:10]. Turnīrā Deniss nopelnīja 20 dubultspēļu reitinga punktus, bet jaunnedēļ pieteicies startam "Future" sacensībām Polijā (tur plānojis spēlēt arī Andis Juška).

Ratingenas (Vācija) ITF 10 000

Pārbaudīt savus spēkus ITF 10 000 sērijas turnīrā Vācijā bija devusies 17 gadus vecā Jūlija Kuļibaba. Viņai vienspēļu turnīrs bija jāsāk no kvalifikācijas, kurā izdevās izcīnīt trīs pārliecinošas uzvaras – 6:1 6:1 pret Soraju Moradjanu (Vācija), 6:3, 6:1 pret Abiju Melrouzu (Lielbritānija), kā arī 6:4, 6:1 pār Alīnu Helceli (Vācija). No šī sportistēm WTA rangā atrodas tikai Melrouza (1120.vieta). Pamatturnīrā Jūlijai nepaveicās ar izlozi, jo jau 1.kārtā bija jātiekas ar sacensību galveno favorīti, vācieti Skārletu Verneru (WTA 347.). Pārsteigumi šajā cīņā izpalika – Kuļibaba zaudēja ar 3:6, 1:6, paliekot bez reitinga punktiem. Dubultspēlēs mūsu tenisiste nespēlēja.

Stambulas (Turcija) ITF 10 000

Krietni neveiksmīgāks ITF sērijas Turcijā iznāca Madarai Straumei. Vienspēļu kvalifikācijā viņai jau 1.kārtā nācās zaudēt ukrainietei Valērijai Stakhanovai – 7:5, 1:6, 6:7(6), bet dubultspēlēs pie starta Madara netika.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page

     [+] [-]

, 2011-08-18 22:45, pirms 13 gadiem
Tur kāds cits ārzemnieks neskaitot Denisu ari piedalās? visi 4 dubultspēļu pāros tikai pretī krievi, spēlē pārī ar krievu un arī vienspēlēs pakāsa vietējam

     [+] [-]

, 2011-08-19 16:07, pirms 13 gadiem
Ingars192 rakstīja: Tur kāds cits ārzemnieks neskaitot Denisu ari piedalās? visi 4 dubultspēļu pāros tikai pretī krievi, spēlē pārī ar krievu un arī vienspēlēs pakāsa vietējam
bija dazhi ukraiņi, nīderlandieši, zviedrs..

     [+] [-]

, 2011-08-19 16:23, pirms 13 gadiem
Bilde ar Pavlovu un Cēsu karogu fonā ir vnk lieliska