Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Timma: ''Pret CSKA nav jānoskaņo, visi to saprot''

Krišs Upenieks

Timma: ''Pret CSKA nav jānoskaņo, visi to saprot''
Jānis Timma
Foto: FC Zenit

Jānis Timma pēc Sanktpēterburgas ''Zenit'' izcīnītās 90:77 uzvaras VTB Vienotās līgas spēlē pret Maskavas CSKA neslēpa prieku par izcīnīto panākumu, bet tajā pašā laikā atzīmēja, ka sezona vēl ir gara un daudz notikumu vēl priekšā.

''Apsveicu visu komandu, līdzjutējus ar lielisku spēli. Domāju, Sanktpēterburgā bija kaut kas līdzīgs ''All-Star'' spēlei - pilnas tribīnes, komandas spēle, visi guva punktus. Uzskatu, ka šī bija viena no labākajām mūsu spēlēm sezonā. Neatceros iepriekšējo spēli [''Zenit'' Maskavā zaudēja ar 56-105 - aut.], jo tajā nepiedalījos. Uzvarējām, tātad viss ir labi,'' tā pēc spēles pret CSKA Latvijas uzbrucējs Jānis Timma.

''Zenit'' tā bija pirmā uzvara pret vareno CSKA. ''Viss notiek pirmo reizi. Ceru, ka ne pēdējo. Mums ir lieliska komanda, kas var spēlēt labu basketbolu, sākot ar aizsardzību, uzbrukumā labi kustinot bumbu. Katrai komandai esam ciets rieksts. Pirms ceturtās ceturtdaļas, sanākot kopā, runājām klasiskās lietas - nedrīkstam padoties, un viss tikai sākas.'''

''Pret CSKA komanda nav jānoskaņo. Visi to saprot, Vai viss izdevās? Domāju, ka jā, izņemot pēdējās piecas minūtes. Ir vēl pie kā strādāt. Līdzjutēji ir tas, kas mūs dzen uz priekšu zaudētās situācijās. Nekas vēl nav beidzies. Sezonā ir pašā karstumā. Jāturpina tādā pašā garā,'' piebilda Timma.

Jānis Timma šajā spēlē 28:46 minūtēs izcēlās ar 14 punktiem (2p.-5/6, 3p.-1/3, s.m.-1/1), piecām atlēkušajām bumbām, vienu pārtverto bumbu, trīs rezultatīvām piespēlēm, divām kļūdām, četrām personiskajām piezīmēm un lietderības koeficientu +17. Jāatzīmē arī "Zenit" spēlētāja Stefana Markoviča gūtie 19 punkti, trīs atlēkušās bumbas un deviņas rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
Интервью с Янисом Тимма после матча с ЦСКА

     [+] [-]

, 2017-02-17 13:06, pirms 7 gadiem
kāds nezin, Orlando vispār Jānis ir vismaz interešu lokā?

     [+] [-]

, 2017-02-17 13:30, pirms 7 gadiem
ingaa rakstīja: kāds nezin, Orlando vispār Jānis ir vismaz interešu lokā?
NBA (un vispār ZAmerikas pro līgās) jebkurš labs spēlētājs ir interešu lokā, īpaši, ja vēl tas, faktiski, pieder Tev. Nekādu šaubu, ka tiek sekots līdzi ar pieckāršu uzmanību.

     [+] [-]

, 2017-02-17 13:47, pirms 7 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: NBA (un vispār ZAmerikas pro līgās) jebkurš labs spēlētājs ir interešu lokā, īpaši, ja vēl tas, faktiski, pieder Tev. Nekādu šaubu, ka tiek sekots līdzi ar pieckāršu uzmanību.
Tieši tā. It sevišķi tāpēc, ka Orlando ar drafta izvēlēm nav diez ko veicies pēdējos gados(patiesībā vairāk kā 10 gadus, pēdējā veiksmīgā drafta izvēle ir Hovards, pārējie vai nu nav attaisnojuši uz sevi liktās cerības, aizmainīti, vai pametuši NBA). Viņi noteikti vēlēsies komandu komplektēt no jauniem, spējīgiem spēlētājiem, un šajā karjeras posmā Jānis tāds jau ir.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja