Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Liverpool'' ar diviem vārtiem sešās minūtēs uzvar Slota debijā Premjerlīgā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Liverpool'' ar diviem vārtiem sešās minūtēs uzvar Slota debijā Premjerlīgā
Mohameds Salāhs. Foto: EPA/Scanpix

Šodien Anglijas Premjerlīgas pirmās kārtas ietvaros čempionātu ar uzvaru sāka ''Liverpool'', kas izbraukumā, iesitot divus vārtus sešās minūtēs, ar 2:0 pieveica ''Ipswich Town'', kam šī bija atgriešanās augstākajā sabiedrībā.

Jaunais ''Liverpool'' galvenais treneris Arnē Slots oficiālā spēlē kā komandas stūrmanis debitējis ar uzvaru. Izbraukumā, iesitot divus vārtus sešu minūšu laikā, Liverpūles klubs sāka jauno Premjerlīgas sezonu ar 2:0 uzvaru pār jaunpienācēju ''Ipswich Town''. Pretiniekiem tā kļuva par pirmo spēli Premjerlīgā 22 gadu laikā.

Vārtus ''Liverpool'' guva laika posmā no 60. līdz 65. minūtei. Abos piedalījās kluba uzbrukuma līderis Mohameds Salāhs. Vispirms pēc viņa piespēles iesita Djogu Žota, bet vēlāk jau viņš pats izcēlās ar precīzu sitienu ''Ipswich Town'' vārtos. Salāhs ir rekordists pirmajā spēļu kārtā gūtajos vārtos Premjerlīgas vēsturē - viņš iesitis deviņus. Vēl viņam piecas piespēles, kas nozīmē, ka ir bijis iesaistīts 14 ''Liverpool'' vārtos pirmās kārtas ietvaros.

Pirmās kārtas centrālā spēle gaidāma svētdien, kad čempione Mančestras ''City'' titula aizstāvēšanu sāks izbraukumā pret Londonas ''Chelsea''. Pretiniecē jau otro kārtējo reizi mainījies galvenais treneris - Maurisio Početino nomainījis Enzo Mareska.

Anglijas Premjerlīgas 1. kārta

SpēleRezultātsVārtu guvēji
Man. United – Fulham1:0 (0:0)Zirkzē 87'
Ipswich – Liverpool0:2 (0:0)Žota 60' Salāhs 65'
Arsenal – Wolves17.00
Everton - Brighton17.00
Newcastle – Southampton17.00
Nottingham - Bournemouth17.00
West Ham – Aston Villa19.30
Brentford – Crystal Palace16.00
Chelsea – Man. City18.30
Leicester – Tottenhampirmdien

     [+] [-]

, 2024-08-17 16:59, pirms mēneša
Pirmais puslaiks briesmīgs, bet otrais jau ok... laižam tālāk! ⚽

     [+] [-]

, 2024-08-17 17:14, pirms mēneša
Bildē vienā rokā degosha lāpa, otrā shkjēps. Kaut kas no eposa Robins Huds.