Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Znaroks: "Maču izšķīra mūsu sliktā spēle vairākumā"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Znaroks: "Maču izšķīra mūsu sliktā spēle vairākumā"
Oļegs Znaroks
Foto: hctorpedo.ru

Maskavas "Dynamo" galvenais treneris Oļegs Znaroks pēc šodien piedzīvotā zaudējuma Gagarina kausa finālā trešajā spēlē ar 0:1 savās mājās pret Omskas "Avangard" pauda vilšanos savu padoto spēlē skaitliskajā vairākumā.

"Spēli izšķīra mūsu nespēja iemest skaitliskajā vairākumā. Iespēju izspēlēt lieko hokejistu mums bija daudz, taču iemest nepratām. Neko darīt... Gatavosimies nākamajai spēlei," ierasti lakonisks bija maskaviešu galvenais treneris Oļegs Znaroks.

"Dynamo" Gagarina kausa fināla trešajā spēlē bija septiņas skaitliskā vairākuma iespējas.

Viņa kolēģim pie "Avangard" stūres Raimo Sumanenam sakāmā bija vairāk: "Spēles temps kritās mūsu daudzo noraidījumu dēļ. Labi, ka mazākumā labi nospēlējām, izglāba vārtsargs. Pretiniekam pat bija vairāk momentu.

Nezinu, kas būs tālāk – abas komandas sitīsies līdz galam. Mūsu aizsargi piekūst, jo spēlējam ar sešiem aizsargiem. Volkovs ir īsta kolektīva dvēsele. Rodas tāds iespaids, ka viņš var spēlēt visu nakti un nenogurs."

Omska sērijā izvirzījusies vadībā ar 2-1, nākamais mačs ceturtdien Maskavā.

Izmantotie resursi:
Объединенный хоккейный клуб...

  +5 [+] [-]

, 2012-04-17 22:16, pirms 12 gadiem
Tur es piekrītu par visiem 100% , bet domāju pats galvenais faktors bija izcilā Ramo spēle , viņš šodien bija zvērs !

Nekas turies Znarok !

  -1 [+] [-]

, 2012-04-17 23:23, pirms 12 gadiem
Lai Avangard uzvar. 1) Sen bija laiks kādam latvijietim iegūt GaGa-rinu. 2) Avangard izskatās labāk. Maskava izskatās vienveidīgi, garklaicīgi, rupji, bet vairākumos vienkārši bezzobaini, Komorova gājieni ar vairs neizsauc slēptu sajūsmu, tikai - ā, atkal viņš, tā jau es domāju - turklāt gan tiesneši Maskavai pietiesā, gan komentētāji jūt līdzi, un tas besī. Un pēdējāis. Gribu, lai Sumanens pierāda, ka izvēle starp viņu un Jagru pagājušosezon par labu Jagram bija saknē nepareiza (kas jau tā visiem bija skaidrs), bet vajag taustāmu apliecinājumu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-04-18 01:03, pirms 12 gadiem
Negūstot vārtus nevar uzvarēt.

  +2 [+] [-]

, 2012-04-18 09:11, pirms 12 gadiem
KirmansLipovs rakstīja: Lai Avangard uzvar. 1) Sen bija laiks kādam latvijietim iegūt GaGa-rinu. 2) Avangard izskatās labāk. Maskava izskatās vienveidīgi, garklaicīgi, rupji, bet vairākumos vienkārši bezzobaini, Komorova gājieni ar vairs neizsauc slēptu sajūsmu, tikai - ā, atkal viņš, tā jau es domāju - turklāt gan tiesneši Maskavai pietiesā, gan komentētāji jūt līdzi, un tas besī. Un pēdējāis. Gribu, lai Sumanens pierāda, ka izvēle starp viņu un Jagru pagājušosezon par labu Jagram bija saknē nepareiza (kas jau tā visiem bija skaidrs), bet vajag taustāmu apliecinājumu.
Man savukārt jau ir pieriebies, ka lecīgie austrumnieki visi kā viens kladzina par viņu nepārspējamo konferenci. Laiks vinnēt rietumniekiem.
Taču ja par vakardienas spēli, tad neko labu par dinamiešiem diemžēl nevar pateikt. Vienveidīgi un bez izdomas mēģinājumi izspēlējot vairākumu un pati spēle (izņemot pirmo periodu) galīgi neskatāma.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja