Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: "IndyCar" čempions pēc avārijas sāncenšiem grib sadot pa muti

Gatavojoties "IndyCar" čempionāta posmam "Road America" sacīkšu trasē, treniņbraucienos avarēja pērnās sezonas čempions Vils Pauvers, kurš sadūrās ar Skota Diksona mašīnu. Epizodi iepriekš Romēns Grožāns bija izstūmis Pauveru no trases, nonākot viņam priekšā. Diksons, kurš neatradās lidojošajā aplī, palaida Grožānu garām, bet Pauveru neredzēja un aizšķērsoja viņam ceļu. Austrāliešu pilots pēc negadījuma pat "palaida rokas" pret Diksonu, bet intervijā atzina, ka bijušais F1 braucējs Grožāns par savu rīcību "ir pelnījis dabūt pa muti".

, 2023-06-22 03:29, pirms 11 mēnešiem
NESAPROTU- kā profesionālis var kā tāda vecmamma pēkšni pilnīgi šķērsām ceļam aizbraukt.
Jānis Reišulis. Foto: Reišulis MX
1

Motosportists Jānis Reišulis šosezon neatgriezīsies sacensībās

LETA. Latvijas motosportists Jānis Mārtiņš Reišulis šosezon neatgriezīsies sacensībās, pirmdien paziņoja 16 gadus vecā sportista pārstāvji.
Foto: Raimonds Volonts

Ar spraigām cīņām un negaisu aizvadīts Latvijas-Lietuvas rallijkrosa otrais posms

Jau trešo gadu pēc kārtas Jēkabpils novada Biržos uz gaidītāko pasākumu autotrasē "Baroni" pulcējās rallijkrosa braucēji un autosporta entuziasti no visas Baltijas, kur aizvadīts Latvijas-Lietuvas rallijkrosa čempionāta otrais posms.
Kārlis Alberts Reišulis. Foto: no sportista arhīva

Kārlis Reišulis: "Slikts pirmais brauciens ar pārāk daudz kļūdām"

18. un 19. maijā Francijā, "St Jean d’Angely" mototrasē norisinājās Eiropas čempionāta EMX250 ceturtais un EMX125 piektais posms motokrosā. Šajā posmā startēja Kārlis Alberts Reišulis, kurš savā klasē divu braucienu summā ierindojās piektajā vietā, un Markuss Ozoliņš, kuram kopvērtējumā 14. vieta.