Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Regbija PK uzvarētājs Kolbe vēlas pārstāvēt DĀR arī olimpiskajās spēlēs

Juris Miņins
Juris Miņins

Regbija PK uzvarētājs Kolbe vēlas pārstāvēt DĀR arī olimpiskajās spēlēs
Česlins Kolbe
Foto: imago images/Scanpix

Dienvidāfrikas Republikas regbija valstsvienības spēlētājs Česlins Kolbe, kurš 2019. gadā kļuva par Pasaules kausa ieguvēju, ir paziņojis, ka vēlas pārstāvēt savu valsti arī 2020. gada olimpiskajās spēlēs, piedaloties regbija-7 turnīrā.

Česlins Kolbe bija viens no pamanāmākajiem spēlētājiem 2019. gada Pasaules kausa ieguvēju un Regbija čempionāta uzvarētāju, Dienvidāfrikas Republikas, sastāvā. Tāpat viņš ar labiem panākumiem pārstāv Francijas čempionāta, jeb "Top 14" līgas, klubu no Tulūzas, kura sastāvā viņš 2019. gadā triumfēja šajā turnīrā, taču 26 gadus vecajam aizsargam ar to nav gana un viņš meklē jaunus izaicinājumus.

Kā ir kļuvis zināms Kolbe ir sazinājies ar DĀR Regbija savienību un interesējies par iespējām pretendēt uz vietu 2020. gada olimpisko spēļu regbija-7 komandā. Kā norāda pats spēlētājs, pagaidām gan vēl ir pāragri runāt par kādiem lēmumiem šajā sakarā.

Atgādināsim, ka Kolbe savu valsti jau ir pārstāvējis olimpiskajās spēlēs, jo piedalījās 2016. gada regbija-7 turnīrā. Viņš tika pieteikts DĀR atklāšanas mačam pret Spāniju, kuru afrikāņi uzvarēja ar 24:0.

Kā arī...

- Anglijas izlases spēlētāji Eliots Deilijs un Džeimijs Džordžs ir paziņojuši, ka, neskatoties uz sava kluba, Londonas "Saracens", nosūtīšanu uz Anglijas pēc spēka otro līgu, viņi neplāno pamest komandu.

Atgādināsim, ka "Saracens" tik bargu sodu saņēma par noteiktā Anglijas Premjerlīgas komandu algu budžeta pārkāpšanu, kā arī pierādījumu slēpšanu.

Izmantotie resursi:
https://www.planetrugby.com/