Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Bartone zaudē turnīra pirmajam numuram, neveiksme arī Rutlaukai

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Bartone zaudē turnīra pirmajam numuram, neveiksme arī Rutlaukai
Sabīne Rutlauka. Foto: Mārtiņš Vējš

18 gadus vecās Latvijas tenisistes Kamilla Bartone un Sabīne Rutlauka ceturtdien ar zaudējumiem otrās kārtas cīņās pabeidza ITF W15 līmeņa turnīrus.

Kamilla Bartone (WTA 732.) Bratislavā ar rezultātu 3:6, 5:7 zaudēja ar pirmo numuru izsētajai mājiniecei Rebekai Šramkovai (WTA 198.). Kamillai vienīgais breiks mačā izdevās 2. setā pie rezultāta 4:5, kad Šramkova neizservēja maču. Slovākietei tūlīt vēl viens breiks, un otrais mēģinājums servēt par uzvaru bija sekmīgs.

Bartonei šogad ir nepatīkama 1-4 bilance W15 turnīru 2. kārtas mačos. Viņa vienīgo reizi tālāk tikusi februāra pirmajā pusē Viljenā (Spānija), kur sasniedza pusfinālu. Kamilla Bratislavā uz cietā seguma telpās spēlēs arī nākamajā nedēļā.

Sabīne Rutlauka (WTA 932.) pēc četrām uzvarām ar rezultātu 2:0 (pirmie trīs mači kvalifikācijā) ar 3:6, 3:6 zaudēja Japānas tenisistei Sakurai Hosogi (WTA 719.). Sabīnei katrā setā izdevās vienreiz nobreikot pretinieci, tam notiekot tad, kad viņai jau bija breika deficīts – attiecīgi 2:5 un 0:2.

Rutlauka ceturtdien pabeidza sezonas ceturto W15 turnīru, visi bijuši Šarmelšeihā, kur viņai pamatturnīros 10-3 bilance ar sekojošiem rezultātiem: 2. kārta, tituls, pusfināls un 2. kārta. Rutlauka turpat uz cietā seguma ārā spēlēs arī nākamajā nedēļā, vēlreiz sākot no kvalifikācijas.