Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Lev" pārtrauc sadarbību ar zviedru Danielsonu, zem jautājuma zīmes Kristensens

"Lev" pārtrauc sadarbību ar zviedru Danielsonu, zem jautājuma zīmes Kristensens
Niklass Danielsons
Foto: www.levpraha.com

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Prāgas "Lev" pārtraucis sadarbību ar 28 gadus veco zviedru uzbrucēju Niklasu Danielsonu, čehu komanda informē savā mājas lapā, savukārt tuvu komandas pamešanai ir cits viesspēlētājs – Eriks Kristensens.

KHL klubs Prāgas "Lev" pēc abpusējas vienošanās lauzis līgumu ar zviedru uzbrucēju Niklasu Danielsonu. Zviedrijas uzbrucējs šosezon 14 spēlēs guvis tikai divus (1+1) punktus, un šāds sniegums nebija pa prātam komandas vadībai.

Līdzīgs liktenis var piemeklēt citu "Lev" hokejistu – 29 gadus veco kanādiešu uzbrucēju Eriku Kristensenu. Arī Kristensena kontā ir 1+1, tiesa, šie punkti iegūti 12 spēlēs. Kristensens, tāpat kā Danielsons, šodienas treniņā nav piedalījušies.

Kluba direktors Rašids Habibuļins atzīst, ka abi hokejisti nav attaisnojuši uz viņiem liktās cerības: "Pēc abpusējas vienošanās Danielsons pameta mūsu komandu, tāpat risināsim situāciju ar Kristensenu. Abi hokejisti tika izvēlēti kā pirmo divu piecinieku uzbrucēji, no viņiem tika gaidīta produktivitāte. Šogad viņu sniegums kritās, ja salīdzinam ar iepriekšējo sezonu."

Prāgas "Lev" nākamo maču aizvadīs parīt, kad uzņems Maskavas CSKA, bet pēc četrām dienām, 21.oktobrī, Čehijas klubs uzņems Rīgas "Dinamo"

Izmantotie resursi:
Official website of HC LEV Praha - official web
Hokej.cz - Kompletní výsledkový a zpravodajský...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-17 14:40, pirms 11 gadiem
pruha, straka, prospals, rosa, hejduks... daudz brīvu un labu vietējo uzbrucēju.

  +4 [+] [-]

, 2013-10-17 14:42, pirms 11 gadiem
Varētu kādu no viņiem Polāka vietā paņemt.

  +2 [+] [-]

, 2013-10-17 14:47, pirms 11 gadiem
SteveDavis rakstīja: Varētu kādu no viņiem Polāka vietā paņemt.
Taisnība. Kā Skudra teiktu: "Polāks ir pasažieris".
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-10-17 15:20, pirms 11 gadiem
Katram speletajam savs klubs, redz tas pats Hossa citur viduvejiba, bet Dinamo viens no labakajiem. Polaks mums tiesam nav jadzigs, jo sada limena mums ari vietejie speletaji, kas ir arpus Dinamo un butu priecigi paradit savu varejumu, iespejams pat pazemaku atalgojumu. Ka skan veca defenicija, ja nem legionaru, tam jabut labakam par vietejiem.

     [+] [-]

, 2013-10-17 15:27, pirms 11 gadiem
Danielsons ir melnā darba darītājs es esmu zviedru un krievu hokeja fanāts un es allaž esmu apbrīnojis kā skrien Zviedri cīņas spars viņiem savā vietā un Danielsons ir viens(bija) no pozicionāli labākajiem spēlētājiem KHL. Punktus viņš negūst bet dara melno darbu.

     [+] [-]

, 2013-10-17 19:21, pirms 11 gadiem
Kristensens agrāk diezgan labi kapāja NHL ā , varbūt tiešām paņemt RD viņu, kā nekā viņš ir centrs

     [+] [-]

, 2013-10-17 20:25, pirms 11 gadiem
fans366 rakstīja: Tā jau ir
Sastāvs zvaigžņots, rezultāta nav
Ar šādu sastāvu LEV būtu jābūt daudz vairāk punktu
Vai tad baigi maz, Donbass un Lev, gan jau Maskavai prātu pačakarēs, nu, Petrogradai arī.