Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Koledža iemūžinās Karija numuru un iekļaus viņu Slavas zālē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Koledža iemūžinās Karija numuru un iekļaus viņu Slavas zālē
Stefens Karijs. Foto: NBA

Dienu pēc tam, kad Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" līderis Stefens Karijs izcīnīja savu ceturto titulu un pirmo reizi tika atzīts par finālsērijas MVP, Deividsonas koledža paziņojusi par viņa 30. numura iemūžināšanu.

Stefens Karijs spēlēja Deividsonā laika posmā no 2006. līdz 2009. gadam, un viņam pieder virkne skolas rekordu – saspēles vadītājs ir rezultatīvākais spēlētājs vēsturē, realizējis visvairāk tālmetienu, soda metienu un metienu no spēles, kā arī pārtvēris visvairāk bumbu. 2008. gadā Deividsona pārsteidzoši sasniedza NCAA ceturtdaļfinālu, un panākuma galvenais kaldinātājs bija tieši Karijs.

Ceremonija, kurā tiks iemūžināts Karija 30. numurs un viņš tiks uzņemts skolas Slavas zālē, notiks 31. augustā. Reizē viņam tiks pasniegts diploms, ko "Warriors" līderis ieguva maijā, bet ceremoniju nevarēja apmeklēt, jo tobrīd risinājās izslēgšanas spēles. Karijs ieguva bakalaura grādu socioloģijā.

Diploms ir svarīgs faktors, jo Deividsonas koledža godina tikai tos studentus, kuri absolvējuši skolu.

Karija numurs būs septītais, ko koledža godinājusi, bet pirmais, ar kuru vairs nedrīkstēs spēlēt neviens cits.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2022-06-18 09:28, pirms 2 gadiem
Pelnīti. Šobrīd viens no labākajiem talantiem NBA.

     [+] [-]

, 2022-06-18 13:34, pirms 2 gadiem
Jaunais talants Socioloģijā?!

     [+] [-]

, 2022-06-18 16:47, pirms 2 gadiem
Kārtējais tituls!