Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Džokovičs un Del Potro grauj, tiksies pusfinālā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Džokovičs un Del Potro grauj, tiksies pusfinālā
Huans Martins Del Potro
Foto: AFP/Scanpix

Noskaidrojušies pusfinālisti "World Tour 1000" turnīrā Sinsianti. Par vietu finālā vispirms sacentīsies Novaks Džokovičs un Huans Martins Del Potro, kuri piektdien ceturtdaļfinālos sagrāva attiecīgi Marinu Čiliču un Žeremī Šardī. Otro pusfināla pāri veidos abi Šveices labākie tenisisti – Rodžers Federers un Stanislass Vavrinka. Viņi pieveica Mārdiju Fišu un Milošu Raoniču.

Šodien nebija ne miņas no Del Potro kreisās plaukstas locītavas savainojuma, kas viņam lika aizvadīt ļoti grūtu spēli pret Viktoru Troicki. Savukārt Šardī, kurš iepriekšējās kārtās spēlēja satriecoši labi un citu starpā uzveica Endijus Rodiku un Mareju, piektdien nebija gatavs atkārtot iepriekšējo dienu līmeni.

Francūzim neklausīja "forehand" sitiens, tāpat bija regulāras problēmas ar servi. Pirmo setu Del Potro uzvarēja ar 6:1, varēja būt pat "sausais" sets, taču Šardī vienīgo geimu uzvarēja, atspēlējot breikbumbu. Otro setu francūzis sāka apņēmīgi un viegli noturēja savu servi. 2. geimā Šardī bija trīs breikbumbas (0:40), taču Del Potro visas atspēlēja. Drīz vien Šardī pavisam salūza, un argentīnietis otro setu uzvarēja ar 6:3. Tā bija abu pirmā tikšanās.

Del Potro pretinieks pusfinālā būs Džokovičs. Arī viņam viegla uzvara divos setos – 6:3, 6:4 pret Marinu Čiliču. Horvāts savu pirmo serves geimu zaudēja no 40:0 pārsvara un turpinājumā tā īsti no misēkļa nespēja atgūties. Del Potro pavisam nesen Džokoviču apspēlēja olimpisko spēļu bronzas mačā. Kopējā bilance gan arvien Noles labā: 4-2.

Otro pusfināla pāri veidos abi Šveices tenisa līderi – Rodžers Federers un Stanislass Vavrinka. Federers 2010. gada fināla atkārtojumā apspēlēja Mārdiju Fišu – 6:3, 7:6(4). Savukārt Vavrinka pēc zaudēta pirmā seta prata tikt galā ar Milošu Raoniču – 2:6, 7:6(5), 6:4. Kanādietis taibreikā bija vadībā ar 4:2, taču tad sanervozējās. Raoničs vēl ne reizi nav bijis "Masters 1000" turnīru pusfinālā. Federeram 10-1 savstarpējos mačos ar Vavrinku.

"Western&Southern Open" turnīrs Sinsinati, ASV. "Masters 1000" turnīrs

Ceturtdaļfinālu rezultāti

SpēleRezultāts
(1) Roger Federer – (10) Mardy Fish6:3 7:6(4)
(2) Novak Djokovic – (12) Marin Cilic6:3 6:2
(6) Juan Martin Del Potro – Jeremy Chardy6:1 6:3
Stanislas Wawrinka – Milos Raonic2:6 7:6(5) 6:4

  +1 [+] [-]

, 2012-08-18 08:21, pirms 12 gadiem
Novakam neies viegli! Var nozaudēt.