Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bruklinas līderis Durents: "Paskatieties uz mūsu sastāvu – ko gan jūs no mums gaidāt?!"

Agris Suveizda

Bruklinas līderis Durents: "Paskatieties uz mūsu sastāvu – ko gan jūs no mums gaidāt?!"
Kevins Durents. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Bruklinas "Nets" Nacionālās basketbola asociācijas sezonu sākusi ar sešām uzvarām, deviņiem zaudējumiem un divpadsmito vietu Austrumu konferencē. Iepriekšējā mačā Sakramento "Nets" ielaida 153 punktus un piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas.

"Paskatieties uz mūsu starta sastāvu – Edmonds Samners, Roiss O'Nīls, Džo Heriss, Niks Klekstons un es. Tā nav necieņas izrādīšana, taču ko gan jūs gaidāt no šīs grupas?!" komandas vadošais spēlētājs Kevins Durents vaicāja intervijā Bleacher Report. "Jūs no mums gaidāt uzvaras, jo laukumā esmu es. Tā kā skatāties no šīs puses, tad gaidāt, ka spēlēsim labi, jo laukumā ir septītais numurs."

Durents šo posmu uztver kā pārbaudījumu – kārtējo viņa karjerā. "Man ir jātiek galā ar pieciem aizsargiem, taču tas ir jautri, jo tas mani tikai padara par labāku basketbolistu. Ja varēšu līgā izbaudīt pilnīgi visu, tad mana karjera būs bijusi pilnīga. Esmu piedzīvojis visu: titulus, debitanta balvu, Zvaigžņu spēles, brīvo aģentu tirgu, maiņas pieprasīšanu, Zvaigžņu spēles MVP, olimpisko zeltu. Esmu paveicis visu," bilda Durents, noliedzot, ka justos neapmierināts. "Ja pieliktu man klāt mikrofonu, zinātu, cik ļoti izbaudu šo procesu, jo vēl nesen biju saplēsis Ahilleja cīpslu un nezināju, vai vēl spēlēšu. Karjera nebūs mūžīga, tādēļ izbaudu visu, ko vien varu."

Runājot par NBA spēlētājiem ar līderdotībām, Durents bieži vien nemaz netiek piesaukts: "Es neesmu līderis? Ko gan, pie velna, līderis vispār nozīmē? Daudz cilvēku saka, ka neesmu līderis, jo neteicu Kairijam, ka viņam jāvakcinējas, vai ka nenosodīju Kairiju par komandas pamešanu un savas dzīves baudīšanu. Negrasos teikt pieaugušiem večiem, ko viņi drīkst un ko nedrīkst darīt ar savu dzīvi vai kā viņiem par kaut ko būtu jādomā." Vaicāts par maiņas pieprasījumu, Durents uzsvēra, ka to darīja nevis lai savu dzīvi un apstākļus atvieglotu, bet lai tieši apgrūtinātu. "Mani neapmierināja treniņprocess. Lai komanda, ja vēlas, video izceļ mani un kļūdas rāda uz mana piemēra, bet lai šie treniņi būtu – lai process kļūtu nopietnāks."

Durents arī nepiekrīt tam, ka viņam ir jāaiziet ar vēl kādu titulu, lai viņa karjera tiktu vērtēta citā gaismā: "Tās visas ir pilnīgas muļķības. Manu mantojumu noteiks tas, ko es iemācīšu Kemam Tomasam un ko viņš no manis paņems, kas viņam vēlāk palīdzēs karjeras desmitajā sezonā. Vai tas, ko paveicu Andrē Robersona labā, lai viņš iegūtu pārliecību. Tas ir mans mantojums. Spēt spēlēt kopā ar Raselu Vestbruku, Stefu Kariju un Kairiju un joprojām nezaudēt sevi. Jā, tas ir mans mantojums, tas ir tas, kas es esmu un ko esmu devis šai spēlei. Varu spēlēt kopā ar jebkuru jebkur jebkurā laikā, un jūs zināt, ka katru dienu atdošu maksimumu. Tam vajadzētu būt manam mantojumam."

Izmantotie resursi:
https://bleacherreport.com/articles...

  +3 [+] [-]

, 2022-11-17 11:50, pirms gada
pfff...
tas ko pateica - ka viņam komandas biedri āksti?

  +3 [+] [-]

, 2022-11-17 12:32, pirms gada
Pats vāca sastāvu ar savu draugu Plakano Zemi ierinda, ko čīkst?

     [+] [-]

, 2022-11-17 13:23, pirms gada
Iepriekšējā mačā Sakramento "Nets" ielaida 153 punktus un piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas. Bļāviens nepārlasāt ko rakstāt.

  -1 [+] [-]

, 2022-11-17 13:37, pirms gada
draudinsh rakstīja: Iepriekšējā mačā Sakramento "Nets" ielaida 153 punktus un piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas. Bļāviens nepārlasāt ko rakstāt.
Iesaku pārlasīt šo
https://skrivanek.lv/lokativs/

     [+] [-]

, 2022-11-17 13:43, pirms gada
Agris Suveizda rakstīja: Iesaku pārlasīt šo
https://skrivanek.lv/lokativs/
Tu esi smieklīgs,vienīgais sporta žurnālists,kurš ķēmo uzvārdus/komandu nosaukumus pēc savas gribas,atsaucoties uz tulkošanu,kpc citi žurnālisti neizdomā jaunus uzvārdus,izrunu un tagad vēl pēc lokācijas komandas nosaukumu,amīši šo ieraugot iesmietu par tevi.

  +1 [+] [-]

, 2022-11-17 14:20, pirms gada
Puisis aizgāja CR7 ceļu. Ķipa vairākām komandām virs Netiem ir labāks sastāvs…

  -1 [+] [-]

, 2022-11-17 15:13, pirms gada
Agris Suveizda rakstīja: Iesaku pārlasīt šo
https://skrivanek.lv/lokativs/
kings latviešu valodā ir nets?

     [+] [-]

, 2022-11-17 15:21, pirms gada
Agri izņemot Tavus mistiskos uzvārdu tulkojumus. Pārlasi pirmo teikumu! Kas ir Sakramento “Nets”? Pat ieliki linku ne pa tēmu. Varbūt vajag atzīt kļūdu un izlabot?

     [+] [-]

, 2022-11-17 15:24, pirms gada
Es pat pārbaudīju. Nav neviena komanda Sakramento, kura sauktos “Nets”. Pat studenti nav.

     [+] [-]

, 2022-11-17 15:28, pirms gada
Haha... Šhveizuhs atkal izceļas.

  +1 [+] [-]

, 2022-11-17 15:32, pirms gada
Kungi, dāmas, jaunieši un pieaugušie, ja arī ar norādi nepietika, tad tas nav labi. Varbūt šī palīdzēs: kurā pilsētā "Nets" ielaida 153 punktus?

  -1 [+] [-]

, 2022-11-17 16:30, pirms gada
Nav labi, ka nemāki latviešu valodu, jo šajā gadījumā, tad aiz Sakramento vajadzēja likt komatu. Žurnālists atradies ibio rio

  -1 [+] [-]

, 2022-11-17 16:48, pirms gada
BK Jēkabpils un Dinamo Rīga fans rakstīja: Nav labi, ka nemāki latviešu valodu, jo šajā gadījumā, tad aiz Sakramento vajadzēja likt komatu. Žurnālists atradies ibio rio
Komats nav jāliek nedz aiz 'Sakramento', nedz aiz 'gadījumā', toties ir jāliek pēdējā teikumā.

  +1 [+] [-]

, 2022-11-17 17:02, pirms gada
Agris Suveizda rakstīja: Komats nav jāliek nedz aiz 'Sakramento', nedz aiz 'gadījumā', toties ir jāliek pēdējā teikumā.
Labak butu laiku tērējis, taisot rakstus par komandām PK. Divaini iznāk, ka par to raksta citu sporta veidu skribenti,bet futbola žurnālists tikmer komentaros mēģina pieradit savu taisniba. Es to bez ironijas, visi tie Dilani un Punduri var Tev pienest ūdeni futbola lietās.

     [+] [-]

, 2022-11-17 20:14, pirms gada
Agris Suveizda rakstīja: Komats nav jāliek nedz aiz 'Sakramento', nedz aiz 'gadījumā', toties ir jāliek pēdējā teikumā.
Speciāli piereģistrējos...Šajā gadījumā nav svarīgi vai ir komats jāliek, vai nav...Tu tak esot profesionālis... Auditorija nesaprata = LOHS esi tu, jebkurā gadījumā.

     [+] [-]

, 2022-11-17 21:41, pirms gada
tītars rakstīja: Speciāli piereģistrējos...Šajā gadījumā nav svarīgi vai ir komats jāliek, vai nav...Tu tak esot profesionālis... Auditorija nesaprata = LOHS esi tu, jebkurā gadījumā.
Piekrītu. Autoram nav taisnība, jo tekstu var pārprast. Būtu izlabojis, nevis te komentāros filologu tēlojis.

Daudz labāk būtu rakstīt (ieteiktā redakcija):
Iepriekšējā mačā Sakramento Bruklinas "Nets" ielaida 153 punktus un piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas.

     [+] [-]

, 2022-11-18 22:31, pirms gada
Sakramento Nets, nezināju ka NBA jauns klubs ir. Autors āksts.