Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bertāns ar ''Wizards'' pēc vēl vienas uzvaras, Kuruca ''Rockets'' pārtraukt neveiksmju sēriju

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Bertāns ar ''Wizards'' pēc vēl vienas uzvaras, Kuruca ''Rockets'' pārtraukt neveiksmju sēriju
Dāvis Bertāns. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz ceturtdienu notiks 10 spēles un divas no tām ar Latvijas basketbolistu pārstāvēto klubu dalību. Vašingtonas ''Wizards'' plkst. 3:00 pēc Latvijas laika savā laukumā uzņems traumu novājināto Denveras ''Nuggets'', kamēr Rodiona Kuruca Hjūstonas ''Rockets'' viesosies Filadelfijā pie ''76ers''.

Naktī uz ceturtdienu Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) plānotas 10 spēles. Sākotnēji paredzētas bija 13, taču trīs no tām pārceltas Covid-19 pandēmijas dēļ. Uzliesmojums ir ''Spurs'' vienībā, bet Dalasā ''Mavericks'' un ''Pistons'' mačs nenotiks slikto laikapstākļu dēļ.

Plkst. 3:00 pēc Latvijas laika pēc trešās uzvaras pēc kārtas laukumā dosies Dāvis Bertāns un Vašingtonas ''Wizards'', kas savā laukumā uzņems ''Nuggets''. Pēdējos divos mačos ''Wizards'' laukumā rādījuši pozitīvas vēsmas tā uzbrukumā, tā aizsardzībā. Izcīnīti panākumi pret Bostonas ''Celtics'' un Hjūstonas ''Rockets''. Krietni veiksmīgāks sniegums pēdējā cīņā pret ''Rockets'' bija arī Dāvim Bertānam, kurš izcēlās ar 18 punktiem. Morics Vāgners veiksmīgi iekļāvies ''Wizards'' sastāvā Tomasa Braienta prombūtnē traumas dēļ. Šo faktu uzsver gan galvenais treneris Skots Brūkss, gan līderis Bredlijs Bīls. ''Viņš daudz strādā. Parāda lielisku attieksmi treniņos. Tāpēc arī kļuvis par vērtīgu spēlētāju. ''Thunder'' laikos man bija basketbolists Niks Kolisons - saskatu viņos līdzības. Veic vajadzīgās lietas laukumā un komandas biedriem viņš patīk,'' Vāgneru raksturoja galvenais treneris. Savukārt traumu dēļ ''Nuggets'' ir sastāva problēmas. Gerijs Hariss, Pols Milsaps un Vils Bartons dažādu savainojumu dēļ šobrīd savai vienībai palīdzēt nevar. Tas iespaido rezultātus, bet devis iespēju sevi apliecināt Fakundo Kampaco, kurš uz Denveru devās no Madrides ''Real''. Pirmajā abu savstarpējā spēlē uzvarēja ''Wizards'' ar 128:114.

Plkst. 2:30 pēc Latvijas laika zaudējumu sēriju centīsies apturēt Hjūstonas ''Rockets'' ar Rodionu Kurucu sastāvā. Abām komandām šī būs pirmā savstarpējā spēle šosezon. Līdzīgi kā ''Nuggets'', arī ''Rockets'' ir savainojumu lazarete ar Oladipo, Takeru, Eriku Gordonu un Kristianu Vudu priekšgalā. Lai arī vienībā ir daudz savainoto, Kurucs pie teikšanas laukumā ticis maz. Zaudējumu sēriju vēlēsies apturēt arī ''76ers'', kas zaudējusi pēdējās trijās no četrām spēlēm. Izbraukuma tūrē piedzīvotas neveiksmes pret Fīniksas ''Suns'', Jūtas ''Jaz'' un Portlendas ''Trailblazers''.

NBA 18. februāra spēles

LaiksSpēleLaiksSpēle
2:00Magic - Knicks3:00Bulls - Pistons
2:30Celtics - Hawks4:00Pelicans - Trailblazers
76ers - RocketsGrizzlies - Thunder
3:00Wizards - Nuggets5:00Warriors - Heat
Timberwolves - PacersClippers - Jazz

Savukārt Nacionālajā hokeja līgā naktī uz ceturtdienu paredzēti pieci mači, taču neviens ar latviešu hokejistu pārstāvēto klubu dalību. Aizraujošs varētu būt Karolīnas ''Hurricanes'' un Floridas ''Panthers'' duelis - komandas izcīnījušas attiecīgi 10 un deviņas uzvaras pamatlaikā. Tikmēr lieliski sezonu uzsākusi Toronto ''Maple Leafs'' spēkosies pret bijušo Rūdolfa Balcera Otavas ''Senators'', kas ir viena no līgas vājākajām komandām.

NHL 18. februāra spēles

LaiksSpēle
00:00Hurricanes - Panthers
2:00Maple Leafs - Senators
2:30Red Wings - Blackhawks
5:00Flames - Canucks
Oilers - Jets

Izmantotie resursi:
The official site of the NBA for the latest NBA...
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2021-02-17 19:55, pirms 3 gadiem
Stulbs gan virsraksts. Bertāns vairāk zaudē nekā vinnē, bet spriežot pēc virsraksta var rasties priekšstats,ka uzvara nāk pēc uzvaras!

  -3 [+] [-]

, 2021-02-17 20:03, pirms 3 gadiem
janx13 rakstīja: Stulbs gan virsraksts. Bertāns vairāk zaudē nekā vinnē, bet spriežot pēc virsraksta var rasties priekšstats,ka uzvara nāk pēc uzvaras!
nu prieks wizards tas jau ir daudz tāpat.

  -3 [+] [-]

, 2021-02-17 22:02, pirms 3 gadiem
Bertānam pulveris izšauts. Gan jau atgriezīsies pie ierastā līmeņa , 2-3 precīzi metieni.

  -1 [+] [-]

, 2021-02-17 22:36, pirms 3 gadiem
Kurš bildē ir Bertāns?

  +1 [+] [-]

, 2021-02-18 04:01, pirms 3 gadiem
bigpupa rakstīja: Bertānam pulveris izšauts. Gan jau atgriezīsies pie ierastā līmeņa , 2-3 precīzi metieni.
Neuzminēji, neveiksminiek!

     [+] [-]

, 2021-02-18 04:13, pirms 3 gadiem
Pēc pirmās ceturtdaļas nospļāvos un taisījos iet gulēt, bet ....no -20 atspēlējas un pārtraukumā aizgāja ar +6, paliku domīgs

  +1 [+] [-]

, 2021-02-18 04:28, pirms 3 gadiem
Njā! To komandu ar prātu nesapratīsi! Bet nu pēc puspēles abiem ir kā līderiem Bīlam un Westbrukam kopā 7 pazaudētas bumbas! Bet galvenais ka priecē Bertāns

     [+] [-]

, 2021-02-18 05:09, pirms 3 gadiem
Nu kāds vēl skatās?

     [+] [-]

, 2021-02-18 05:20, pirms 3 gadiem
Kādi mudaki....psc. Bertānam principiāli nedod bumbu