Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Vilmotss: "Pārtraukumā komanda nejutās nomākta"

Vilmotss: "Pārtraukumā komanda nejutās nomākta"
Marks Vilmotss
Foto: AFP/Scanpix

Pēc Pasaules kausa finālturnīra H apakšgrupas spēles starp Beļģiju un Alžīriju savos iespaidos dalījās Beļģijas komandas galvenais treneris treneri un spēlētāji.

"Bumbas kontrole, pacietība, tieksme izvairīties no kļūdām, nemazinot tempu - lūk, šādi bija mūsu trumpji otrajā puslaikā," norāda Beļģijas izlases galvenais treneris Marks Vilmotss. "Pretinieki atteicās no spēles, bet pret tādu pieeju spēlēt allaž ir grūti, tomēr mums izdevās atrast variantus. Pārtraukumā komanda nejutās nomākta, visi saprata, ka mums ir potenciāls."

Arī beļģu pussargs Kevins de Braune nav apmierināts ar komandas sniegumu pirmajā puslaikā, pārsvaru otrajās 45 minūtēs skaidrojot ar labāku fizisko kondīciju. "Mēs bijām ļoti pacietīgi. Tāpat kā pārbaudes spēlē pret Tunisiju, kas mums bija ļoti noderīga. Mums jāuzvar Krievija, lai nodrošinātu vietu izslēgšanas spēlēs. Noskaņosimies tikai uzvarai."

Tikmēr uzbrucējs Drīss Mertenss izteicās, ka ir ļoti priecīgs par svarīgo vārtu guvumu, ka padarījis laimīgu visu Beļģiju. "Tas, ka iesāku maču rezervē, ir trenera lēmums un tas ir jārespektē. Viņam nākas pieņemt sarežģītus lēmumus. Priecājos, ka guvu vārtus un ceru piedalīties nākamajā mačā."

championat.com