Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kuldas "Sibir" svin uzvaru KHL šodienas vienīgajā spēlē

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Kuldas "Sibir" svin uzvaru KHL šodienas vienīgajā spēlē
Artūrs Kulda
Foto: Mārtiņš Aiše, lhf.lv

KHL šodienas vienīgajā spēlē Latvijas aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētais Novosibirskas "Sibir" savā laukuma pieveica Habarovskas "Amur" (3:2).

Mača pirmajā periodā mājiniekiem piederēja iniciatīva, kas īstenojās arī uz tablo - jau spēles 15. minūtē novosibirskieši izvirzījās vadībā ar divu vārtu pārsvaru (2:0).

Otrā trešdaļa sākās ar ātriem viesu vārtiem, pēc kuriem habarovskieši turpināja uzbruk vairāk, un spēles viducī viņi tika atalgoti ar spēles rezultāta līdzsvarošanu. Cīnoties ar viesu ofensīvu, mūsu aizsargs izpelnījās divu minūšu noraidījumu par ripas izmešanu ārpus laukuma. Spēles vidus perioda turpinājumā cīņas gaita ievirzījās mierīgākā gaitā, tāpēc līdz pēdējam lielajam pārtraukumam rezultāts vairs nemainījās (2:2).

Trešajā periodā vairāk uzbruka mājinieki, un 55. minūtē ļoti loģiski pārņēma vadību (3:2). Kulminācija sākās trīs minūtes pirms pamatlaika beigām, kad novosibirskieši saņēma divu minūšu noraidījumu, bet "Amur" tūlīt pat pieprasīja pusminūtes pārtraukumu. Viesi savu vārtsargu nomainīja pret sesto laukuma spēlētāju tikai 70 sekundes pirms pamatlaika beigām, praktiski neizmantojot lielisko un riskanto iespēju spēlēt ar divu spēlētāju pārsvaru. Mājinieki varēja tikai priecāties par viesu piesardzību un prata nosargāt uzvaru (3:2).

Artūrs Kulda laukumā pavadīja 17 minūtes un 44 sekundes, kas bija piektais lielākais spēles laiks savā komandā. Kulda izdarīja četrus metienus pa vārtiem (visus - pēdējā trešdaļā) un nopelnīja divas soda minūtes.

Novosibirskas "Sibir" ar 25 spēlēs izcīnītiem 40 punktiem KHL Austrumu konferencē pakāpās uz sesto vietu. Pēc sezonas sākuma rezultatīvā snieguma mūsu aizsargs pēdējās spēlēs ar punktu guvumu vairs nav izcēlies, arī komandai pēdējā laikā vairs tik labi neiet kā dažas nedēļas iepriekš, kad "Sibir" vienu brīdi bija pat Austrumu līdervienība.

Izmantotie resurisi:
khl.ru

  +1 [+] [-]

, 2012-11-17 14:49, pirms 11 gadiem
Artūr, vajadzētu kādu punktiņu sezonu iesāka labi, bet tagad vajag turpinājumu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja