Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Federers: "Gulbis šogad uzvarēs vēl daudzos mačos un atgūsies rangā"

Rolands Eliņš

Federers: "Gulbis šogad uzvarēs vēl daudzos mačos un atgūsies rangā"
Ernests Gulbis mačā pret Rodžeru Federeru
Foto: Gerry Weber Open

Slavenais Šveices tenisists Rodžers Federers pēc vakardienas uzvaras pār Ernestu Gulbi izteica savu ticību latvieša spējām atgriezties tenisa elitē.

"Tā bija spēle uz zālāja seguma, un viņam (Ernestam Gulbim) ir spēcīga serve," preses konferencē norādīja Rodžers Federers. "Līdz ar to vienalga, kādā līmenī viņš ir, Gulbis vienmēr sagādās grūtu cīņu gan sev, gan pretiniekam. Iespējams, ka izšķirošajos brīžos viņam vajadzētu uzdrīkstēties darīt ko vairāk, taču tas ir normāli."

"Tik un tā, viņa spēle nav pazudusi," Federers turpināja raksturot savu latviešu pretinieku. "Uzskatu, ka viņš šogad vēl uzvarēs daudzās spēlēs un atgūsies ATP rangā, viņam ir "Top 10" tenisista potenciāls. Pieļauju, ka šobrīd sasniegts zemākais punkts. Lai nu kā, šajā mačā viņš ar uzvaru varēja atgūties jau uzreiz, kamēr man tā bija iespēja turpināt sacensības. Esmu apmierināts ar savu spēli, labi noservēju vajadzīgajos brīžos."

Federeram tika uzdots jautājums, vai pēc pirmajām divām uzvarām Hallē viņš uzskata, ka ir gatavs Vimbldonā cīnīties ar Džokoviču: "Jā, jo šajā turnīrā esmu uzvarējis divās spēlēs, bet Džokovičs ne reizi (viņš šajā turnīrā nemaz nepiedalās). Ja jokus atstāj malā, tad jā, ceru, ka spēšu izrādīt pretestību. Ceru, ka tiksimies viens pret otru. Tas droši vien notiktu finālā, kas nozīmē, ka abi būsim aizvadījuši garu un uzvarām pilnu turnīru. Uzskatu, ka viņš Vimbldonā būs favorīts un atkal parādīs savu labāko spēli - viss cits būtu pārsteigums."

Izmantotie resursi:
GERRY WEBER OPEN 2015

  -1 [+] [-]

, 2015-06-18 13:42, pirms 9 gadiem
Ak, šīs pieklājības frāzes..

Saprotu, ka viņš spēles laikā pāŗāk neiedziļinās pretinieka tehnikā, arī citus tenisa mačus noteikti neskatās, bet nu kkādu info jau arī par pretinieku viņš uzņem un spēles laikā kaut kādas tendences pamana.

  -3 [+] [-]

, 2015-06-18 13:50, pirms 9 gadiem
Gubis šogad uzvarēs vēl daudzos mačos un atgūsies rangā! Gubis

  +4 [+] [-]

, 2015-06-18 14:03, pirms 9 gadiem
Lai tā notiek. Tie būtu zelta vārdi, bet jautājums ir viens, vai Gulbis tajos ieklausīsies?

  +4 [+] [-]

, 2015-06-18 14:09, pirms 9 gadiem
Berzin, labak ej komentet basketbolu. Tiesam doma, ka tenisisti neko nezina par pretiniekiem un nepaskatas nevienu speli?

  +8 [+] [-]

, 2015-06-18 14:22, pirms 9 gadiem
Go Ernie, nedrīkst just līdzi tikai uzvarām, atbalstīt vajag vienmēr!

Būs vēl spoži mirkļi, viennozīmīgi.

  +1 [+] [-]

, 2015-06-18 15:39, pirms 9 gadiem
Ernesta teiktais:
“I feel like a player again! I don’t know if I’m ready to win anything big on grass. I’ve never won nothing big on grass, but it’s getting there. It’s one month of work and I feel really fit now.

“I have no more pain and I’m happy about that!”

With his Halle campaign at an end, and Wimbledon around the corner, Gulbis will spend the next 10 days in practice, maybe playing an exhibition event. The ATP event in Nottingham would have been an option, too but there is a tiny problem — he simply forgot to sign up for the event.

Avots:
Favorites and Federer Untroubled: On the...

  -2 [+] [-]

, 2015-06-18 15:54, pirms 9 gadiem
Ernijzz rakstīja: Berzin, labak ej komentet basketbolu. Tiesam doma, ka tenisisti neko nezina par pretiniekiem un nepaskatas nevienu speli?
Kāpēc nezin? Es teicu, ka viņš neiedziļinās pretinieka tehnikā. Tenisistiem pretinieku perfekti izskauto treneri, kuri arī sastāda spēles plānus A,B,C un D. Viss tiek parādīts īsos, sagrieztos fragmentos, ja vajadzīga kaut kāda video palīdzība.
Es esmu pilnīgi drošs, ka tikai retais tenisists skatās citas spēles. Protams, kaut kādus lielos mačus gan jau arī noskatās, taču ne jau 1. un 2.kārtas, pa kurām šobrīd dzīvojas Ernests.

     [+] [-]

, 2015-06-18 20:44, pirms 9 gadiem
Federers kā vienmēr zolīds, tik pat cienījami viņš izsakās par lielāko daļu konkurentu...un viņam pašam nav jāskatās visas iespējamo pretinieku spēles, priekš tam ir speciāli cilvēki, kuri savāc visu nepieciešamo videomateriālu ...un, protams, ka Federers nav tiešajā skatījies šogad Gulbja spēles, vnk viņam pirms spēles bija uztaisīts videomateriāls kā pēdējā laikā spēlē Gulbis + pēdējā spēle ar ukraini...tas viss kopā diez vai aizņēma stundu ...

  +1 [+] [-]

, 2015-06-18 22:51, pirms 9 gadiem
Nedomāju, ka tās ir pieklājības frāzes, jo par katru top100 tenisistu pēc uzvarētas spēles Federers tā nesaka. Ernests pats ir pierādījis, ka var tikt desmitniekā, viss ir atkarīgs no viņa paša. Domāju, ka drīz spēle nostabilizēsies un nāks arī uzvaras.

     [+] [-]

, 2015-06-19 20:25, pirms 9 gadiem
Pilnīgi iespējams, ka Federeram ir taisnība. Tikai ir tāds apnicīgs un mazs sīkumiņš, ir regulāri un cītīgi jātrenējas.