Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Jūrmala Betsafe" šķiras no 3x3 izlases spēlētāja Lasmaņa

Emils Ozerinskis

"Jūrmala Betsafe" šķiras no 3x3 izlases spēlētāja Lasmaņa
Kārlis Lasmanis. Foto: Ivars Ķezbers

"Olybet" Latvijas - Igaunijas līgas komanda "Jūrmala Betsafe" pēc vakardien piedzīvotā zaudējuma Pērnavā paziņojusi par sadarbības pārtraukšanu ar uzbrucēju Kārli Lasmani.

24 gadus vecais un 200 cm garais uzbrucējs Kārlis Lasmanis jūrmalnieku rindās šajā sezonā aizvadīja 21 spēli, kurā basketbolists atzīmējās ar 10,2 punktiem un 5,1 atlēkušo bumbu vidēji spēlē. Arī pagājušajā sezonā Lasmanis līdzīgi šķīrās no "Betsafe Liepāja" komandas, pirms sezonas izskaņas vienojoties par sadarbības pārtraukšanu. Sezona tuvojas arī Latvijas 3x3 izlasei, kurā Lasmanis ir viens no līderiem.

Lasmanis ir Ventspils basketbola audzēknis, bet līdz spēlēšanai pilsētas galvenās komandas sastāvā basketbolists nav ticis. Pirms šīs sezonas profesionālā līmenī basketbolists spēlējis LBL čempionātā, pārstāvot "Saldus" un "Liepājas" komandas.

Pēc zināmām problēmām sastāvā, "Jūrmala Betsafe" pēdējos mēnešos veikusi vairākas spēlētāju piesaistes un nu jau gatavojas izšķirošajām sezonas cīņām. Pēc vairāku spēļu izlaišanas vakardien pret "Pērnavas Ostu" jūrmalnieku sastāvā laukumā gatavi atkal bija iziet Edgars Jeromanovs, Kaspars Vecvagars un Lauris Blaus. Tāpat vienību papildinājuši Jurijs Aleksejevs, Roberts Krastiņš un Māris Ziediņš.

Ar 13 uzvarām un 14 zaudējumiem Mārtiņa Gulbja trenētā komanda turnīra tabulā ieņem septīto pozīciju. Regulārās sezonas pēdējā cīņā jūrmalnieki uzņems savu tiešo konkurenti "Tartu Universitāti".

Sastāvu papildināšanas pēdējais termiņš bija 15. martā, līdz kuram komandas vēl varēja pieteikt vienu spēlētāju. Šobrīd sastāvu papildināšanas logs ir aizvērts, komandām izslēgšanas spēles sagaidot ar tiem resursiem, kas jau ir pieteikumā.

  +1 [+] [-]

, 2019-03-18 12:54, pirms 5 gadiem
Laikam mans vakardienas jautājums par to, vai Jūrmala vispār grib tikt EST-LAT play-off, bija vietā (spriežot pēc vakardienas spēles pret Pērnavu).

  +2 [+] [-]

, 2019-03-18 13:05, pirms 5 gadiem
Miezis ir traumēts un ir jāvāc punkti 3x3 izlasei!
Sezona pirms olimpiādes!

  +2 [+] [-]

, 2019-03-18 13:13, pirms 5 gadiem
A kas miezim? Nopietns kaut kas?

  +2 [+] [-]

, 2019-03-18 13:39, pirms 5 gadiem
Izskatās ka Jūrmalai būs grūtības play-offā.

     [+] [-]

, 2019-03-18 15:55, pirms 5 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Izskatās ka Jūrmalai būs grūtības play-offā.
Kaut kā īpaši neizskatāš gan. stabila vieta mazajā finālā, kur ar tik garu sastāvu problēmām nevajadzētu rasties, īpaši, ja Krastiņš paspēs iespēlēties.
Jā, Lasmanis labs kaplis un vienīgais izteiktais 3.nr komandā bija, bet viņš noteikti nav tik neaizvotajams kā Vecais Blaus vai Jeris.

     [+] [-]

, 2019-03-18 17:31, pirms 5 gadiem
Strītbolists Lasmanis nebija slikts kadrs, kaut kas līdzīgs, taču ar krietni mazāku basketbola intelektu, ir Krastiņš. Nekā personīga...
Kopumā Jūrmalas sastāvs ir gana labs, tur faktiski "caurumu" šobrīd nav. Cita lieta, cik nu potenciālais Latvijas nacionālās izlases treneris (!??) no tiem puikām prot katrā spēlē dabūt ārā... Ja Valmiera ar LBL2 komandu plus Kauča un Elksnis var VOC izsmērēt pa grīdu šobrīd otru labāko Igaunijas blici sestdien ar esošiem un bijušiem estiņu izlases večiem sastāvā, tad laikam tur ir trenera prasme motivēt komandu pie vainas. Gulbim sastāvs Jūrmalai labs - atliek vien maukt!

  -1 [+] [-]

, 2019-03-18 18:48, pirms 5 gadiem
Valmiera arī aizvadīja solīdu pirmo puslaiku pret vafelēm (telefona uzpūsto apmēram 0/5).. bet ko nu mēs par studentiem