Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Hercoga Jēkaba kauss jau šajā nedēļas nogalē

Sestdien, 20. augustā, un svētdien, 21. augustā, Jelgavā norisināsies ikgadējais beisbola turnīrs "Hercoga Jēkaba kauss". Šogad turnīrā piedalīsies piecas komandas - mājinieki Jelgavas "Hercogs", Baldones "Baroni", BK Sigulda, Valmieras "Patronas" un Rīgas "Lauvas II".

Pagājušajā gadā, turnīrā uzvaru izcīnīja Valmieras komanda, taču aizstāvēt titulu nesolās būt viegli. Šogad turnīram pievienojusies arī Baldones komanda, kas sola lielāku konkurenci un, līdz ar to - intrigu. Arī mājinieki, Jelgavas "Hercogs", kā arī Rīgas "Lauvas II" un BK Sigulda noteikti teiks savu vārdu kausa izcīņā, jo visas komandas šogad ir līdzīgos spēka samēros. Jāpiebilst, ka tieši pēdējās divas komandas pagājušajā gadā bija vadībā pēc grupu turnīra, kas tika izspēlēts pirmajā dienā, taču pusfinālus nespēja uzvarēt.

Hercoga Jēkaba kausa ietvaros vienas beisbola spēles garums tiek samazināts līdz 5 iningiem, jeb 1,5 stundām.

Turnīrs norisināsies bijušajā RAF stadionā. Abās dienās spēļu sākums plkst. 11:00 no rīta.

Turnīra organizatori informē, ka pasākuma laikā notiks arī citas aktivitātes - interesenti varēs iepazīties ar beisbolam nepieciešamo inventāru, pieteikties treniņiem pilsētu komandās kā arī klātienē vērot Latvijas beisbolu.