Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Arī "Latgols" pārliecinoši sasniedz Latvijas čempionāta pusfinālu

Krišs Upenieks

Arī "Latgols" pārliecinoši sasniedz Latvijas čempionāta pusfinālu
Jānis Pavlovičs
Foto: Raivis Sarelainens

Šovakar Ludzā noskaidrota pēdējā Latvijas handbola čempionāta pusfināliste. ''Latgols'' savā laukumā grūtā spēlē ar rezultātu 29:26 pieveica ''ASK/LSPA'' handbolistus, bet divu spēļu summā triumfēja ar pārliecinošu 62:52.

Jāatgādina, ka divas regulārā čempionāta komandas Dobeles "Tenax" un "Celtnieks Rīga" automātiski iekļuva pusfinālā, kamēr komandas, kas ieņēma pozīcijas no trešās līdz sestajai, izslēgšanas spēles sāka no ceturtdaļfināla, kur uzvarētājas tiek noteiktas divu spēļu summā.

Ludzas komanda ''Latgols'' ceturtdaļfināla pirmajā spēlē izcīnīja drošu uzvaru ar 33:26. ''ASK/LSPA'' komanda ļoti apņēmīgi uzsāka atbildes spēli Ludzā un pirmo puslaiku pat spēja uzvarēt ar 14:12. Otrajā puslaikā ''Latgols'' uzlaboja gan spēli aizsardzībā, gan uzbrukumā, kā rezultātā pārņēma iniciatīvu un spēja uzvarēt arī konkrētajā mačā - 29:26.

Līdera cienīgu spēli nodemonstrēja ilggadējais Latvijas handbola izlases spēlētājs Jānis Pavlovičs, kurš šodien izcēlās ar 13 vārtu guvumiem. Seši vārti šajā spēlē Armandam Usānam. Emīls Reniņš ar sešiem vārtiem bija rezultatīvākais ''ASK/LSPA"' rindās.

Jau iepriekš ziņojām, ka pusfinālā iekļuvusi arī ''Ogre/Miandum'' komanda, kas divu spēļu summā droši ar 75:49 pieveica Vaiņodes handbolistus.

Pusfinālā "Latgols" līdz divām uzvarām sacentīsies pret regulārā čempionāta uzvarētāju Dobeles "Tenax", savukārt otrā pārī spēkosies pašreizējie čempioni "Celtnieks Rīga" un "Ogre/Miandum". Pusfināli sāksies nākamnedēļ.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

     [+] [-]

, 2018-03-18 16:51, pirms 6 gadiem
Šovakar Ludzā noskaidrota pēdējā Latvijas handbola ... Spēle 13.00 bija, kāds vakars?