Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Jēkabsonei uzvara pār bijušo komandu, "Mercury" tuvojas "play-off"

Rolands Eliņš

Jēkabsonei uzvara pār bijušo komandu, "Mercury" tuvojas "play-off"
Anete Jēkabsone-Žogota ar kolēģēm
Foto: www.wnba.com

Anete Jēkabsone-Žogota ar diviem punktiem palīdzējusi Fīniksas "Mercury" ar 101:85 pieveikt savu bijušo WNBA komandu Konektikutas "Sun". "Mercury" šī bija jau 12. uzvara pēc kārtas.

Anete Jēkabsone-Žogota laukumā pavadīja tieši desmit minūtes, kuru laikā gan aizmeta garām abus tālmetienus un vienu divpunktu metienu. Tiesa, tika izmantotas abas iespējas no soda metienu līnijas, un spēli latviete noslēdza ar diviem punktiem un +/- koeficientu plus viens.

"Mercury" tikmēr ieguva vērā ņemamu pārsvaru jau pirmajā ceturtdaļā (24:14) un spēli noslēdza ar pārliecinošu uzvaru 101:85. Lai arī ierastajai līderai Daianai šī nebija tā veiksmīgākā spēle (metieni no spēles 4/11 un 14 punkti), 23 punktus austrāliete Penija Teiloram bet 21 pievienoja Britnija Grainere.

Konektikutas "Sun" ir Jēkabsones pirmā komanda, kuru viņa pārstāvēja WNBA, Tajā tika aizvadītas divas sezonas (2009. un 2010. gadā), kuru laikā vidēji tika gūti 8,3 punkti un 30 reizes iziets sākumsastāvā. Šosezon "Mercury" rindās Jēkabsone vēl ne reizi nav devusies sākuma pieciniekā un vidēji spēlē gūti 3,6 punkti.

Taču komandas panākumi neapšaubāmi ir iespaidīgāki "Mercury" - šonakt gūta jau 12. uzvara pēc kārtas un sezonas bilance 18-3 ļauj ieņemt pārliecinošu pirmo vietu gan Rietumu konferencē, gan visā līgā. Lai arī regulārajā sezonā atlicis vēl mēnesis, "Mercury" jau nākamajā spēlē var nodrošināt vietu "play-off" - nepieciešama vai nu uzvara vai Sietlas komandas zaudējums.

Izmantotie resursi:
WNBA.com

     [+] [-]

, 2014-07-18 09:48, pirms 10 gadiem
Kā tiek aprēķināts +/- koeficients?

     [+] [-]

, 2014-07-18 09:54, pirms 10 gadiem
iLoveBasketball rakstīja: Kā tiek aprēķināts +/- koeficients?
Tas ir spēles rezultāts, spēlētājam esot laukumā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja