Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Stenlija kausā cīņa arī ārpus laukuma – "Red Wings" neļauj spēlēt pingpongu

Stenlija kausā cīņa arī ārpus laukuma – "Red Wings" neļauj spēlēt pingpongu
Toda Bertuci kautiņš pret Šeju Vēberu
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausā cīņa noris arī ārpus laukuma robežām. Detroitas "Red Wings" uzbrucējs Tods Bertuci sāncenšiem no Nešvilas "Predators" neļāva gaitenī spēlēt galda tenisu.

Pēc sērijas pirmās spēles beigām "Predators" kapteinis Šejs Vēbers rupji apmalē iegrūda pieredzējušo "Red Wings" uzbrucēju Henriku Zetebergu. Lai gan zviedra ķivere bija salauzta, viņš varēja turpināt cīņu par Stenlija kausu.

Nākamās spēles sākumā tieši Bertuci lika Vēberam atbildēt par nedarbu, uzsākot kautiņu ar "Predators" kapteini. Detroitas uzbrucējs turpina tēlot šerifu un pārmācīt Nešvilas spēlētājus.

"Red Wings" arēnas gaitenī starp mājinieku un viesu ģērbtuvēm atrodas galda teniss. Brīvdienā ekstru vēlējās izmantot vairāki "Predators" hokejisti. Redzētais nepatika 37 gadus vecajam Bertuci.

""Predators" hokejistu vēlmi spēlēt redzēja Bertuci. Viņa atbilde bija kategoriska – ja Nešvilas pārstāvji grib spēlēt, viņiem nepieciešams pašam savs galds. Pēc tam Bertuci salocīja galdu un to iestūma "Red Wings" ģērbtuvē," raksta Yahoo! blogs "Puck Daddy".

Hokejists gan vēlāk noliedza, ka galdu būtu pārvietojis pats: "Izgāju no ģērbtuves un redzēju, ka daži viņu puiši grib spēlēt uz mūsu galdiem. Pateicu apsardzei, bet nedarīju neko citu. Pats galdu nekur nestūmu."

Tikmēr par Bertuci pasmējās "Red Wings" uzbrucējs Denijs Klīrijs: "Viņš ir briesmīgs spēlētājs. Labi, ka Bertuci ar to var izdarīt kaut ko noderīgu. Šeit viņš ir mūsu šerifs."

Preses konferencē "Red Wings" trenera Maika Bebkoka virzienā bija vērsti jautājumi par galda tenisa tēmu. Viņš vēlējās noskaidrot – tā ir vai nav patiesība. Kad "Red Wings" preses sekretārs izkliedza "Nē!", Bebkoks nespēja valdīt smieklus.

Viedoklis bija arī "Predators" galvenajam trenerim Berijam Trocam: "Ja viņi Nešvilā vēlas galda tenisu, sagādāsim! Tā ir viņu rotaļlieta. Mums tas nav svarīgi."

Taču arī "Red Wings" hokejistiem ir ierobežojumi, piemēram, viņiem Nešvilā neļāva izmantot īsāko ceļu līdz laukumam, tāpēc bija jāmēro garākais.

Galu galā, šādas lietas piedien Stenlija kausam. Tādēļ Amerikā lasāmas šādas atsauksmes: ""Play-off" oficiāli sācies! Tas neskaitās, kamēr pretiniekiem nav atslēgts siltais ūdens, nozāģēts rezervistu soliņš vai treniņa laikā netiek izslēgta gaisma!"

Izmantotie resursi:
Yahoo! Sports - Sports News, Scores, Rumors,...
News, Travel, Weather, Entertainment, Sports,...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-17 22:11, pirms 12 gadiem
Nabaga predtors nedabūja uspēlēt pinpongu. Droši vien kolhoznieks spēlēja tāpēc Bertuci atņēma galdu
, 2012-04-17 22:13, pirms 12 gadiem
Only in USA!
, 2012-04-17 22:21, pirms 12 gadiem
Tas ir tik normāli. KĀ nekā play-off. Labi, ka vēl nesāka cirsties .
, 2012-04-17 22:24, pirms 12 gadiem
Vot tā ir īsta cīņa, ar emocijām un asumiem. Un tas vairs nav nekāds šovs!
, 2012-04-18 00:34, pirms 12 gadiem
Kas tas par savārstījumu?
, 2012-04-18 08:41, pirms 12 gadiem
dajoš viģeo!
, 2012-04-18 12:58, pirms 12 gadiem
Nav pārāk tālu līdz tam, ka Detroita varēs spēlēt turpmāk savu pingpongu cik tik uziet...
, 2012-04-18 15:29, pirms 12 gadiem
pedeja rindkopa loti laba
, 2012-04-18 16:26, pirms 12 gadiem
Bertuzzi drīzāk pats no Weber atrāvās, nekā viņu pārmācīja!
Oskars Batņa pret Vāciju. Foto: IIHF
2

Austrija joprojām kanādiešu murgos: Kanādas lielais medijs Latviju divreiz nosauc par Austriju

Latvijas hokeja izlase otrās trešdaļas beigās pret Vāciju atrodas iedzinējas lomā jau ar 0:7, bet līdzīgi slikta diena gadījusies arī pazīstamajam Kanādas medijam un pasaules čempionāta raidtiesību turētājam TSN, kas Latviju pat divreiz sajauca ar Austriju, kas kanādiešiem pēc sensacionālās atspēlēšanās (pēdējā trešdaļā no 1:6 uz 6:6, pagarinājumā tomēr uzvarēja Kanāda) murgos droši vien rādījās visu nakti. Taisnības labad jāpiebilst, ka dažos pirmajos ierakstos sociālajos tīklos TSN Latviju sauca par Latviju un pēc vāciešu sestajiem vārtiem beidzot atgriezās uz pareizās takas.
Petrs Mrāzeks. Foto: IIHF

Čehu vārtsargs pretinieku pārstāvim trāpa ar ripu pa pieri un uzdāvina savu nūju

Pasaules hokeja čempionāta saimniece Čehija vakar svinēja otro uzvaru, atspēlējoties no 1:3 un ar 6:3 pārspējot Norvēģiju. Ne tā labākā pirmā spēle turnīrā padevās Čikāgas "Blackhawks" pamatvārtsargam Petram Mrāzekam.
Helmuts Balderis priekšplānā. Foto: LHF
16

71 gadu vecais Balderis vērtīgākais spēlētājs, LHF komanda grauj Saeimas vienību

LETA. Latvijas Hokeja federācijas (LHF) komanda šodien hokeja draudzības spēlē pārliecinoši ar 11:2 uzvarēja Saeimas komandu.