Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Znaroks un Vītoliņš pārspēj ''Neftekhimik'', Daugaviņam zaudējums

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Znaroks un Vītoliņš pārspēj ''Neftekhimik'', Daugaviņam zaudējums
Harijs Vītoliņš un Oļegs Znaroks
Foto: Romāns Kokšarovs, F64

17. oktobrī KHL regulārās sezonas spēles ar mainīgām sekmēm aizvadījušas latviešu hokejistu un treneru pārstāvētās komandas.

Pētera Skudras trenētā Ņižņijnovgorodas ''Torpedo'' ar uzbrucēju Kasparu Daugaviņu ierindā viesos ar 1:5 atzina Minskas ''Dinamo'' komandas pārākumu. Minskieši pirmie izvirzījās vadībā, un mača gaitā to tā arī neatdeva. ''Torpedo'' rindās vienīgos vārtos guva Mihails Smoļins, savukārt mājnieku rindās divreiz izcēlās Kvintons Haudens.

Latvijas izlases kapteinis Daugaviņš laukumā nospēlētajās 18:42 minūtēs (lielākais spēles laiks starp uzbrucējiem) statistikas rādītājos atzīmējās vien ar četriem uzvarētiem iemetieniem no deviņiem.

Zaudējumu piedzīvoja arī Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas ''Dynamo'' komanda, ar 2:3 mājās piekāpjoties Ufas ''Salavat Yulaev''. Latviešu uzbrucēja vārds nebija atrodams spēles pieteikumā. Līdz pat spēles pamatlaika pēdējai minūtei rezultāts bija 2:2, taču 60. minūtē Jevgeņijs Korotkovs izrāva uzvaru Ufas komandai.

Pārliecinošu sniegumu turpina demonstrēt Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Sanktpēterburgas SKA vienība, ar rezultātu 5:2 savā laukumā apspēlējot Ņižņekamskas ''Neftekhimik''. Divus vārtus uzvarētāju rindās guva Viktors Tihonovs, kuram arī viena rezultatīva piespēle.

Citā mačā Austrumu un Rietumu konferenču grandu duelī Helsinku ''Jokerit'' ar 3:1 pārspēja Kazaņas ''Ak Bars'' komandu. 1+1 šajā mačā sakrāja Marko Antila. Par Rīgas ''Dinamo'' sekmēm mačā ar Čerepovecas ''Severstal'' jau ziņojām.

KHL regulārās sezonas spēles, 17. oktobris

SpēleRez.
Minskas ''Dinamo'' - Ņižņijnovgorodas ''Torpedo''5:1
Maskavas ''Dinamo'' - Ufas ''Salavat Yulaev''2:3
Helsinku ''Jokerit'' - Kazaņas ''Ak Bars''3:1
Sanktpēterburgas SKA - Ņizņekamskas ''Neftekhimik''5:2
Rīgas ''Dinamo'' - Čerepovecas ''Severstal''3:2(P)