Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Gatavojoties atgriezties ierindā, "Canucks" vārtsargs Demko atsvaidzinājis savainojumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Gatavojoties atgriezties ierindā, "Canucks" vārtsargs Demko atsvaidzinājis savainojumu
Tečers Demko. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras "Canucks" pirmais numurs Tečers Demko nākamajā spēlē gatavojās atgriezties uz rezervistu soliņa, taču vakardienas treniņā viņš atsvaidzināja savainojumu, kas lika pamest laukumu.

Tečers Demko nav spēlējis kopš 1. decembra, kad iedzīvojās ķermeņa apakšdaļas savainojumā. Sākotnējās prognozes liecināja, ka viņam nāksies izlaist mēnesi līdz pusotru, taču divus ar pusi mēnešus vēlāk Demko joprojām nav sargājis Vankūveras "Canucks" vārtus.

Plāns paredzēja, ka sestdien gaidāmajā mājas duelī pret Filadelfijas "Flyers" Demko ieņems vietu uz rezervistu soliņa, taču pastāv iespēja, ka plānam būs nepieciešamas korekcijas – viņš nepabeidza vakardienas treniņu, šķietami atsvaidzinot savainojumu.

Komandas galvenais treneris Riks Tokets pēc treniņa norādīja, ka nav runājis ar nevienu no ārstiem, taču aicināja nesatraukties par Demko veselību.

Iepriekšējā "Canucks" spēlē NHL debitēja Artūrs Šilovs, kurš atvairīja 22 no 27 metieniem, bet piedzīvoja zaudējumu pret Ņujorkas "Rangers" – 4:6. Pēdējā ripa lidoja jau tukšajos Vankūveras vārtos.

Rietumu konferences kopvērtējumā "Canucks" no play-off zonas atpaliek 25 punktus.

  +3 [+] [-]

, 2023-02-17 09:27, pirms gada
Nu, tad jau Šilovs vēl nebrauks atpakaļ uz AHL. Laikam jau labā ziņa priekš Artūra.

  +4 [+] [-]

, 2023-02-17 10:47, pirms gada
Cerams,ka tiks dota otrā iespēja.

  +2 [+] [-]

, 2023-02-17 11:46, pirms gada
Kāda trauma citreiz dod iespēju uzspīdēt kādam jaunajam talantam.

     [+] [-]

, 2023-02-17 19:37, pirms gada
Abrags rakstīja: Nu, tad jau Šilovs vēl nebrauks atpakaļ uz AHL. Laikam jau labā ziņa priekš Artūra.
Te drīzāk jautājums, ko darīs Ābotsforda, kad Demko būs uz kājām. Tur jau ir 3 vārtsārgi - 2 īrētie (Parentjē un Kupskis) un Mārtins

     [+] [-]

, 2023-02-17 21:16, pirms gada
Arča, aziet, vari izsist 3#