Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Dārziņš: "Mūsu potenciāls izlauzīsies, tikai jāpagaida"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Dārziņš: "Mūsu potenciāls izlauzīsies, tikai jāpagaida"
Lauris Dārziņš
Foto: hctraktor.org

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Čeļabinskas "Traktor" latviešu uzbrucējs Lauris Dārziņš pēc savainojuma sadziedēšanas atgriezies savas komandas sastāvā. Spēlētājs atzīst, ka komandai ir poteciāls, tomēr pagaidām to neizdodas līdz galam realizēt.

Iepriekšējās sezonas Gagarina kausa finālists šobrīd Austumu konferencē ieņem devīto vietu, par trijiem punktiem atpaliekot no kārotā astoņnieka. "Jā, mēs saprotam, ka katrs klupiens un negatīvs rezultāts samazina mūsu izredzes iekļūt izslēgšanas spēlēs. Tomēr nedomāju, ka tas kaut kādā veidā ietekmē komandas noskaņošanos un spēlētāju darbības laukumā. Mēs esam pārliecināti par saviem spēkiem. Komandai ir potenciāls, kas izlauzīsies ārā, vajag tikai pagaidīt," uzskata latviešu uzbrucējs. "Uzbrukumā mums pagaidām pietrūkst agresivitātes. Mums ir daudz momentu, bet rūpīgāk jācenšas tos realizēt."

Dārziņš atzīst, ka pats jūtas labi un veseļošanās laikā paspējis noilgoties pēc hokeja. "Traktor" nākamā spēle būs 17. novembrī, kad Čeļabinskā viesosies Maskavas "Spartak".

Izmantotie resursi:
itar-tass.com

  +8 [+] [-]

, 2013-11-16 14:48, pirms 10 gadiem
Rīgas "Dinamo" liels potenciāls bija pagājušogad.

Šogad Nadeždas kausu izcīnīs "Traktors"!!!

  +7 [+] [-]

, 2013-11-16 14:59, pirms 10 gadiem
Ja lokomotīve un Traktors netiek play-off, tas baigi dārgi sanāktu izīrēt Miķeli & Dārziņu uz play-off?

  +1 [+] [-]

, 2013-11-16 15:08, pirms 10 gadiem
jocker rakstīja: Ja lokomotīve un Traktors netiek play-off, tas baigi dārgi sanāktu izīrēt Miķeli & Dārziņu uz play-off?
tā diez gan episki, ne? Loko un Traktor netiek play-offos, bet ja neko nemainīs un neizskatās, ka kkas baigi mainītos, tad man šķiet tā būs tāda maza sensācija...?

  +3 [+] [-]

, 2013-11-16 15:09, pirms 10 gadiem
lelle22 rakstīja: tā diez gan episki, ne? Loko un Traktor netiek play-offos, bet ja neko nemainīs un neizskatās, ka kkas baigi mainītos, tad man šķiet tā būs tāda maza sensācija...?
Avtomobilists ir astotniekā, Avangard un Traktor nav Lai cik smieklīgi izklausās, bet šobrīd tā ir

  +1 [+] [-]

, 2013-11-16 15:24, pirms 10 gadiem
Galvenais, lai Lauris nepārsteidzas ar agresivitāti uzbrukumos, kamēr nav 100% pārliecība par saviem spēkiem, jo savādāk atkal var gadīties kāda nepatīkama ... bet nu cerams, ka nebūs!

  +1 [+] [-]

, 2013-11-16 16:16, pirms 10 gadiem
es protams par sawejiem, bet kas te rakstija ja nu netiek loko un traktors plajofos, tad waretu sawejos iziret. nu nedomaju gan.sobrid wisi ir saspelejusies un kolektivs ir saliedets, nezinu gan wai kko wajadzetu mainiit, jo lidz ar to kadam wieta jazaudee... bet tas no scenarija, kas butu ja butu.

  -1 [+] [-]

, 2013-11-16 16:27, pirms 10 gadiem
amurs.007 rakstīja: kadam wieta jazaudee...
Kapēc kādam kautkas būtu jāzaudē ja arī viss aizritētu pēc šī konkrētā scenārija?

     [+] [-]

, 2013-11-16 18:13, pirms 10 gadiem
Grūti traktoram iet , bet spēlētaji augstas klases pat izlašu / Dārziņš - Latvijas izlase , Kontiola - Somijas Izlase , Kuznetsovs - Krievijas izlase , Gārnets - Kanādas i

     [+] [-]

, 2013-11-16 18:54, pirms 10 gadiem
amurs.007 rakstīja: es protams par sawejiem, bet kas te rakstija ja nu netiek loko un traktors plajofos, tad waretu sawejos iziret. nu nedomaju gan.sobrid wisi ir saspelejusies un kolektivs ir saliedets, nezinu gan wai kko wajadzetu mainiit, jo lidz ar to kadam wieta jazaudee... bet tas no scenarija, kas butu ja butu.
Pie Hosas un Vilsona jau labu laiku neviens īsti neštimmē. Tur vajag kādu augstas klases un kāds no šiem būtu labs variants