Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Vilde: "Noteikti jādod iespēja arī gados jaunajiem"

Jānis Celmiņš

Vilde: "Noteikti jādod iespēja arī gados jaunajiem"
Raimonds Vilde
Foto: Renārs Buivids

Pie diviem panākumiem „Schenker” līgas septītās sezonas pirmajos divos mačos tikuši „Lās-R / Rīga” volejbolisti. Viedoklis par komandas sniegumu pēc šīm spēlēm ir komandas galvenajam trenerim Raimondam Vildem.

Sestdien „Lāse” ar 3:1 pieveica „Rakvere Grossi TK” komandu, bet dienu vēlāk Latvijas klubu derbijā apspēlēja arī „Poliurs / Ozolnieki” komandu.

„Vēl esam pazaļi. Sezonas sākums liek manīt par sevi. Darba daudz, taču redzētais pirmajās spēlēs priecē. Patīkami redzēt kā spēlē jaunie, kuri papildinājuši komandu. Ir jārod iespēja dot iespēju uzspēlēt arī viņiem, ko pirmajos mačos centos darīt. Pret Rakveres komandu bija jūtama nervozitāte, tāpēc sākām smagnēji,” pauž komandas galvenais treneris Raimonds Vilde.

Labi sezonu sākusi „TTU” komanda un treneris Vilde pauž, ka šogad šī komanda kļuvusi spēcīgāka. „Redzēju vienas spēles video ierakstu un redzētais liek domāt, ka šī komanda būs spēcīgāka. Ņiprāka diagonāle, arī pārējie pielikuši. Neizskatās slikti,” treneris raksturo pretiniekus ar kuriem jāspēlē jau nākamajā nedēļas nogalē.

Tāpat Vilde uzsver, ka viņa vadītās komandas pamatsastāva vīri nekādā gadījumā nevar justies droši par savām vietām sastāvā un šogad iespējas variēt ar sastāvu trenerim ir krietni plašākas. „Tuvākais rezervists ir Kiseļevs, lai gan šajā nedēļas nogalē palīdzēt nevarēja traumas dēļ. Liepiņu varu izmantot, praktiski, jebkurā pozīcijā (sestdien spēlēja pirmā tempa pozīcijā, svētdien epizodiski kā diagonāle). Tāpat palīdzēt var Gulbis, Vilde, arī Buivids, lai gan gados ir visjaunākais,” atklāj „Lāses” treneris.

     [+] [-]

, 2011-10-17 19:11, pirms 13 gadiem
Veiksmi ari turpmāk!