Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Cauce un Zirne Pārksitijā paliek otrajā un trešajā desmitā

Agris Suveizda

Cauce un Zirne Pārksitijā paliek otrajā un trešajā desmitā
Elīza Cauce
Foto: AP/Scanpix

Neveiksmīgi Pasaules kausa ceturtā posma sacensības aizvadīja Latvijas kamaniņu braucējas Elīza Cauce un Ulla Zirne, kuras ierindojās attiecīgi 16. un 21. vietā. Cauces līdz šim sliktākā vieta bija 12., bet Zirne, ja neskaita kritienu Leikplesidā, iepriekšējā posmā Vistlerā ieņēma 15. pozīciju.

Pārksitijas trasē pirmajā braucienā ne pārāk sekmīgs rezultāts sagaidīja Ullu Zirni, kura neveiksmīgi startēja un uzrādīja 24. labāko laiku 24 dalībnieču konkurencē. Atstatums no labākā divdesmitnieka gan nebija milzīgs (trīs desmitdaļas). Savukārt Elīza Cauce pēc pirmā brauciena ierindojās 12. vietā, no līderes Erinas Hemlinas atpaliekot pussekundi, bet labāko astotnieks bija divu desmitdaļu attālumā.

Pirmajā braucienā Hemlinai nieka trīs tūkstošdaļas zaudēja krieviete Tatjana Ivanova, taču otrajā braucienā spraiga cīņa izpalika – Ivanova krita un palika bez rezultāta. Līdz ar to visu goda pjedestālu aizņēma ziemeļamerikānietes un dubultuzvaru svinēja mājinieces amerikānietes – Hemlina nosargāja pirmo vietu un Emīliju Svīniju apsteidza par 0,127 sekundēm.

Zirne otrajā braucienā uzrādīja 21. laiku un kopvērtējumā pakāpās uz 22. vietu, apsteidzot ne tikai kritienu piedzīvojušo Ivanovu, bet arī polieti Natāliju Vojtuščišinu, kura latvietei zaudēja 0,018 sekundes. Diemžēl neveiksmīgs otrais brauciens izvērtās Caucei, kura tika pie 18. laika un summā noslīdēja uz 17. vietu. Līdzšinējos Pasaules kausa posmos Cauce ieguva no 10. līdz 12. vietai.

PK posms, kamaniņas sievietēm, Pārksitija

V.SportisteValstsLaiks
1.Erina HemlinaASV1:29.257
2.Emīlija SvīnijaASV+0.127
3.Aleksa GofaKanāda+0.327
4.Natālija GaizenbergereVācija +0.422
5.Sammera BričeraASV+0.528
6.Tatjana HifnereVācija+0.656
16.Elīza CauceLatvija+1.369
21.Ulla ZirneLatvija+1.980

Startēja 24, finišēja 23 dalībnieces

Izmantotie resursi:
International Luge Federation - Int....

     [+] [-]

, 2016-12-18 00:02, pirms 7 gadiem
Žēl. Skatījos, un škrobe liela - visupirms jau par mūsu kamanu slieču nespēju aukstumā normāli darboties. Elīzas pirmais brauciens un, it sevišķi, brāļu Šicu nosacītais "kritiens" no 2. vietas vakardien uz 7.v. šodien sprinta kausā pie tikpat laba brauciena, bet krietni vēsāka laikā, to spilgti apliecināja, tāpat kā Dumpja atzinums, ka tehnika šādā laikā neiet. Komandas vadībai jāstrādā arī! Ar vienām sliecēm visas trases dažādos laikapstākļos neizbrauksi, ja gribi būt konkurētspējīgs!

     [+] [-]

, 2016-12-18 08:16, pirms 7 gadiem
denebs rakstīja: Žēl. Skatījos, un škrobe liela - visupirms jau par mūsu kamanu slieču nespēju aukstumā normāli darboties. Elīzas pirmais brauciens un, it sevišķi, brāļu Šicu nosacītais "kritiens" no 2. vietas vakardien uz 7.v. šodien sprinta kausā pie tikpat laba brauciena, bet krietni vēsāka laikā, to spilgti apliecināja, tāpat kā Dumpja atzinums, ka tehnika šādā laikā neiet. Komandas vadībai jāstrādā arī! Ar vienām sliecēm visas trases dažādos laikapstākļos neizbrauksi, ja gribi būt konkurētspējīgs!
NABADZĪBA! Pat Dukurs ar vienām sliecēm!