Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis arī bez tālmetieniem iemet 20, Dalasai neveiksme pret Čikāgu un Markanenu

Rolands Eliņš

Porziņģis arī bez tālmetieniem iemet 20, Dalasai neveiksme pret Čikāgu un Markanenu
Kristaps Porziņģis danko pret "Bulls". Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā Dalasas "Mavericks", spēlējot novājinātā sastāvā, gandrīz visu maču bija lielos iedzinējos pret Čikāgas "Bulls" un zaudēja ar 101:117. Kristaps Porziņģis guva 20 punktus, aizvadot sezonas pagaidām rezultatīvāko spēli, neskatoties uz to, ka netrāpīja nevienu savu tālmetienu.

Kristaps Porziņģis savā trešajā spēlē šosezon laukumā pavadīja 33 minūtes, kurās atzīmējās ar 20 punktiem, šo robežu sasniedzot pirmoreiz šosezon. Porziņģim bija ļoti laba divpunktu metienu precizitāte, taču pirmoreiz šosezon nācās palikt bez neviena trāpīta tālmetiena (1p. 2/2, 2p. 9/12, 3p. 0/7). Porziņģis savāca astoņas bumbas zem groziem, divas no tām uzbrukumā, kā arī bloķēja divus pretinieku metienus. Viņam tika fiksētas piecas piezīmes un +/- rādītājs mīnus trīs.

Šī nav pirmā reize, kad Latvijas uzbrucējs guvis 20 punktus bez neviena trāpīta tālmetiena - salīdzinoši nesen (vasarā Orlando burbulī) viņš pret "Kings" arī aizmeta garām visus septiņus tālmetienus, bet guva 22 punktus. Kopumā tas viņam izdevies piekto reizi NBA karjerā - trīsreiz "Mavericks" sastāvā un divreiz Ņujorkas komandā.

Porziņģis bija otrs rezultatīvākais komandā aiz Lukas Dončiča, kurš iemeta 36 punktus, tiesa, otrajā puslaikā spēle uzbrukumā negāja arī viņam. Dončičs toties ierakstīja savā rēķinā kārtējot "triple-double", savācot 16 atlēkušās bumbas un veicot 15 rezultatīvas piespēles. Viņš kopumā izdarīja 30 metienus no spēles un trāpīja 13.
Dalasas sezonas bilance līdz ar to noslīdējusi līdz 6-6, kamēr Čikāgai šī bija piektā uzvara 13 spēlēs. "Bulls" sastāvā ar 29 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām atzīmējās Lauri Markanens, bet 21 punktu iemeta rezervists Gerets Templs.

"Mavericks" iepriekš bija norādījusi Porziņģa dalību spēlē kā "iespējamu" un piesaucot potītes sastiepumu. Viņš tomēr varēja doties laukumā, taču malā gurna sastiepuma dēļ nācās palikt Timam Hārdevejam, atstājot "Mavericks" vēl īsākā sastāvā. Jāatgādina, ka Covid-19 saslimšanas un/vai karantīnas dēļ spēlēt šobrīd nevar Džeilens Brunsons, Dorians Finnijs-Smits, Džošs Ričardsons, Maksi Klebers un Dvaits Pauels. Visi minētie seši spēlētāji parasti ieņem stabilu vietu "Mavericks" rotācijā, attiecīgi, neskaitot savus līderus Porziņģi un Dončiču, Dalasa šobrīd mačus aizvada ar praktiski rezerves sastāvu.

"Mavericks" pirmais puslaiks sanāca ļoti pieticīgs, un tas būtu vēl sliktāks, ja ne Lukas Dončiča spēle. Viņš viens pats iemeta 30 punktus, kas bija vairāk nekā pārējai komandai kopā (22). Dončičs arī izdalīja piecas rezultatīvas piespēles, ieskaitot efektīga "alley-oop" danka izkārtošanu Porziņģim. Porziņģim pašam ar metieniem neveicās, aizmetot garām visus piecus pirmā puslaika tālmetienus, un arī pārējie "Mavericks" spēlētāji, neskaitot Dončiču, pa visiem iemeta tikai vienu tālmetienu, kas pēc pirmā puslaika lika atrasties iedzinējos ar 52:67. Tikmēr Porziņģa pretspēlētājs Čikāgas komandā soms Lauri Markanens pirmajā puslaikā iemeta 16 punktus.

Otrajā puslaikā Dalasai izdevās uz brīdi pietuvoties līdz deviņu punktu starpībai, kad četrus punktus pēc kārtas guva Porziņģis, izceļoties ar sekmīgu cīņu pie pretinieku groza, taču Čikāga pēc tam atbildēja ar tieši to pašu un pēdējo ceturtdaļu sagaidīja ar drošu pārsvaru (89:75). Vēl viens mini izrāviens Dalasai izdevās ceturtās ceturtdaļas sākumā, taču otrajā puslaikā Dončičam vairs ne tuvu tik labi nekrita metieni, pie sava pirmā precīzā tālmetiena netika arī Porziņģis, un spēles pēdējās minūtes jau tika aizvadītas ar rezervistiem laukumā, Čikāgai gūstot drošu uzvaru.

"Mavericks" pēc neveiksmes savā laukumā tagad dosies izbraukumā, kur parīt spēkosies pret Toronto "Raptors".

Izmantotie resursi:
The official site of the NBA for the latest NBA...

1 2 3 4 115 komentāri

  +3 [+] [-]

, 2021-01-18 00:29, pirms 3 gadiem
Individuālā statistika ir laba lieta, bet basketbols ir komandu sporta veids. Tas attiecībā uz Dončicu.
Kamēr KP bija laukumā tikmēr aizsardzība bija vel +/-, bet bez viņa galīgā pakaļā, jo buļļi darīja ko gribēja.
KP individuāli sāk atgriezties pērnās sezonas līmenī, jo vairs nevairās no divcīņām zem groza, un pamazām ieiet ritmā.

  +5 [+] [-]

, 2021-01-18 00:32, pirms 3 gadiem
Bet nu sadarbības uz KP praktiski nav vispār. Tik cik pats izcīna ar gaļu, tik arī ir. Visi runā par Luka+KP superduetu, bet nu laukumā no tā visa pagaidām nav ne smakas.

  +4 [+] [-]

, 2021-01-18 00:34, pirms 3 gadiem
Tu, laikam, skatījies citu spēli!!

  +2 [+] [-]

, 2021-01-18 00:34, pirms 3 gadiem
Jack Daniel`s rakstīja: Bet nu sadarbības uz KP praktiski nav vispār. Tik cik pats izcīna ar gaļu, tik arī ir. Visi runā par Luka+KP superduetu, bet nu laukumā no tā visa pagaidām nav ne smakas.
Jā, pagaidām tikai no KP puses ir ieinteresētība veidot šo sadarbību, bet ne no Dončica. Luka laikam baidās būt apdraudētam savā līdera statusā.

  +3 [+] [-]

, 2021-01-18 00:34, pirms 3 gadiem
3p. 0/7

  +6 [+] [-]

, 2021-01-18 00:34, pirms 3 gadiem
Ja tā ļoti, ļoti godīgi, tad pa īstam kur piesieties Porziņģim nebija, nu izņemot triņus 0/7, kas bija šausmīgi.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-18 00:34, pirms 3 gadiem
Ja mēs pilnībā aizmirstam par KP spēli līdz trešās ceturdaļas pirmajām minūtēm,tad spēle samērā normāla.Sāka strādāt kājas un beidza forsēt lietas.
TIk daudz kļūdu un stulbu pieņemtu lēmumu no Mavs sen nebija redzēts..Džonsons reāls kļūdu kapteinis katrā otrajā reizē bumbai nonākot viņa rokās.
Lukam jau otrajā spēles pusē nebija spēka,un bija jāforsē lietas.

  +3 [+] [-]

, 2021-01-18 00:35, pirms 3 gadiem
Frisk rakstīja: 3p. 0/7
Atgādināšu, ka Dončicam sezonas pirmajās spēlēs bija tieši tas pats attiecībā uz truļļu statistiku.

  +2 [+] [-]

, 2021-01-18 00:36, pirms 3 gadiem
Jack Daniel`s rakstīja: Bet nu sadarbības uz KP praktiski nav vispār. Tik cik pats izcīna ar gaļu, tik arī ir. Visi runā par Luka+KP superduetu, bet nu laukumā no tā visa pagaidām nav ne smakas.
Sadarbības ir 0,kad KP laukumā ir kopā ar WCS..Tajā laikā ar WCS vismaz KP var noskatīties cik daudz reizes WCS aizliek garām dankus
Reāla 1:1 bilde ar pagājušo gadu,bet šogad Powela vietā ir WCS..Stāvi gaidi bumbu uz perimetra ar cerību to dabūt..Ja dabuj beidzot tad jāžarī vien ir slikts vai labs metiens tam nav nozīmes.

     [+] [-]

, 2021-01-18 00:37, pirms 3 gadiem
Frisk rakstīja: 3p. 0/7
Luka pēc pirmajām 3 spēlēm bija ap 10% uz 20 izmestiem.

  +2 [+] [-]

, 2021-01-18 00:42, pirms 3 gadiem
KP spēles sākums bija vājš, bet spēles otrajā pusē nospēlēja nosvērti, bez nesagatavotiem metieniem un kļūdām. Beigās jau arī saspēle ar Luku bija redzama, tik traki jau nebija. Škiet, ka KP tomēr vēl pietaupās. Ineresanti, ka arī viņam emocijas kaut kā pazudušas - tāds pavisam apātisks var pat teikt. Lukam spēku 2.puslaikam pietrūka, bet pirmajā viss, kas lidoja groza virzienā, krita tajā.

     [+] [-]

, 2021-01-18 00:43, pirms 3 gadiem
Ar visu Hardaway sastāvā, šī gada sastāvs švaks - Johnson nekāds, labi vēl tas 76ers džeks varbūt noderēs, bet Seth Curry iztrūkums ir jūtams. Bet Luka toč nespēlē tik uzskatāmi uz KP, praktiski visus punktus džeks izcīnīja ar gaļu.
Bet nu KP ar ķieģeļus krāmēja nereālus, kā arī 1.puslaikā katastrofa aizsardzībā.
Ja godīgi, ja DAL grib tik tālu, svarīgi ir nevis, lai Luka savāc Triple, bet lai KP nospēlē gan defā, gan uzbrukumā, viņš patiesībā atslēgas spēlētājs komandā, jo Luka ir nulle defā.

  +3 [+] [-]

, 2021-01-18 00:47, pirms 3 gadiem
Man visu laiku rodas sajūta, ka Luka ir par ātru dabūjis pilnīgu kontroli pār komandu. Statistiski viss ir labi, bet izlildījums kļūdas un lēmumi nu ļoti mainīgi, ko, protams, joprojām var attiecināt uz jaunību.
Kristapam jāmaina attieksme, jābūt lielākai degsmei, kaut kā lielais līgums un uzmanības alkas liek mest un bloķēt metienus, kur cits risinājums būtu efektīgāks. Basketbola IQ un smagāks darbs abos laukuma galos ir atslēga, lai no zvaigznes ar dotumiem kļūtu par superzvaigzni. Pozitīvas ievirzes vērojamas, cerams, aizies arī alkas uzvarēt un spēlēt ar iekšējo atdevi.
Kārlail, sapurini tos abus eiropas talatus un sazīmē normālas kustīgas shēmas uz viņiem.

  +4 [+] [-]

, 2021-01-18 00:52, pirms 3 gadiem
Lai arī kā gribētos, lai KP met pa 30p spēlē, bet pa Čikāgas komentētāji teica, ka var redzēt, ka kājas vēl pilnībā nestrādā. Nav stabilitāte metienos. Tas nozīmē, ka vēl jāpaciešas, un tad jau vecais, labais KP būs atpakaļ.

  +4 [+] [-]

, 2021-01-18 00:57, pirms 3 gadiem
Dalasas problēma ir treneris. Divi spēlētāji izmet gandrīz tikpat metienus, cik visi pārējie. Kādam gan jābūt pretiniekam, lai nesaprastu, kurš, kad un kā ir jānosedz. Paskatamies statistiski, cik daudz metienus izpildīja Čikāgas spēlētāji un kāda ir bīstamība no tiem pašiem rezervistiem. Viss ir pareizi. Ja Tev ir bīstami 5 spēlētāji laukumā, bet pretiniekam 2, Tu esi uzvarējis. Kārlailam beidzot ir jāsaprot, ka laiki ir mainījušies un no vienas zvaigznes spēles komanda vairs atkarīga nevar būt. Protams, ja grib par kaut ko cīnīties. Kāpēc Warriors labākajos gados Karijam un Tomsonam vē piesaistīja Durantu, kāpēc viņiem bija vesela rinda metēju vēl uz soliņa? Spēle ir mainījusies, NBA ir mainījusies.

     [+] [-]

, 2021-01-18 01:05, pirms 3 gadiem
voldemorts rakstīja: Dalasas problēma ir treneris. Divi spēlētāji izmet gandrīz tikpat metienus, cik visi pārējie. Kādam gan jābūt pretiniekam, lai nesaprastu, kurš, kad un kā ir jānosedz. Paskatamies statistiski, cik daudz metienus izpildīja Čikāgas spēlētāji un kāda ir bīstamība no tiem pašiem rezervistiem. Viss ir pareizi. Ja Tev ir bīstami 5 spēlētāji laukumā, bet pretiniekam 2, Tu esi uzvarējis. Kārlailam beidzot ir jāsaprot, ka laiki ir mainījušies un no vienas zvaigznes spēles komanda vairs atkarīga nevar būt. Protams, ja grib par kaut ko cīnīties. Kāpēc Warriors labākajos gados Karijam un Tomsonam vē piesaistīja Durantu, kāpēc viņiem bija vesela rinda metēju vēl uz soliņa? Spēle ir mainījusies, NBA ir mainījusies.
isteniba dallasai jau ir 3 normali speletaji kp hardaway un finnijs smith ja viens cits aptaurets slovenis protams nevilktu dekji uz savu pusi un domatu par komandas interesem nevis ka tiesneshiem ielist dzilji dupsi viss butu ok

  -1 [+] [-]

, 2021-01-18 01:06, pirms 3 gadiem
Kristaps lieliski nospēlēja žēl ka nekas neiekrita no tālās distances!

  +3 [+] [-]

, 2021-01-18 01:06, pirms 3 gadiem
Diezgan baismīgs mačs. Lai gan bullēnu līderis Zaķis Laviņš gandrīz pilnībā tika izslēgts (no spēles 1/8), toties pārējie meta iekšā kā lāči zemeņogas. Kā jau vismaz vienreiz bija duelī KP - Markanens, somainis vinnēja diezgan pārliecinoši.
No Dalasas pašreiz ko prasīt laikam nedrīkstētu, jo vismaz 2/3 no pamatspēlētājiem ir out. Kristaps otrajā pusē mazliet pavērās. Un Luka viņam vienreiz pat iedeva pasiņu uz danku! Vai nav par daudz priekš vienas spēles, Luka?
Slēpts komentārs: Dzimmiy

  +1 [+] [-]

, 2021-01-18 01:22, pirms 3 gadiem
Es saprotu, ka iztrūka vairāki spēlētāji, bet tad ir jautājums, kāda jēga tad ir no tiem pārējiem, ja viņiem nedod bumbas. "Rokijs" Grīns nospēlē 32 minūtes un izmet 4 metienus. Laikam Čikāga viņu par trijiem sedza?

  +6 [+] [-]

, 2021-01-18 01:24, pirms 3 gadiem
Viss jau it kā kārtībā, tikai viena maza vainīte. Uzbrukuma situācijas Luka rada priekš sevis un dažiem citiem, Kristaps ir melnā avs.
Vaina jau arī jāuzņemas pašam KP (laikam arī trenerim). Nu nevar 221cm īss spēlētājs stāvēt metru aiz trojaku līnijas un uzvesties kā durns šūteris. Visu pirmo puslaiku KP tā darīja.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-18 02:16, pirms 3 gadiem
Diez vai no Porziņģa šobrīd kaut ko vairāk var gaidīt. Acīmredzami, ka pēc visām tām traumām viņš pagaidām izvairās no lieka kontakta, lieki nelec, nelien tur, kur ir pārāk liels risks, un principā - pareizi dara. Gan komandai, gan viņam pašam ir vajadzīgs, lai viņš būtu spēlē nevis kārtējo reizi malā. Savus 20 punktus viņš sameta. Ja kaut ko arī var pārmest, tad visus 7 garām aizmestus trijniekus noteikti. Tā vien gribējās pateikt, lai taču pieliek pussoli uz priekšu, jo gandrīz visi tie metieni bija tieši pussoli par īsu, bet līdz līnijai vismaz metrs. Taču Porziņģim, protams, ir jāmet, citādi spēles garšu neatgūt. Markkanens tieši to pašu metienu skaitu izmeta, un arī viņš tāpat uzbruka no 3-punktu līnijas, tikai šo to trāpīja arī. Bet kopumā - Porziņģis individuāli nenospēlēja slikti. Problēma ir dziļāka. Komandu vada treneris. Ja treneris kaut kādiem spēlētājiem neuzticas, tad ir jāmaina sastāvs. Ja uzticas, tad ir jādod spēlēt. Tas pats Marjanovičs. Atceros viņa pēdējo super spēli COVID priekšvakarā. Atceros viņu Eirolīgā. Tas nav spēlētājs, kam visu laiku jāsēž malā. Cita lieta, ka tādi spēlētāji jāmāk izmantot. Jaunais Grīns vispār spēlē bez metieniem jau kuro maču pēc kārtas. Deļ kam tad draftā ņēma? Tā var turpināt vēl. Patiesībā ir ļoti daudz jautājumu tieši trenerim. Kaut kāds "pagājušais gadsimts" tā Dallasas spēle šobrīd ir.

  +2 [+] [-]

, 2021-01-18 03:35, pirms 3 gadiem
Sakarā ar KP atbilde ir meklējama Knicks laikos. Kad kp visu laiku labaa poziicijā uz pustālo saneema bumbu.

  -3 [+] [-]

, 2021-01-18 05:30, pirms 3 gadiem
Ar Luku bija 5 uzvaras piecas uzvaras pēc kārtas, atnāca savtīgais un sākās zaudējumi. Sakritība?? Nedomāju.

  -2 [+] [-]

, 2021-01-18 05:31, pirms 3 gadiem
Savtīgo ir jadzen projam no Dallasas ar steigu.

  +6 [+] [-]

, 2021-01-18 06:36, pirms 3 gadiem
Ar Dočiča strītbolu ,dallasai maz cerību uz lieliem sasniegumiem.
Slēpts komentārs: ---ZzZ---

  +2 [+] [-]

, 2021-01-18 07:52, pirms 3 gadiem
Šī spēle uzskatāmi parādīja,kā Ir jāspēlē KP. Nu8 nav viņam ko dzīvot pa trijnieka līniju. Jā,izskrien un uzliec bloku,kādreiz uzpuļā kādu trijnieku. Bet pirmajā puslaikā viņš varbūt pāris reizes gadījās pretinieku soda laukumā.
Kamēr nav 2/3 komandas,Lukam ir jāspēlē max ilgi,jo Džonsona piespēles,kas tālāk par 2 metri,ir katastrofa. Džeks spēlē ar citādu laika un telpas izjūtu.

     [+] [-]

, 2021-01-18 07:52, pirms 3 gadiem
Tad spēlēja arī hardevejs un richardons... KP iespelesies

  +4 [+] [-]

, 2021-01-18 07:56, pirms 3 gadiem
Man reāli besī laukā tā jaunā NBA domāšana - ka garajiem spēlētājiem ir obligāti jāspēj mest tālmetieni - cīņas zem groza apakšas nav - KP un Markanens abi viens otru sedz kaut kur pie trīspunktu līnijas.
Mavericks tiks play-off, bet ar to arī būs viss, ja komanda nesakārtos vienu lietu - nevar uzbrukums visu laiku iet caur vienu cilvēku pat, ja ir spēles kur viņam krīt iekšā neriāli tālmetieni - te būs citādi Houston Rockets un James Harden stāsts - stati lieliski, bet gredzens nekad ar šādu taktiku. Spēle bija tāda skatoties no malas - Dončič vs Bulls, un ne tāpēc, ka pārējiem nekristu iekšā, bet gan tāpēc, ka Dončičam krita iekšā un viņš pirmo ceturdaļu praktiski vispār ar bumbu nedalījās un KP pie bumbas tika reti - un tad kad tika izskatījās pārsteigts, ka vispār bumba ir pie viņa un tik šauj pa grozu tik nesagatavoti, it kā atrastos treniņā!
Bulls izdarīja vienu prātīgu lietu jau pirmajā puslaikā - redzēja, ka 80% gadījumā Dončič pats centīsies izdarīt metienu pa grozu, un čali sāka presingot tā, ka strauji kritās metienu precizitāte Dončičam + piespieda izdarīt muļķīgas un reizēm arī kļūdainas piespēles, lai tikai tiktu vaļā no Bulls apsēstajiem aizsargiem, kas sēž teju uz pleciem!
Pret Bulls aizsardzību neizdevās sakārtot, jo tā bija komanda un nevis viens LaVine, kas vienīgais apdraud grozu - bet metieni un uzbrukums varēja notiekt no jebkuras pozīcijas spēlētāja nevis kā Mavericks tikai reāli no viena un visiem zināma no kura!

  +4 [+] [-]

, 2021-01-18 08:01, pirms 3 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Viss jau it kā kārtībā, tikai viena maza vainīte. Uzbrukuma situācijas Luka rada priekš sevis un dažiem citiem, Kristaps ir melnā avs.
Vaina jau arī jāuzņemas pašam KP (laikam arī trenerim). Nu nevar 221cm īss spēlētājs stāvēt metru aiz trojaku līnijas un uzvesties kā durns šūteris. Visu pirmo puslaiku KP tā darīja.
Ja vinš ies iekšā, tad viens garais pretspēlētājs arī un Lukam celš uz grozu ciet. Nav Luka tik atlētisks, lai netiktu noblokēts.

  +3 [+] [-]

, 2021-01-18 08:01, pirms 3 gadiem
večukiņš rakstīja: Šī spēle uzskatāmi parādīja,kā Ir jāspēlē KP. Nu8 nav viņam ko dzīvot pa trijnieka līniju. Jā,izskrien un uzliec bloku,kādreiz uzpuļā kādu trijnieku. Bet pirmajā puslaikā viņš varbūt pāris reizes gadījās pretinieku soda laukumā.
Kamēr nav 2/3 komandas,Lukam ir jāspēlē max ilgi,jo Džonsona piespēles,kas tālāk par 2 metri,ir katastrofa. Džeks spēlē ar citādu laika un telpas izjūtu.
Lukam ir jāspēlē, bet nedrīkst spēlēt tik atklāti zinot, ka Luka esot pie bumbas 80% gadījumā izdarīs pats metienu un nevis izspēlēs uz citu spēlētāju - Bulls to atkoda pēc pirmās ceturdaļas un sāka viņu presingot - galveinais Bulls darbiņš kļuva - maksimāli traucēt Lukam izdarīt metienu, jo bumba Mavericks komandā pārvietoājs ļoti maz un ļoti slikti. Savukārt Bulls apdraufdēja Dallasas grozu no visām pusēm un spēlētājiem un nevarēja zināt kurš izpildīs metienu, kas arī neļāva Mavericks sakārtot 100% aizsardzību, jo uzbrukums negāja caur vienu spēlētāju.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-18 08:08, pirms 3 gadiem
Manā skatījumā Mavericks komandai starta pieciniekā vajag PG, kas ir playmaker stila spēlētājs (aptuveni Jānis Strēlnieks), kas ievada uzbrukumu un nevis pāriet pāri centra līnijai un pats izdara metienu - vairāk taktiskās domāšanas, lai varētu saraustīt pretinieka aizsardzību nevis paļauties uz fenomenālu precizitāti. Lukam savukārt būtu tikai jāgaida sava iespēja pie tālās distances, un kad saņem bumbu jāizdara metiens, vai arī māņkustība + piespēle.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-18 08:08, pirms 3 gadiem
Pozitīvi bija tas, ka spēle notika cilvēcīgā laikā . Jāprasa Porzingim, lai biežāk tādos laikos spēlē, apnicis jau , ka vińi pa naktīm grabina!

  +4 [+] [-]

, 2021-01-18 08:10, pirms 3 gadiem
Ja Luku salīdzina ar Džordanu, tad arī jāsaprot, kas spēlēja blakus Džordanam. Ja Luka šitādu strītbolu spēlētu kopā komandā ar Rodmenu vai Horasu Grantu pastāvīgi Dončiks staigātu ar plūmēm zem acīm. Plus, ja komandas biedriem nemaksātu tādas algas vispār neviens negribētu spēlēt ar 77.
Pagāja 10 minūtes no spēles, kamēr sāka pasus dot, tikmēr pārējie nav sajutuši spēli, tik skraida turp atpakaļ.
Saprotu, ka otrais sastāvs, bet izskatās, ka te aug baltais Hārdens,kurš ar savu egoismu neko nav izcīnījis, izņemot statistiku par ko gredzenu un kausu nedod.
1 2 3 4 115 komentāri