Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeksons atgriezīsies laukumā, Džinobili, visticamākais, nespēlēs

Džeksons atgriezīsies laukumā, Džinobili, visticamākais, nespēlēs
Manu Džinobili
Foto: AP/Scanpix

Gan labu, gan sliktu ziņu ir saņēmusi Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) komanda Sanantonio "Spurs". Pēc 14 spēļu izlaišanas laukumā atgriezīsies Stīvens Džeksons, taču kādu laiku, visticamākais, nevarēs palīdzēt Manu Džinobili.

Džeksons novembra mačā pret Losandželosas "Clippers" salauza labās rokas pirkstu. Ārsti prognozēja, ka basketbolists laukumā varēs atgriezties tikai pēc četrām līdz sešām nedēļām. Rehabilitācijas laiks pagājis, un Džeksons ir gatavs palīdzēt komandai. "Nevaru sagaidīt pirmdienu. Būšu priecīgs būt atpakaļ laukumā," savā oficiālajā "Twitter" profilā rakstīja Džeksons.

Tāpat paredzams, ka šonedēļ laukumā atgriezīsies otrgadnieks Kavi Leonards. Viņš mēnesi nespēlēja ceļgala traumas dēļ.

Neskatoties uz labajām vēstīm, ir arī viena slikta ziņa. Spēlē pret Bostonas "Celtics", kas notika aizvadītajā nedēļas nogalē, augšstilba savainojumā iedzīvojās Manu Džinobili. "Spurs" galvenais treneris Gregs Popovičs neizklausījās optimistisks, norādot, ka, visticamākais, basketbolistam nāksies izlaist kādu laiciņu.

"Viņš savainoja augšstilbu tieši virs ceļgala," pēc mača ar "Celtics" sacīja Popovičs. "Ir grūti ticēt tam, ka viņš būs gatavs spēlei pret Oklohomsitiju, neesmu par to pārliecināts." Komanda cer, ka Džinobili ātri atgriezīsies laukumā. Šajā sezonā basketbolists ir izlaidis tikai trīs spēles.

Naktī uz otrdienu pēc Latvijas laika savstarpējo spēli aizvadīs Oklohomsitijas "Thunder" un "Spurs". Šīs būs Rietumu konferences līderu duelis, jo "Thunder" ar 19 uzvarām 23 spēlēs ieņem pirmo vietu, bet "Spurs" atrodas otrajā vietā ar 19 uzvarām 25 spēlēs.

Izmantotie resursi:
NBA.com