Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

''RFS Futsal'' pastiprina Horvātijas izlases telpu futbolists Kuraja

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''RFS Futsal'' pastiprina Horvātijas izlases telpu futbolists Kuraja
Marko Kuraja. Foto: Meta Catania Bricocity

Latvijas telpu futbola vienība ''RFS Futsal'' pavēstījusi, ka komandas rindas papildinājis Horvātijas izlases futzālists Marko Kuraja.

''Esmu patiesi priecīgs par pievienošanos RFS Futsal. Nevaru sagaidīt sezonas sākumu un tikšanos ar komandas bedriem un vadību. Esmu pārliecināts, ka Duartes kunga vadībā spēlēsim labu futzālu un spēsim izcīnīt līgas titulu un iepriecināt mūsu līdzjutējus,'' kluba paziņojumā citēts horvāts.

Karjeras laikā 27 gadus vecais Kuraja pārstāvējis dzimtenes telpu futbola klubus ''Olmissum'' un ''Square'', kā arī spēlējis Itālijas vienībās ''Meta Catania Bricocity'' un ''Mantova Calcio a 5''.

Telpu futbola Pasaules kausa kvalifikācijā Horvātijas izlases rindās Kuraja piedalījās astoņās spēlēs, atzīmējoties ar vieniem vārtiem un divām piespēlēm.

Tāpat ''RFS Futsal'' pavēstījuši, ka tās vārtus nākamajā sezonā turpinās sargāt 33 gadus vecais brazīliešu vārtu vīrs Deivau.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/rfsfutsal/...
https://www.facebook.com/rfsfutsal/...