Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Traktor" līdzjutēji centušies izsist biļešu kases durvis

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

"Traktor" līdzjutēji centušies izsist biļešu kases durvis
"Traktor Arena"
Foto: khl.ru

Čeļabinskā šodien notiek Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas sestā finālspēle. Rezultāts sērijā ir 3-2 par labu Maskavas "Dynamo". Šodienas mačā vietējais "Traktor" centīsies uzvarēt, lai turpinātu cīņu par līgas galveno trofeju, bet maskaviešu uzvaras gadījumā cīņa būs galā. Čeļabinskā ažiotāža ir milzīga, biļešu visiem nepietiek, par pēdējām 54 biļetēm notika liela cīnīšanās, kas noslēdzās ar policijas ierašanos.

Biļešu iegādes priekšroka ir sezonas abonementu īpašniekiem un kluba kartes īpašniekiem. Šodien no rīta kasē nonāca atlikušās biļetes. Vairāki līdzjutēji bija ieņēmuši vietu rindā pie "Traktor Arena" kases jau pēc finālsērijas piektā mača, pat nakšņojot pie kases durvīm. Kasē nonāca tikai 54 biļetes - sešas reizes mazāk kā uz sērijas trešo un ceturto spēli (Čeļabinskā). Rindā uz minētajām 54 biļetēm sastājās vismaz 300 cilvēku. Kad biļetes tika izpirktas, kasi slēdza, un tad bez biļetēm palikušie cilvēki centās ielauzties kases telpās, sitot durvis ar kājām. "Traktor Arena" darbinieki izsauca policiju, pēc tam pūļa lielākā daļa izklīda.

Lielākā daļa biļešu nonākusi pie pārpircējiem, kas biļetes pārdod tālāk par melnā tirgus cenu - sākot no 8000 tūkstošiem rubļu (no 138 latiem), līdz ar to kaislīgākajiem līdzjutējiem joprojām saglabājas iespēja tikt pie biļetēm, vienīgi cena tagad ir krietni lielāka.

Izmantotie resursi:
Čeļabinskas 31. kanāls
rsport.ru