Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Bijušais "Chelsea" futbolists "Atletico" salīdzinājis ar "Championship" komandu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Bijušais "Chelsea" futbolists "Atletico" salīdzinājis ar "Championship" komandu
Madrides "Atletico" futbolisti. Foto: Adam Davy/PA Wire/PA Images/Scanpix

Spānijas "La Liga" čempionāta līdervienības Madrides "Atletico" sniegumu UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēlē asi vērtējis bijušais Londonas "Chelsea" pussargs Džo Kouls, kurš to salīdzinājis ar Anglijas pēc spēka otrās jeb "Championship" līgas komandu.

Bijušais Anglijas izlases futbolists Kouls pēc "Chelsea" izcīnītās uzvaras atbildes mačā ar 2:0 [divu spēļu summā londonieši bija pārāki ar 3:0 - aut. piez.] izteicās: "Izskatījās tā it kā "Chelsea" spēlētu pret "Championship" līgas vai Premjerlīgas turnīra tabulas lejasgala komandu."

Argentīnieša Djēgo Simeones vadītā "Atletico" laukumā demonstrēja ne pārāk skatāmu futbolu, ielaižot vārtus abu puslaiku beigu daļās. "Chelsea" vienības labā izcēlās marokānis Hakims Zijehs un brazīliešu izcelsmes Itālijas futbolists Emersons. Jāmin gan, ka pirmajā puslaikā mača galvenais tiesnesis strīdīgā situācijā izvēlējās nepiešķirt 11 metru soda sitienu uz "Chelsea" vārtiem.

Jāmin, ka kopš vāciešu speciālista Tomasa Tuhela nākšanas pie "Chelsea" komandas stūres Londonas klubs 13 spēlēs nav piedzīvojis zaudējumu - izcīnītas deviņas uzvaras un četras reizes spēlēts neizšķirti. Bijušais Parīzes "Saint-Germain" stūrmanis pēcspēles intervijā uzteica savu futbolistu lielo pašatdevi laukumā, kā arī apetīti pēc uzvarām.

"Chelsea" Čempionu līgas ceturtdaļfinālu sasniegusi pirmoreiz kopš 2013./14. gada sezonas, kad Londonas vienība aizkļuva līdz pusfinālam, kur nācās apstāties tieši pret "Atletico". Savukārt turpmākajā sezonās sekoja četri zaudējumi astotdaļfinālos pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/live/foot...

     [+] [-]

, 2021-03-18 11:11, pirms 3 gadiem
Katrai komandai ir kāpumi un kritumi. Tas, ka Atletico Spānijā atrodas priekšā Real un Barselonai, liecina par tās spēku. Pēdējā divas komandas līmeņa ziņā ir priekšā vai tur pat kur angļu klubi. Tiesa kopumā es vērtētu, ka Anglijas Premjerīga ir kopējā līmeņa ziņā ir krietni priekšā La Liga.