Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Ovečkinam NHL karjeras 730. vārti, Panarinam četri punkti pret "Devils"

Rolands Eliņš

Ovečkinam NHL karjeras 730. vārti, Panarinam četri punkti pret "Devils"
Aleksandrs Ovečkins. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas vakara agrajās spēlēs pie uzvarām tika Vašingtonas "Capitals" (6:3 pret "Flyers") un Ņujorkas "Rangers" (6:3 pret "Devils").

"Capitals" šī bija ceturtā uzvara piecās spēlēs, un Vašingtonas komanda nostiprinājusi savu vadību Austrumu divīzijā, kamēr Filadelfija saglabā astoņu punktu atstatumu līdz izslēgšanas spēļu robežai. Šodienas mačā "Capitals" izdarīja 41 metienu pa vārtiem, vadību pārņemot otrā perioda laikā.

Divus vārtus Vašingtonas komandas sastāvā guva Aleksandrs Ovečkins, kuram arī viena rezultatīva piespēle. Līdz ar to Ovečkins savu karjeras rēķinu pacēlis līdz 730 vārtu guvumiem un 1320 punktiem, un gūto vārtu ziņā Ovečkins ir nonācis viena vārtu guvuma attālumā līdz Marselam Dionam un piektajai NHL visu laiku labāko vārtu guvēju sarakstā.

Trīs punktus "Capitals" sastāvā guva arī cits krievu uzbrucējs Jevgeņijs Kuzņecovs, kamēr par visiem rezultatīvāks bija aizsargs Džons Kārlsons, kuram četras rezultatīvas piespēles. Jāpiemin, ka Filadelfijas hokejistiem, spēlējot vienādos sastāvos, fiksēti tikai 12 metieni pa vārtiem, kamēr 13 metieni tika izdarīt nevienādos sastāvos.

Otrā šodienas agrajā mačā arī tika fiksēts rezultāts 6:3, "Rangers" pārspējot "Devils". "Rangers" jau līdz otrā perioda pirmajai minūtei bija izvirzījusies vadībā ar 4:0, turklāt šajā laikā trīs punktus sakrāt bija paspējis Artēmijs Panarins.

"Devils" līdz trešā perioda vidum bija pievilkusi līdz 3:4, taču atspēlēšanos pabeigt neizdevās, un pamatlaika pēdējās minūtēs "Rangers" iemeta vēl divus vārtus. Sev "hat-trick" nokārtoja Pāvels Buhņevičs, un pa trim punktiem Ņujorkas komandā arī Mikam Zibanedžadam un Raienam Stroumam.

"Rangers" šī bija trešā uzvara pēc kārtas, kamēr "Devils" cietusi piekto zaudējumu pēc kārtas un Austrumu divīzijā apsteidz tikai Bufalo.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  +2 [+] [-]

, 2021-04-18 00:41, pirms 3 gadiem
Tad kad es vēl sen teicu,ka ja ir kāds kas pēc gūto vārtu daudzuma var panākt Grecki,tas ir Ovie,te daudzi ierēca. Nu jau nemaz tik nereāli tas neizskatās.Stemkos,Laine un vēl vesels bars kurus minēja kā nākamos līgas snaiperus,kas aizēnos Ovie arī vairs neredz !

  -1 [+] [-]

, 2021-04-18 05:55, pirms 3 gadiem
125. reizi gūst pirmos vārtus spēlē, 4. vieta vēsturē (1. vietā Jāgrs - 135 reizes)

149. dublis, 4. vieta vēsturē (1. vietā Greckis - 189 dubļi)

116. spēle ar vismaz 3 punktiem, 30. vieta vēsturē (1. vietā Greckis - 459 spēles), no pašlaik spēlējošajiem vairāk ir Krosbijam - 150 spēles.

41., 42. gols un 71. punkts 63 spēlēs pret Filadelfiju

Karlsonam 81. un 82. praimerī asists uz Ouvī

     [+] [-]

, 2021-04-18 12:44, pirms 3 gadiem
svomalraH rakstīja: Tad kad es vēl sen teicu,ka ja ir kāds kas pēc gūto vārtu daudzuma var panākt Grecki,tas ir Ovie,te daudzi ierēca. Nu jau nemaz tik nereāli tas neizskatās.Stemkos,Laine un vēl vesels bars kurus minēja kā nākamos līgas snaiperus,kas aizēnos Ovie arī vairs neredz !
Žēl ka efetivitāte klibo. Viens no spēlētājiem, kurš pēc vārtiem joprojām ir priekšā Ovi ir Brets Hals, un viņam vajadzēja par gadndrīz 900 metieniem mazāk, lai tos golus samestu. Vai Ovečkinam būtu jākaunās par to, ka daudz met? protams, nē, bet tas netraucē mums novērot faktus-viņam ir vajadzīgi ļooooti daudz metieni.

     [+] [-]

, 2021-04-18 21:42, pirms 3 gadiem
kino rakstīja: Žēl ka efetivitāte klibo. Viens no spēlētājiem, kurš pēc vārtiem joprojām ir priekšā Ovi ir Brets Hals, un viņam vajadzēja par gadndrīz 900 metieniem mazāk, lai tos golus samestu. Vai Ovečkinam būtu jākaunās par to, ka daudz met? protams, nē, bet tas netraucē mums novērot faktus-viņam ir vajadzīgi ļooooti daudz metieni.
Kā saka katrs var skaitīt kā grib un tevis minētais noteikti arī ir no svara.