Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Mourinju: "Kas citam būtu laba sezona, man ir sliktākā karjerā"

Agris Suveizda

Mourinju: "Kas citam būtu laba sezona, man ir sliktākā karjerā"
Žuzē Mourinju tiek patriekts no tehniskās zonas
Foto: AFP/Scanpix

Madrides "Atletico" pēc gandrīz 14 gadu pārtraukuma uzvarēja Madrides "Real" un pēc 17 gadu pārtraukuma ieguva Karaļa kausu. "Atletico" galvenais treneris Djego Simeone slavēja komandas atdevi, savukārt Žuzē Mourinju uzskata, ka rezultāts nebija pelnīts.

"Kad rezultāts ir 1:1 un trīs reizes trāpi pa stabu, nav jābūt futbola ģēnijam, lai saprastu, ka tas nav normāli," sacīja Žuzē Mourinju. "Ja kaut viens no tiem trim sitieniem būtu trāpījis vārtos, mēs būtu uzvarējuši. Domāju, ka mums vajadzēja uzvarēt pamatlaikā, bet nespējām to izdarīt. Tad ielaidām pagarinājumā, un mums bija divas izcilas iespējas iesist. Tas nav rezultāts, kuru bijām pelnījuši, bet tāds tas ir. Futbolā viss tiek aizmirsts – tiesāšana, trāpīšana pa stabu...Vēstures grāmatas atcerēsies uzvarētāju, un tas ir "Atletico"."

"Tā domāju, bet viņi uzvarēja," Mourinju apstiprinoši atbildēja uz jautājumu, vai, viņaprāt, "Atletico" nebija pelnījis uzvarēt. Pēcāk viņam tika vaicāts par to, vai šī sezona viņam ir neveiksme: "Mana karjera ir daudzu gadu garumā, nevis tikai šī sezona. Nezinu nevienu, lai cik labs viņš būtu, kuram visas sezonas ir fantastiskas. Šī ir sliktākā sezona manā karjerā – ar vienu titulu, ar kuru nepietiek ne man, ne tādam klubam kā Madrides "Real". Šī ir slikta sezona – sasniedzām finālu, pusfinālu, otro vietu un Superkausu. Kas daudziem būtu laba sezona, man tā ir sliktākā."

"Tā bija lieliska spēle. Spēlējām īpašā laukumā, kurā mūsu pretiniece nebija zaudējusi ilgu laiku. Tā ir neparasta uzvara, neticama," teica Djego Simeone. "Komanda iekaroja ikviena sirdi. Zaudējām bailes no pretinieka, un mums bija veiksme, kas ir nepieciešama, taču arī radījām izdevības. Madrides "Real" šeit nebija zaudējusi vairāk nekā 40 spēles. Mēs uzvarējām spēli, kuru mums vajadzēja uzvarēt."

"Pirms pagarinājuma sacīju puišiem, ka viņi ir labāki par pretiniekiem. Fiziskā ziņā viņi bija lieliski. Viņi paļaujas uz savu spēku kā komandai. Šādus panākumus sasniedzām, pateicoties [Djēgu] Koštas noskrietajiem metriem atpakaļ aizsardzībā, Falkao upurim komandas labā...," Simeone turpināja. Argentīnietis nevēlējās izcelt kādu spēlētāju, bet gan uzteica visu komandu: "Svarīgākais spēlētājs laukumā bija Kurtuā, Miranda, Huanfrans, kurš spēlēja ar savainojumu, Godins, Filipe, Mario, Koke, Arda, Košta, Falkao. Puiši, kuri izgāja laukumā un spēlēja ar dvēseli. Viss, ko prasīju, bija spēlēt finālu pret viņiem [pret "Real"]. Bijām gatavi atrast veiksmi, un šodien mums tā bija."

"Mums trūka veiksmes. Visas spēles laikā bija vārtu gūšanas iespējas, bet veiksme nebija mūsu pusē. Trīsreiz trāpījām pa stabu, radījām izcilas izdevības. Astoņas vai deviņas reizes no desmit ar mūsu sniegumu būtu pieticis uzvarai," sarūgtināts bija "Real" vārtsargs Djego Lopess. "Zaudēt vienmēr ir sāpīgi, bet vēl vairāk, ja zaudējam šādi. Tā bija mūsu pēdējā iespēja šosezon kaut ko izcīnīt, un komanda tādēļ bija ļoti vienota. Komanda bija patiesi noskaņota pagarinājumā uzvarēt. "Atletico" arī ir pelnījusi apsveikumus, jo izspēlēja savas labākās kārtis."

Izmantotie resursi:
Real Madrid C.F. - Web Oficial | Official Web Site
Club Atlético de Madrid · Web oficial -...

Slēpts komentārs: blondais18

  -2 [+] [-]

, 2013-05-18 18:33, pirms 11 gadiem
Velcies tak prom uz savu Chelsea

  +6 [+] [-]

, 2013-05-18 18:38, pirms 11 gadiem
KFC rakstīja: Velcies tak prom uz savu Chelsea
a tu lien atpakal pagraba mizot kartupelus!

  -2 [+] [-]

, 2013-05-18 18:50, pirms 11 gadiem
Jo tu esi mērkaķis.

  -2 [+] [-]

, 2013-05-18 19:45, pirms 11 gadiem
bla bla bla...iedomīgais paviāns!!!

     [+] [-]

, 2013-05-18 23:07, pirms 11 gadiem
Domāju, ka lielākā sezonas neveiksme ir sliktais mikroklimats komandā, un tā, manuprāt, ir galvenā trenera, t.i., Mourinju kompetence.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-05-19 12:19, pirms 11 gadiem
Iedomīgais pūslis.
Visur, kur viņš iet, viņa ego ir "lielāks" par kluba administrāciju un kluba tēlu. Tā bija Čelsī, no kurienes viņu laipni palūdza aiziet.
Inter līdz tam vienkārši nepaspēja nonākt, kad jau ielēca "Real" vilcienā.
Jebkuru citu treneri pēc visiem viņa gājieniem "Real" sen jau būtu atlaiduši. Tā vietā viņš ir sagrāvis mikroklimatu cik vien iespējams un pēc tam vēl runā tikai par "saviem" sasniegumiem.
Kāds tur brīnums, ka MU no viņa turas pa gabalu.
Šādā garā turpinot, viņam drīz aptrūksies klubu, uz kuru vadītāja amatu pretendēt.