Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Znaroks būs "Dynamo" galvenais treneris arī nākamsezon

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Znaroks būs "Dynamo" galvenais treneris arī nākamsezon
Andrejs Safronovs un Oļegs Znaroks
Foto: ITAR-TASS / Scanpix

Maskavas "Dynamo" kļuvuši par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) divkārtējiem čempioniem, izcīnot Gagarina kausu otro gadu pēc kārtas. Kluba ģenerāldirektors Andrejs Safronovs atklāj, ka galvenais treneris Oļegs Znaroks būs galvenais treneris arī nākamajā sezonā, lai cīnītos par trešo titulu.

Vienreiz izcīnīt līgas galveno trofeju ir viena lieta, bet nākamajā sezonā to izdarīt vēlreiz - tas jau ir krietni grūtāk. Gagarina kausa spēles šajā sezonā kluba vadībai un treneriem prasīja daudz nervu. "Es ļoti pārdzīvoju. Mēs ar Oļegu Znaroku bijām uz nerviem. Kā lai to izskaidro... Lūk, pirmais mūsu Gagarina kauss, protams, bija īpašs. Bet šis tituls ir īsts. Mēs to aizstāvējām, tā ir īpaša sajūta. Šoreiz mums visiem bija daudz grūtāk," atklāj KHL divkārtējās čempionvienības ģenerāldirektors.

Atbildot uz jautājumu, vai Znaroks paliek komandā, Safronovs saka sekojošo: "Gan viņš, gan mēs saprotam, ka tikai kopā mums būs panākumi."

Par spēlētāju sastāva izmaiņām ģenerāldirektors pagaidām negrib runāt: "Tagad par to ir pāragri runāt, mums komandā bija satriecošs kolektīvs. Un mēs gribam, lai šī sajūta nekur nepazūd. Mēs cīnīsimies par trešo Gagarina kausu."

Znaroks nav gatavs atklāt komandas panākumu noslēpumus, jo "jāizcīna Gagarina kauss arī trešo reizi".

Izmantotie resursi:
sportbox.ru
rsport.ru