Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Unibet.com: "Dinamo" ar Dārziņu ierindā pret viesiem no Novosibirskas

Unibet.com
Unibet.com

Unibet.com: "Dinamo" ar Dārziņu ierindā pret viesiem no Novosibirskas
Sandis Ozoliņš un Miks Indrašis
Foto: Vladislavs Proškins, f64

Kontinentālās hokeja līgas spēli šodien 19:30 uzsāks Rīgas „Dinamo”, kura trešajā mājas spēlē pēc kārtas uzņems Novosibirskas „Sibir”. Pirmās divas mājas spēles 2014. gadā gan pārāk pārliecinošas nebija.

Vispirms „Dinamo” piedzīvoja sāpīgu zaudējumu (2:5) pret „Admiral”, bet aizvakar tikai ar grūtībām izglābās no zaudējuma pret līgas pēdējās vietas īpašnieci Novokuzņeckas „Metallurg” (papildlaikā 4:3). „Dinamo” šodienas pretinieki turnīra tabulā meklējami vidusdaļā un šobrīd ar 70 punktiem ieņem stabilu vietu Austrumu konferences astotniekā.

„Sibir” šonedēļ jau aizvadījusi divas spēles viesos, un abās zaudēja pēcspēles metienos (1:2 pret „Slovan” un 2:3 pret CSKA). Tiesa, pirms tam mājās trijās spēlēs tikai ielaisti vien divi vārti un izcīnīta lieliska uzvara (4:0) pār Sanktpēterburgas SKA.

Rīgas komandā šī vakara spēlē sagaidāms iespaidīgs un daudzu gaidīts papildinājums, proti, laukumā dosies Lauris Dārziņš, kuru treneris Artis Ābols grasās iespēlēt pirmajā maiņā ar Marselu Hosu un Kailu Vilsonu. Koeficents uz to, ka Dārziņam izdosies palīdzēt komandai gūt vismaz trīs vārtus, ir 1,88.

Par spīti iepriekšējo spēļu rezultātiem, bukmeikeri „Dinamo” šovakar uzskata par drošu favorīti, tās uzvaru novērtējot ar koeficentu 1,85, kamēr „Sibir” panākumam ir koeficenta 3,55 vērtība.

Novosibirskas komandas vārtus samērā droši sargā soms Miko Koskinens, kurš šosezon piedalījies 33 spēlēs un atvairījis 94,1% pretinieku metienu. Lieliski spēlējošajam „Dinamo” vārtsargam Mikaelam Telkvistam šis rādītājs ir nedaudz zemāks, proti, 93,3%. Ja vārtos tiks sūtīti šie vārtsargi, tad vērts pievērst uzmanību „Under” likmēm, proti, kopējais vārtu skaits spēlē „Under 4,5” novērtēts ar koeficentu 1,80, bet „Under 3,5” – ar 2,95. „Dinamo” sezonas sākumā bieži spēles noslēdza mazrezultatīvi, taču pēdējo četru maču pamatlaikos pieredzēts, kā tiek gūti 28 vārti jeb vidēji septiņi spēlē. Šādai iespējai šodien, proti, „Over 6,5” ir koeficents 5,00.

„Dinamo” pēdējos mačos arī ļoti neveiksmīgi aizvada pirmo periodu, kas nav paslīdējis garām arī galvenā trenera Ābola acīm. Noteikti tam tiks pievērsta papildus uzmanība, turklāt papildus emocijas būs arī pāris pirmajās Dārziņa maiņās, līdz ar to vērts padomāt par likmi, kura paredz „Dinamo” uzvaru pirmā perioda mikromačā. Koeficents šai likmei ir 2,50.

     [+] [-]

, 2014-01-17 14:36, pirms 10 gadiem
Kotur vel domāt, uzvarēsim.!!