Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Tenax" vēlreiz zaudē Minskai un neiekļūst Baltijas līgas pusfinālā

Rolands Eliņš

"Tenax" vēlreiz zaudē Minskai un neiekļūst Baltijas līgas pusfinālā
Foto: Handball.lv

Baltijas handbola līgas ceturtdaļfinālā izstājusies Dobeles „Tenax”, kas šodien ar 20:30 piekāpās Minskas SKA, divu spēļu summā zaudējot ar 23 vārtu starpību.

Dobeles „Tenax” pret Minskas SKA Baltijas līgas ceturtdaļfinālā spēlēja jau trešo gadu pēc kārtas un trešo gadu pēc kārtas nespēja pārspēt savus pretiniekus. Šosezon Minskas komanda regulārajā sezonā bija divreiz apspēlējusi otru Latvijas komandu „Celtnieku” ar 30:26 un 25:24, bet vakar „play-off” ievadā ar „Tenax” tika galā daudz pārliecinošāk (33:20).

Skaidrs, ka uz šāda deficīta atspēlēšanu Dobeles komandai šodien bija grūti cerēt, taču pirmais puslaiks izdevās samērā veiksmīgs un tika noslēgts ar līdzsvaru uz rezultātu tablo (13:13).

Bet otrajā puslaikā Minskas komanda dominēja, ielaida tikai septiņus vārtus un nokārtoja savu ar rezultātu 30:20, pārliecinoši iekļūstot pusfinālā.

„Tenax” rindās ar pieciem vārtiem rezultatīvākais bija Austris Tuminskis, bet četrus precīzus metienus pievienoja Emīls Kurzemnieks.

Minskas SKA – Dobeles Tenax 30:20 (13:13)

Divu spēļu summā ar 63:40 uzvarēja Minskas SKA
Tenax: Tuminskis 5, Kurzemnieks 4, Politers 3, Krivmanis 2, Ērmanis 2, Kreicbergs 2, Krastiņš 1, Miķelsons 1.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Kalendārs