Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kovaļčuks: "Neredzu, kā "Dynamo" var pārspēt SKA"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Kovaļčuks: "Neredzu, kā "Dynamo" var pārspēt SKA"
Iļja Kovaļčuks
Foto: ska.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pusfināla sērijā SKA bijušais kapteinis Iļja Kovaļčuks dod priekšroku Sanktpēterburgas klubam, savukārt "Dynamo" kādreizējais kapteinis Aleksejs Kudašovs tic Maskavas kluba pārākumam.

NHL lokauta laikā Iļja Kovaļčuks bija Sanktpēterburgas SKA kapteinis, bet tagad viņš atgriezies Ziemeļamerikā, no kurienes seko līdzi notikumiem KHL, kur pusfināla sērijā tiksies Maskavas "Dynamo" un Sanktpēterburgas klubs. "Domāju, ka SKA uzvarēs. Komanda spēcīgāka, divreiz uz tā paša grābekļa neuzkāps. Tagad ir pavisam cits treneris. Redzams spēles zīmējums, liels pārsvars pār pretiniekiem. Daudzi puiši grib iekļūt pamatsastāvā, garš soliņš, konkurence par vietu sastāvā milzīga. Neredzu, kā "Dynamo" var pārspēt SKA," saka Kovaļčuks. "Maskavas komandai ir saliedēts kolektīvs. Spēlē tā, kā saka treneris. Nav superzvaigžņu, bet sastāvs ir kā savilkta dūre. Bet tas pats tagad ir arī SKA. Paskatīsimies, kura komanda izrādīsies spēcīgāka. Pusfināla sērija būs ļoti interesanta."

Maskavas "Dynamo" kādreizējais kapteinis Aleksejs Kudašovs tagad ir Mitišču "Atlant" galvenā trenera asistents, un viņam joprojām saglabājusies īpaša ticība savai bijušajai "Dynamo" komandai, kas KHL pusfināla sērijā spēkosies ar regulārās sezonas čempionvienību SKA. "Būs ļoti interesanti. Es vienalga dodu priekšroku "Dynamo". Šai komandai šobrīd ir uzvarētāja psiholoģija, tas ir ļoti svarīgi. Komanda iemācījuies uzvarēt, un zina, kā to izdarīt, tagad viss notiek pēc plāna. "Dynamo" komanda šajā sastāvā jau izcīnījusi uzvaras, iepriekšējā sezonā tika pāri SKA. Tagad zina, kā uzvarēt sarežģītās sērijās. Šī būs ļoti smaga sērija, tomēr "Dynamo" vajadzētu izdoties apspēlēt SKA," uzskata Kudašovs.

Izmantotie resursi:
sovsport.ru
rsport.ru