Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

LAČ: Līderes svin uzvaras

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

LAČ: Līderes svin uzvaras
Vadims Romanovskis
FOTO: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze"

Latvijas hokeja čempionātā trešdienas vakarā notika piecas spēles, uzvaras izcīnot visām vadošā četrinieka komandām, kā rezultātā turpinās sīva cīņa par 2. vietu.

"Ozolnieki-Monarch" ar 8:4 viesos pārspēja "Rīga/LSPA" vienību. "Monarhu" rindās ar "hat trick" atzīmējās Vadims Romanovskis. Viņam arī viena rezultatīva piespēle. Ar piecām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Mihails Bogdanovs.

Oļegs Sorokins ar 1+3 sekmēja turnīra vicelīderes "SMScredit.lv" panākumu izbraukumā pie "JLSSZemgale" – 6:3. Jelgavnieku rindās divi vārti Guntim Pujātam.

Tikmēr dienas pārliecinošāku uzvaru izcīnīja pašreiz 3. vietā esošā "Juniors", kas vienīgā neielaida vārtus un ar 6:0 sagrāva "Rīga 95" hokejistus. "Hat trick" Ritvara Zonenberga kontā.

Panākums arī liepājniekiem. "Metalurgs 2" ielaida divus vārtus, bet pati iemeta septiņus spēlē pret "Rīga/Prizma", uzvarot ar 7:2. Arī Liepājā fiksēts "hat trick", kas bija pa spēkam Egilam Kalnam. Par vienu punktu vairāk Bruno Zabim, kurš asistēja četros vārtu guvumos.

Čempionāta galvgalī "Ozolnieki-Monarch" komandai ir 69 punkti, bet pa 49 punktiem ir uzreiz četrām komandām – "SMScredit.lv", "Juniors", "Liepājas metalurgs 2" un "JLSS/Zemgale". Tabulas lejasgalā ar nieka trim punktiem "Rīga/LSPA".

Latvijas Virslīgas spēles 18. janvārī

SpēleRez.
Latgale – Energija1:4
JLSS/Zemgale – SMScredit.lv3:6
Juniors – Rīga 956:0
Liepājas metalurgs 2 – Rīga/Prizma7:2
Rīga/LSPA – Ozolnieki-Monarch4:8

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-01-18 22:08, pirms 12 gadiem
Jelgavaa bija aizraujosha speele, Sorokins joza kaa zaljais gurkjis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-18 22:22, pirms 12 gadiem
Zemgales spēle pret SMS Credit, spēli izjauca tiesneši varēja redzēt, ka tiesā pa labu SMS Credit
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-19 18:57, pirms 12 gadiem
Volx rakstīja: Siikais pastāsti ko Ķepītis ar Šancovoju nesadalīja?Protokolā kā iznāk abi uz laukuma tā uzreiz abiem noraidījums
Tad cik es sapratu Ķepītis gāja uz maiņu un tas Šancovoju ar viņu tur lkm saskrējas uz tad sāka kauties