Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Pavlovs nodrošina maču pret Jušku, Marcinkevičai panākums Vācijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovs nodrošina maču pret Jušku, Marcinkevičai panākums Vācijā
Deniss Pavlovs

Rīt Maskavas „Future” tenisa turnīra 2.kārtas mačā tiksies divi Latvijas tenisisti – Deniss Pavlovs pret Andi Jušku, viņi abi pārvarējuši pirmo kārtu, nopelnot pa vienam reitinga punktam. Tikmēr ar mainīgām sekmēm Vācijas pilsētā Štutgartē nospēlējuši Diāna Marcinkeviča un Mārtiņš Podžus.

Pavlovam pirmā uzvara šogad, rīt 2.kārtā latviešu duelis

Otro nedēļu pēc kārtas Maskavā notiek „Future” sacensībās (balvu fonds 10 000 ASV dolāru). Tajā startē Latvijas tenisisti Andis Juška un Deniss Pavlovs. Pagājušajā nedēļā viņi uzvarēja dubultspēļu sacensībās, bet vienspēlēs neizcēlās – Andim viena uzvara, Denisam neviena. Šonedēļ katram jau ir pa vienai uzvarai vienspēlēs – vakar Juška (ATP 531.) ar 7:6(3), 6:4 pieveica mājinieku Sergeju Strelkovu (ATP 1486.), bet šodien Pavlovs (ATP 664.)ar 7:5, 6:2 pārspēja citu krievu Aleksandru Perfilovu (ATP 1353.). Tas nozīmē vien to, ka rīt abiem Latvijas sportistiem savstarpējais duelis. Līdz šim starptautiskos mačos abi sportisti nav tikušies.

Tāpat šodien tika aizvadīta dubultspēļu turnīra 1.kārtas spēle, kurā Juškas un Pavlova duets droši uzveica ukraini Staņislavu Poplavskiju un krievu Iļju Šatskiju – 6:3, 6:4. Ceturtdaļfinālā viņiem pretī stāsies baltkrievs Pavels Fiļins un ukrainis Maksims Mališevs.

M.Podžus netiek pie ranga punkta

Jau ziņojām, ka Štutgartes „Future” turnīra kvalifikācijas sacensībās svētdien un pirmdien veiksmīgi bija spēlējis 17 gadus vecais Mārtiņš Podžus (ATP 1731.). Viņš apspēlēja trīs pretiniekus, no kuriem divi ATP rangā atradās augstāk (viens pat pirmajā tūkstotī). Atelpas dienu turnīra organizatori Mārtiņam nedeva – jau šodien viņam bija 1.kārtas cīņa pret ATP ranga 329.vietas īpašnieku, horvātu Nikolu Mektiču. Jāpiemin, ka 23 gadus vecais horvāts regulāri spēlē „Challenger” tūrē, tāpat ir piedalījies ATP un „Grand Slam” turnīru kvalifikācijās. uzveikt šo sāncensi Mārtiņam neizdevās – 3:6, 3:6 un turnīrs noslēdzies bez reitinga punktu iegūšanas. Atgādinām, ka Mārtiņa dvīņubrālim Jānim Štutgartē neizdevās pārvarēt kvalifikāciju.

Marcinkevičai pirmā uzvara sezonā

2012.gada sezonu Štutgarē uzsākusi arī Diāna Marcinkeviča (WTA 361.). ITF 10 000 vienspēļu turnīrā viņa ir sestās raketes godā un 1.kārtā spēlēja pret slovēnieti Anju Prislanu (WTA 501.). Pirmais sets šajā mačā bija līdzīgs, bet tā taibreikā Diāna atstāja pretinieci sausā. otrajā setā mūsu tenisistei jau pilnībā piederēja iniciatīva, kas ļāva tikt pie pirmā panākuma sezonā – 7:6(0), 6:1.

Par uzvaru nopelnīts viens reitinga punkts, bet 2.kārtā pretiniekos būs krieviete Aleksandra Artamonova (WTA 407.) vai vāciete Laura Šedere (WTA 1033.). Jāpiemin, ka Artamonova ir Marcinkevičas pāriniece dubultspēļu turnīrā. Viņu duets ir izlikts ar 3.numuru un sacensības sāks no ceturtdaļfināla (pretinieces vēl nav zināmas).

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page

     [+] [-]

, 2012-01-18 20:39, pirms 12 gadiem
Nodrošina, bet zaudē