Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Durents šonakt nespēlēs, par NBA rezultatīvāko spēlētāju kļūs Karmelo

Rolands Eliņš

Durents šonakt nespēlēs, par NBA rezultatīvāko spēlētāju kļūs Karmelo
Kevins Durents un Karmelo Entonijs
Foto:AFP/Scanpix

NBA komandas Oklahomas „Thunder” zvaigzne Kevins Durents paziņojis, ka šīs nakts spēlē pret Milvoki „Bucks” nepiedalīsies, tādejādi zaudējot iespēju pacīnīties par sezonas rezultatīvākā spēlētāja titulu, kurš nonāks Ņujorkas „Knicks” spēlētāja Karmelo Entonija rokās.

NBA nu jau uzlēkusī, bet joprojām jaunā zvaigzne no „Thunder” komandas Kevins Durents bija ieguvis rezultatīvākā sezonas spēlētāja titulus jau trīs sezonās pēc kārtas, tiesa, pirms šīs nakts noslēdzošajām sezonas spēlēm viņš par 0,6 punktiem atpalika no Ņujorkas „Knicks” spēlētāja Karmelo Entonija (28,1 pret 28,7).

Visas parādījušās spekulācijas par to, ka Durents centīsies pēdējā spēlē gūt 70 punktus, apslāpēja pats basketbolists, kurš sociālajā tīklā Instagram paziņoja, ka „Šodienas spēli izlaidīšu. Ja esi sarūgtināts, ka necīnīšos par (rezultatīvākā spēlētāja –aut.p.) titulu, tad, nu, neko darīt!”

Līdz ar to jau tagad ar gandrīz absolūti drošu pārliecību var paziņot, ka šo titulu pirmo reizi karjerā iegūs Karmelo Entonijs, kurš arī, visticamāk, šonakt savas komandas spēlē nepiedalīsies. Entonijam šī bijusi viena no labākajām sezonām karjerā, turklāt viņš papildus saviem punk'tiem arī vidēji spēlē savācis 6,9 atlēkušās bumbas un izdarījis 2,6 rezultatīvas piespēles.

Lai arī 70 gūti punkti vienā spēlē izklausās samērā fantastiski (it īpaši, ja ņem vērā, ka Durenta karjeras labākais sasniegums ir tikai 52 punkti), tomēr NBA vēsturē ir bijuši šādi precedenti. 1993./1994. gada sezonā Deivids Robinsons no „Spurs” pēdējā regulārās sezonas spēlē guva 71 punktu, rezultativitātes ziņā apsteidzot tolaik jauno „Magic” centru Šakilu O`Nīlu, bet 1978./1979. gada sezonu Deivids Tompsons no „Nuggets” noslēdza ar 73 punktiem vienā spēlē, tiesa, arī ar to nepietika, jo viņa galvenais konkurents Džordžs Džervins no „Spurs” guva 63 punktus.

„Es novērtēju, ko Kevins ir izdarījis sezonas gaitā,” izsakās „Thunder” treneris Skots Brūkss, „ja viņš kādas 10 spēles iepriekš būtu patiešām vēlējies iegūt savu ceturto (rezultatīvākā spēlētāja –aut.p.) titulu, tad viņš to būtu izdarījis.”

Izmantotie resursi:
Kevin Durant to sit finale; Carmelo Anthony to...
Kevin Durant concedes NBA scoring title to...

  +3 [+] [-]

, 2013-04-17 18:48, pirms 11 gadiem
es domāju, ka viņš var bez tā iztikt, labāk uzvilkt gredzenu

  -1 [+] [-]

, 2013-04-17 19:21, pirms 11 gadiem
MVP tapat ir skaidrs-Lebrons Džeimss bez variantiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-04-17 20:07, pirms 11 gadiem
It kā visi saka ka neinteresē nevienu kurš ir Scoring čempions,bet es domāju,ka tāpat gribas jau to visiem. Pie tā paša prieks ka beidzot Karmelo dabūs,cerams tas viņam dos vēl mazliet vairāk motivācijas un aizvedīs Knikus labi tālu PO.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-04-17 21:00, pirms 11 gadiem
fakucis rakstīja: It kā visi saka ka neinteresē nevienu kurš ir Scoring čempions,bet es domāju,ka tāpat gribas jau to visiem. Pie tā paša prieks ka beidzot Karmelo dabūs,cerams tas viņam dos vēl mazliet vairāk motivācijas un aizvedīs Knikus labi tālu PO.
nu nu neinteresee. diezgan prestizha individuaalaa balva, pat otra prestizhaakaa peec mvp. ja skatiitaajus varbuut tik ljotn neinteresee, tad pashi speeleetaaji neapshaubaami ciinaas par vinju

  +1 [+] [-]

, 2013-04-17 23:35, pirms 11 gadiem
boldes rakstīja: nu nu neinteresee. diezgan prestizha individuaalaa balva, pat otra prestizhaakaa peec mvp. ja skatiitaajus varbuut tik ljotn neinteresee, tad pashi speeleetaaji neapshaubaami ciinaas par vinju
izlasīt ko cits rakstījis arī var!