Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Austrālijas treneris: "Mūsu spēlētāji bija pelnījuši atalgojumu par laukumā paveikto"

Austrālijas treneris: "Mūsu spēlētāji bija pelnījuši atalgojumu par laukumā paveikto"
Angeloss Postekoglu
Foto: AFP/Scanpix

Pasaules kausa izcīņas finālturnīra mačā šodien Nīderlande ar 3:2 uzveica Austrāliju. Pēcspēles komentāros Austrālijas izlases galvenais treneris Angeloss Postekoglu slavēja savas komandas futbolistus, norādot, ka viņi nebija pelnījuši zaudējumu.

Austrālijas izlases galvenais treneris Angeloss Postekoglu: "Mēs spēlējām pret vienu no trim spēcīgākajām futbola nācijām pasaulē. Cilvēki pirms spēles teica, ka mēs nespēsim pat gūt vārtus. Mērķis bija parādīt līdzīgu sniegumu, kā pirms četriem gadiem un panākt, lai viņi baidītos no mūsu spēles. Es mudinu spēlētājus un komandas darbiniekus iet un cīnīties ar lielajām komandām. Tiesa, pateikt to un realizēt ir divas dažādas lietas, bet šodien mēs to paveicām, taču nesaņēmām par to atalgojumu. Tas ir sāpīgi. Spēlētāji bija pelnījuši atalgojumu par padarīto darbu. Ikviens nospēlēja lieliski. Lielāko daļu spēles mēs bijām tuvāk uzvarai nekā zaudējumam."

Nīderlandes galvenais treneris Luiss van Gāls pauda pārliecību par savas komandas pārākumu: "Nejūtu atvieglojumu, jo otrajā puslaikā mēs spēlējām labāk nekā Austrālija. Pirmajā puslaikā viņi bija labāki, bet otrajā mums bija kādas 5-7 iespējas. Es negaidīju neko citu kā vien uzvaru. Man nepatīk izcelt individuālus spēlētājus, taču jāsaka, ka Naidžels de Jongs šodien bija iedvesmojošs."

Nīderlandes izlases pussargs Arjens Robens slavēja pretiniekus un priecājās par līdz šim padarīto: "Viņi spēlēja patiešām agresīvi. Viņi spēlēja tā, ka šī būtu pēdējā iespēja. Mēs izjutām nelielu spiedienu un pārāk viegli šķīrāmies no bumbas. Neskatoties uz to, šodien esam spēruši platu soli uz priekšu. Vārtu starpībai var būt nozīme šajā grupā, līdz ar to pirmā spēle mums ir kā papildus punkts."

Izmantotie resursi:
The Official Website of the FIFA World Cup™ -...

     [+] [-]

, 2014-06-19 07:10, pirms 10 gadiem
Australija prieks manis ir patikams parsteigums,nebiju gaidijis tik labu futbolu!