Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Viedoklis: Sportacentrs.com 2014: "Lebrons atgriežas Klīvlendā"

Andrejs Siliņš

Viedoklis: Sportacentrs.com 2014: "Lebrons atgriežas Klīvlendā"
Uz kuru pilsētu Lebrons Džeimss tēmēs 2014. gadā?
Foto: AP/Scanpix

Intriģējošs virsraksts? Kas zina, varbūt tieši tāds 2014. gada jūlijā izdaiļos Sportacentrs.com rotatoru. Aiz okeāna sarosījušies šāda notikuma attīstības scenārija rakstnieki un piekritēji un, jāteic, ne bez iemesla.

2010. gada vasarā Džeimss acumirklī viena teikuma dēļ no Ohaio štata un visas nācijas mīlētākā sportista kļuva par vienu no visu ASV ienīstāko atlētu. Džeimsa netaktiski pasniegtais "Paldies un uz redzēšanos!" līdz baltkvēlei sadusmoja pat "Cavaliers" īpašnieku Denu Gilbertu, pilsētas ielās dedzināja Džeimsa kreklus, interneta forumi uzsprāga no ļauna vēlējumiem un tā tālāk. Ja kaut kur bija līksmība, tā bija Dienvidu piekrastes pludmale, ko par lokācijas vietu bija nolēmuši izvēlēties trīs superzvaigznes – Lebrons Džeimss, Kriss Bošs un tur jau iepriekš bijušais Dveins Veids.

Jā, Lebrons solīja ne četrus, ne piecus un pat ne sešus titulus atvest uz Maiami, taču realitāte bieži vien atšķiras no iepriekš sacītā. Runas par "Cavaliers" vēlmi atgūt Lebronu pastiprinājās, kad viņnedēļ parādījās ziņas par Klīvlendas kluba vēlmi šosezon neveikt nozīmīgus maiņas darījumus. Iespējams, to var skaidrot ar Andersona Varežao gūto savainojumu – brazīliešu centrs bija vienīgais reālais kumoss, ko varēja piedāvāt kādai citai komandai pret iespēju pretī saņemt zvaigzni.

"Cavaliers" allaž bijusi aktīva maiņas darījumu veicēja sezonas vidū, taču nu klubs nolēmis sākt taupīt naudu. Un kam gan citam taupīt, ja ne Lebronam? Un jāteic, tas ir ļoti gudrs gājiens. Neveicot lielas darījumus pastiprinājuma formā, "Cavaliers" pretendē uz divām augstām drafta izvēles tiesībām – šovasar un nākamvasar. Tas ļaus pastiprināt komandu bez lieliem izdevumiem. Pastāv iespēja, ka Varežao tomēr vasaras starpsezonā tiek aizmainīts, tiesa, ja "Cavs" negrib lielus izdevumus, drīzāk pret brazīlieti komanda saņemtu vairākus rezervistus vai varbūt drafta izvēles tiesības, kas, iespējams, pat būtu vēl labāks variants.

2014. gadā krietni nobriedušāki būs pagaidām vēl tikai potenciālās zvaigznes – aizsargs Dions Veiterss, spēka uzbrucējs Tristans Tompsons un saspēles vadītājs Kairijs Īrvings, kurš ap to laiku jau varētu pāriet nākamajā līmenī un tikt atzīts par superzvaigzni. Pievienojiet tam klāt divas augstas drafta izvēles (jā, varbūt šogad drafts nesolās būt tik bagāts talantiem, bet 2014. gads būs Džabari Pārkera gads draftā...) un Lebronu Džeimsu! Kas sanāk? Sanāk reāla čempiontitula pretendente. Reālāka nekā tās komandas, ko "Cavaliers" ap Džeimsu veidoja līdz 2010. gadam.

Džeimsam 2014. gada vasarā ir "spēlētāja opcija" līgumā ar "Heat". Ko spēs piedāvāt Maiami tobrīd? Pirmkārt, ne vairāk kā jau iepriekš atrunātos 20,59 miljonus dolāru. Lebrons uz to brīdi būs pavadījis līgā jau 11 sezonas un godīgi pretendēs uz visu laiku ienesīgāko līgumu NBA vēsturē. "Heat" piedāvās arī novecojušu (tobrīd 33 gadi) Dveinu Veidu, kurš vairāk cīnās ar savainojumiem un fizisko formu, nekā pretiniekiem. Būsim reāli – Kriss Bošs, lai arī ir labs čomiņš ar Džeimsu, vienatnē nebūs tas, kas noturēs Lebronu Maiami.

Maiami iespēja ir 2013./2014. gada sezonas laikā aizmainīt Bošu, pretī saņemot jaunu zvaigzni vai Top5 drafta izvēles tiesības. Pret Dveinu Veidu, kurš, esot pilnībā vesels ir augstākā kaluma superzvaigzne, saņemt kaut ko ļoti, ļoti, ļoti labu varētu būt problēmas, jo arī citi klubi apzinās, ka vesels Veids – tā tomēr ir zināma veiksme, nevis drošības garants. Pie tam vēl ir atklāts jautājums, vai "Heat" vadība pat būtu gatava ziedot Veidu, kurš tomēr savulaik atnesa klubam pirmo titulu tā vēsturē. Arī drafta izvēles nav nekādas drošības garants un pie šāda scenārija Džeimsam atkal būtu jābūt gatavam gaidīt. Vai Lebrons 30 gadu vecumā būs gatavs gaidīt, kamēr spēlētāji ap viņu attīstās? Klīvlenda tobrīd jau būs vairākus soļus priekšā ar Īrvingu, Veitersu un Tompsonu jau kā gataviem augsta līmeņa palīgiem.

Kāda būtu fanu reakcija, grūti pateikt. Ir tādi, kas nepiedos nekad. Galu galā Lebrons 2010. gada vasarā ne tikai salauza, bet izrāva no krūtīm un sabradāja daudzu Klīvlendas līdzjutēju sirdis. Bet ir arī tādi, kas jau piedevuši un kas piedos, ja "Karalis" atgriezīsies.

Džeimss uzsācis iet pa Maikla Džordana taciņu – abi 28 gadu vecumā izcīnīja savus pirmos titulus. Ja Lebrons izcīnīs vēl divus šosezon un nākamsezon, uz Klīvlendu varēs pārcelties ar trim apgredzenotiem pirkstiem 30 gadu vecumā (tikpat, cik Džordanam 30 gados) un lielisku iespēju pārspēt visu laiku izcilāko uzvarētāju pasaules sportā.

Kurā komandā Džeimss uzsāks 2014./2015. gada sezonu?

  • 192

  • 59

  • 50


1 2 45 komentāri

  +2 [+] [-]

, 2013-01-17 13:31, pirms 11 gadiem
ja izcīnīs gredzenu nešaubos, kad paliks tur pat..

  +3 [+] [-]

, 2013-01-17 13:49, pirms 11 gadiem
Gribētos redzēt to blici, kura mūsdienās spēj izcīnīt trīs titulus pa kārtu... Uz doto brīdi ir tikai viens pretendents un tā ir Clipers komanda, jo viņiem ir treneris, viņiem ir soliņš un viņiem ir gadi, pārējie - nu nē...
Skaidrs, ka Heat ir potenciāls, tāpat arī augošajām komadām, kaut vai Memfisa, bet ne Heat, ne OKC, ne NY, nav tādas komandas, lai titulu paceltu trīs gadus pa kārtu, es pat šaubos, vai tas vispār ir iespējams šobrīd... Divu - nu jā, iespējams, trīs - par daudz, pārāk strauji līga mainās...
BET, ja tas tomēr noteik, visticamāk LBJ paliks kur ir, Bošs tiks aizmainīts agri vai vēlu, viņš nav tas lietderīgaķais par 17 miljoniem, Veids, ja gaisotne būs tā nokaitēta, ka komandu pamet tā seja, tad piezemēsies viņs, visticamāk, Čikāgā.

  -4 [+] [-]

, 2013-01-17 13:50, pirms 11 gadiem
Heat šosezon ir vāji.

  -1 [+] [-]

, 2013-01-17 13:52, pirms 11 gadiem
nu nezinu....tas ka vai vispār šāds scenārijs varēti izvērsties manā skatījumā ir maz ticams...neba jau dēļ naudas savā laikā James aizgāja uz Miami un nedomāju ka arī turpmāk komandas izvēles ziņā nauda būs noteicošais faktors. Vēl vērā ņemams fakts ka James manuprāt nespēlēs komandā, vai nav vajadzības spēlēt, kur ir labs PG, jo James pats principā ļoti bieži spēlē kā PG. Protams ka tīri subjektīvi, bet mana prognoze ka viņs paliks Miami. Vienīgā iespēja ka viņš nomainīs klubu, ja Heat nespēs izcīnīt vairs titulus.

  +2 [+] [-]

, 2013-01-17 13:58, pirms 11 gadiem
Pilniigas mulkkiibas
ten viss pasniegts taa itkaa 2014 gadaa kliivlenda buus nepaarspeejami un James ies pie viniem lai dabuutu titulu.....

netruukst komandas kas ap 2014 gadu izskatiisies zoliidi tapeec neredzu iemeslu izcelt tieshi kliivlendu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-01-17 14:13, pirms 11 gadiem
Arī Lakers gatavojas 2014.gada vasarai un pasakai par Lebronu dzeltenā formas tērpā

  -2 [+] [-]

, 2013-01-17 14:20, pirms 11 gadiem
Pljeps rakstīja: Arī Lakers gatavojas 2014.gada vasarai un pasakai par Lebronu dzeltenā formas tērpā
nu ja hovards tur paliek,tad pilnigi reali,ka dotos uz LA

     [+] [-]

, 2013-01-17 14:40, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: Gribētos redzēt to blici, kura mūsdienās spēj izcīnīt trīs titulus pa kārtu... Uz doto brīdi ir tikai viens pretendents un tā ir Clipers komanda, jo viņiem ir treneris, viņiem ir soliņš un viņiem ir gadi, pārējie - nu nē...
Skaidrs, ka Heat ir potenciāls, tāpat arī augošajām komadām, kaut vai Memfisa, bet ne Heat, ne OKC, ne NY, nav tādas komandas, lai titulu paceltu trīs gadus pa kārtu, es pat šaubos, vai tas vispār ir iespējams šobrīd... Divu - nu jā, iespējams, trīs - par daudz, pārāk strauji līga mainās...
BET, ja tas tomēr noteik, visticamāk LBJ paliks kur ir, Bošs tiks aizmainīts agri vai vēlu, viņš nav tas lietderīgaķais par 17 miljoniem, Veids, ja gaisotne būs tā nokaitēta, ka komandu pamet tā seja, tad piezemēsies viņs, visticamāk, Čikāgā.
Vinija Del Negro krēsls, pirms uzvaru sērijas, jau bija mazleit sašķobījies un Clipers nevar uzvarēt pat vienu titulu. Pagāšsezon viņi vairāk Grizlies bardaka dēļ, nevis pašu spēles, tika pāri pirmajai kārtai, bet tālāk nebija nekādu argumentu pret Spurs. Tu domā, ka šogad, iegūstot vēl pāris labus rezervistus viņi ir izveidojuši dinastiju?

  -1 [+] [-]

, 2013-01-17 14:41, pirms 11 gadiem
irbiite rakstīja: James uz clippers! Kopaa ar griffinu un paul vinji buutu zelts!
Tad būs trīs superzvaigznes, kuras īsti nespēj pašas sev izkārtot metienu

  +1 [+] [-]

, 2013-01-17 14:53, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Vinija Del Negro krēsls, pirms uzvaru sērijas, jau bija mazleit sašķobījies un Clipers nevar uzvarēt pat vienu titulu. Pagāšsezon viņi vairāk Grizlies bardaka dēļ, nevis pašu spēles, tika pāri pirmajai kārtai, bet tālāk nebija nekādu argumentu pret Spurs. Tu domā, ka šogad, iegūstot vēl pāris labus rezervistus viņi ir izveidojuši dinastiju?
Pēc konkrētā komandas sastāva, viņiem ir visviengabalainākā komada, kādam izkrītot, mehānisms turpian darboties, viņi skrien, viņiem ir zvaizgnes, snaiperi, turklāt ir arī gados jauni spēlētāji, kas tikai progresē. Ja nepieciešmas ir arī džeki, kurus var iemainīt, jo viņiem ir laba vērtība, bet komanda no tā nepazudīs, ja nu vienīgi aizmaina Polu, piemēram.
Respektīvi, tā komanda ir spējīga spēlēt visaugstākajā līmenī daudzus gadus, tapēc teorētiski, tā ir vienīgā, kas manā skatījumā var izcīnīt trīs titulus - šodien. Pēc gada situācija varbūt būs mainījusies, bet citādi, neviena koamda nevar mūsdienās panāk tādu pārsvaru un dominanci pār pretiniekiem.

     [+] [-]

, 2013-01-17 14:55, pirms 11 gadiem
P.S.
Pie pašreizējās situācijas līgā, ja kādam tomēr varētu izdoties trīs tituli, jašaka, ka tā būtu komada no austrumiem, jo tur ir mazāka konkurence un lielāk iespējamība vienai un tai pašai komadai nonākt līdz finālam.
Rietumos ir lielāks cīniņš, jau būs sasniegums OKC otreiz finālā tikt, neticuk, ka tas var atkārtoties trīsreiz... Kur nu vēl uzvarēt.
Bet nu, vēl jau jāatceras par mārketinu

     [+] [-]

, 2013-01-17 15:04, pirms 11 gadiem
Kapēc domājat,ka Lebrons pārspēs Maikla 30 un 33 milj$ divos gados.
Te atkal kļūdās ,Maiklam bija 21gads ,kad ienāca NBA.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-01-17 15:44, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: Pēc konkrētā komandas sastāva, viņiem ir visviengabalainākā komada, kādam izkrītot, mehānisms turpian darboties, viņi skrien, viņiem ir zvaizgnes, snaiperi, turklāt ir arī gados jauni spēlētāji, kas tikai progresē. Ja nepieciešmas ir arī džeki, kurus var iemainīt, jo viņiem ir laba vērtība, bet komanda no tā nepazudīs, ja nu vienīgi aizmaina Polu, piemēram.
Respektīvi, tā komanda ir spējīga spēlēt visaugstākajā līmenī daudzus gadus, tapēc teorētiski, tā ir vienīgā, kas manā skatījumā var izcīnīt trīs titulus - šodien. Pēc gada situācija varbūt būs mainījusies, bet citādi, neviena koamda nevar mūsdienās panāk tādu pārsvaru un dominanci pār pretiniekiem.
pirms Rouza traumas divas sabalansētākās komandas līgā bija Bulls un Thunder. šobrīd tās ir Thunder un Clipps un daļēji arī Heat, taču viņiem nav centra, līdz ar to automātiski atkrīt. tīri formāli, ja Rouzs šosezon atgriezīsies un spēs komandai palīdzēt tik pat efektīvi(ne efektīgi) kā līdz šim, tad viennozīmīgi Bulls atkal būs tie, kuri reāli varētu piesmiet Heat un tikt Austrumu finālā.
kas attiecas uz Rietumiem - ja pieņemam, ka galvenā cīņa būs starp Thunder un Clipps, tad es šobrīd savu balsi atdodu par Thunder - par to, ka viņi būs finālā un finālā arī uzvarēs.
bet par 3 tituliem pēc kārtas - mūsdienās ir gandrīz nereāli izveidot šādas ilgtspējīgas dinastijas, kuras uzvar čempionātā vairāk kā 2 gadus pēc kārtas! pārāk augsts līmenis šobrīd ir NBA un pārāk daudz izšķir sīkumi, nianses, jo vadošās komandas, kuras cīnās par titulu ir faktiski perfektas. visu izšķir milimetri un milisekundes, ja tā var teikt.

  -1 [+] [-]

, 2013-01-17 15:45, pirms 11 gadiem
irbiite rakstīja: James uz clippers! Kopaa ar griffinu un paul vinji buutu zelts!
Nu šādu trio es arī labprāt pavērotu!
Istenibā irbiite sen atpakalj savos paregojumos paredzeja, ka dzeims varetu atgriezties klivlenda, bet vins ja nemaldos solija uz 2017. gadu

  -1 [+] [-]

, 2013-01-17 15:46, pirms 11 gadiem
Emilio rakstīja: pirms Rouza traumas divas sabalansētākās komandas līgā bija Bulls un Thunder. šobrīd tās ir Thunder un Clipps un daļēji arī Heat, taču viņiem nav centra, līdz ar to automātiski atkrīt. tīri formāli, ja Rouzs šosezon atgriezīsies un spēs komandai palīdzēt tik pat efektīvi(ne efektīgi) kā līdz šim, tad viennozīmīgi Bulls atkal būs tie, kuri reāli varētu piesmiet Heat un tikt Austrumu finālā.
kas attiecas uz Rietumiem - ja pieņemam, ka galvenā cīņa būs starp Thunder un Clipps, tad es šobrīd savu balsi atdodu par Thunder - par to, ka viņi būs finālā un finālā arī uzvarēs.
bet par 3 tituliem pēc kārtas - mūsdienās ir gandrīz nereāli izveidot šādas ilgtspējīgas dinastijas, kuras uzvar čempionātā vairāk kā 2 gadus pēc kārtas! pārāk augsts līmenis šobrīd ir NBA un pārāk daudz izšķir sīkumi, nianses, jo vadošās komandas, kuras cīnās par titulu ir faktiski perfektas - visu izšķir milimetri, ja tā var teikt.
Neaizmirsti, ka heatiem ir spolstra, kas mana skatijuma, nav tas labaakais variants

     [+] [-]

, 2013-01-17 15:50, pirms 11 gadiem
valjero rakstīja: Neaizmirsti, ka heatiem ir spolstra, kas mana skatijuma, nav tas labaakais variants
Spo nav Fils, Pops vai Nellijs, taču viņš kā treneris noteikti ir audzis! par to liecina fakts, ka Heat šosezon ekperimentē ar savu spēli un ir kļuvuši nedaudz elastīgāki. pagaidām tas augļus nenes, bet PO fāzē spējai spēlēt daudzpusīgi ir liela nozīme! savu ierasto Heat basketbolu viņi varēs uzspēlēt vienmēr!

     [+] [-]

, 2013-01-17 16:00, pirms 11 gadiem
Detlefs rakstīja: Viņu var paņemt naudīgie klubi,kuri naudu nežēlo.
Tā pati Ņujorka var atgriezties vecajos laikos un maksāt 120milj ,tad Lebronu mierīgi varētu paņent.
Bet tā nebūs,neviens negrib maksāt tos lielos nodokļus.
Ja Heat vēl uzvarēs,tad visticamāk LBJ paliks.
Kādus 120 miljonus, NY jau tgd sūdzas, ka nevēlas pārsniegt algu griztus, bet ja naķas, tad nekādā gadījumē neiziet ārpus tiem 80+ miljonime, kad soda anuda ir vēl 1pret1, nevis vairāk...
Neviens tur nav gatavs maksāt 120 miljonus komandas spēlētājiem un 200 vēl līgai...

     [+] [-]

, 2013-01-17 16:06, pirms 11 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: Heat šosezon vairāk par 1 kārtu netiks! sorry, kauss ir jau Bostonai!
Puis atjēdzies, tev vēl daudz jāmācās, es tev ieteiktu iegādāties rūtiņu kladi, iekārtot to un ar pildspalvu atzīmēt manus un irbiites citātus, ja neesi tam gatavs, tad varbūt labāk nerunā muļķības.

  -1 [+] [-]

, 2013-01-17 16:16, pirms 11 gadiem
Emilio rakstīja: pirms Rouza traumas divas sabalansētākās komandas līgā bija Bulls un Thunder. šobrīd tās ir Thunder un Clipps un daļēji arī Heat, taču viņiem nav centra, līdz ar to automātiski atkrīt. tīri formāli, ja Rouzs šosezon atgriezīsies un spēs komandai palīdzēt tik pat efektīvi(ne efektīgi) kā līdz šim, tad viennozīmīgi Bulls atkal būs tie, kuri reāli varētu piesmiet Heat un tikt Austrumu finālā.
kas attiecas uz Rietumiem - ja pieņemam, ka galvenā cīņa būs starp Thunder un Clipps, tad es šobrīd savu balsi atdodu par Thunder - par to, ka viņi būs finālā un finālā arī uzvarēs.
bet par 3 tituliem pēc kārtas - mūsdienās ir gandrīz nereāli izveidot šādas ilgtspējīgas dinastijas, kuras uzvar čempionātā vairāk kā 2 gadus pēc kārtas! pārāk augsts līmenis šobrīd ir NBA un pārāk daudz izšķir sīkumi, nianses, jo vadošās komandas, kuras cīnās par titulu ir faktiski perfektas. visu izšķir milimetri un milisekundes, ja tā var teikt.
Thunder divus gadus ir pierādījusi, ka ir stabila pretendente, šogad iet trešais. Viens. viņiem ir baigā spriedze uzkrauta, tiem teorētiskajiem pretiniekiem LAC, nav pilnīgi nekāda spriedze, viņi šogad ir labie tēli iekš LA
Otrs, šis būs pirmais nopietnais sezonas pagarinājums (Play-off), bez komandas viena no simbola Hardena, domāju, ka tas būs milzīgs un neatsverams faktor, kuru Thunder izjutīs tikai kādā otrajā kārtā, protams, ja neuzrausus uz LAL pirmajā kārtā un nedabūs pa mizu

  -1 [+] [-]

, 2013-01-17 16:19, pirms 11 gadiem
problēma ir tā, ka Klīvlendai nav Peta Railija. Šis kungs ir tas, kas zina, kā taisīt čempionu komandas.

     [+] [-]

, 2013-01-17 16:28, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: Pēc konkrētā komandas sastāva, viņiem ir visviengabalainākā komada, kādam izkrītot, mehānisms turpian darboties, viņi skrien, viņiem ir zvaizgnes, snaiperi, turklāt ir arī gados jauni spēlētāji, kas tikai progresē. Ja nepieciešmas ir arī džeki, kurus var iemainīt, jo viņiem ir laba vērtība, bet komanda no tā nepazudīs, ja nu vienīgi aizmaina Polu, piemēram.
Respektīvi, tā komanda ir spējīga spēlēt visaugstākajā līmenī daudzus gadus, tapēc teorētiski, tā ir vienīgā, kas manā skatījumā var izcīnīt trīs titulus - šodien. Pēc gada situācija varbūt būs mainījusies, bet citādi, neviena koamda nevar mūsdienās panāk tādu pārsvaru un dominanci pār pretiniekiem.
Nemaz tik jauni viņi nav, tas rezevistu soliņš ir veidots pamatā no veterāniem ar kuriem ir noslēgti īsi līgumi par nelielām summām un kuri kļūs par UFA pēc šīs sezonas. Tātad arī lielas tirgus vērtības tur nav. Un ne jau bez iemesla viņiem ir tik īsi līgumi... Bleikam šovasar ir jāslēdz liels līgums. Man šķiet, ka soliņš paliks īsāks, bet Bleika kabatas pilnākas.

     [+] [-]

, 2013-01-17 16:31, pirms 11 gadiem
Nafig neviens nebano tos troļļus? Nopietni! Es saprotu, ka noteikumi netiek pārkāpti, bet moderatori nemēdz lasīt forumus? Ir taču skaidrs, ka ir kādi 5 lietotāji, kas to vien dara kā provocē viens otru

  -1 [+] [-]

, 2013-01-17 16:34, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: Thunder divus gadus ir pierādījusi, ka ir stabila pretendente, šogad iet trešais. Viens. viņiem ir baigā spriedze uzkrauta, tiem teorētiskajiem pretiniekiem LAC, nav pilnīgi nekāda spriedze, viņi šogad ir labie tēli iekš LA
Otrs, šis būs pirmais nopietnais sezonas pagarinājums (Play-off), bez komandas viena no simbola Hardena, domāju, ka tas būs milzīgs un neatsverams faktor, kuru Thunder izjutīs tikai kādā otrajā kārtā, protams, ja neuzrausus uz LAL pirmajā kārtā un nedabūs pa mizu
Spriedzi mēs jau esam redzējuši. LAC rezultatīvākais spēlētājs Grifins 4. ceturtdaļas spēlē briesmīgi un komanda ir nepieredzējusi. Man ir grūti iedomāties, kādai ir jābūt spriedzes starpībām starp komandām, lai Durants un OKC pārdegtu play off, bet Bleiks nē.

  -1 [+] [-]

, 2013-01-17 17:00, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Spriedzi mēs jau esam redzējuši. LAC rezultatīvākais spēlētājs Grifins 4. ceturtdaļas spēlē briesmīgi un komanda ir nepieredzējusi. Man ir grūti iedomāties, kādai ir jābūt spriedzes starpībām starp komandām, lai Durants un OKC pārdegtu play off, bet Bleiks nē.
vienīgā iespēja - šādos brīžos ļaut spēlēt CP3, Čonsijam, Batleram, Odomam... spēlētājiem, kuriem ir liela pieredze un dzelzs nervi! skaidrs, ka Bleiks nav no psiholoģiski spēcīgākajiem večiem un ir spējīgs pārdegt arī ne stresa situācijās. tiesa, arī Thunder ir viens tāds nervu kamols - Vestrbruks.

  -1 [+] [-]

, 2013-01-17 17:22, pirms 11 gadiem
Emilio rakstīja: vienīgā iespēja - šādos brīžos ļaut spēlēt CP3, Čonsijam, Batleram, Odomam... spēlētājiem, kuriem ir liela pieredze un dzelzs nervi! skaidrs, ka Bleiks nav no psiholoģiski spēcīgākajiem večiem un ir spējīgs pārdegt arī ne stresa situācijās. tiesa, arī Thunder ir viens tāds nervu kamols - Vestrbruks.
Tu piemirsi Grantu Hilu

  -1 [+] [-]

, 2013-01-17 17:25, pirms 11 gadiem
Lieli eksperti, kautkā nevienu no Jums nemanu patiesā viedokļa spēles augšgalā! slabo?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-01-17 21:18, pirms 11 gadiem
Es kā Klīvlendas fans nevēlos un šaubos ka vispār pati Klīvlenda un organizācija gribēs ņemt atpakaļ Džeimsu, jo tomēr viņš nesmuki rīkojās.
Domāju, ka Cavs vispār bez viņa varēs iztikt, jo perspektīves Klīvlendai ir labas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-01-17 21:36, pirms 11 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: tiešām, Paulam tad jau vajadzētu domāt par pensiju un James uz Bostonu, kur viņu sagaida Rondo, Grīns, KG.
tu vsp nba seko lidz? KG tad beigs karjeru

  +1 [+] [-]

, 2013-01-17 21:51, pirms 11 gadiem
ts buutu baigi interesanti ja vins atgrieztos Klivlendaa
1 2 45 komentāri