Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Divas dienas pirms sezonas savainotajam Arvidsonam varētu būt nepieciešama muguras operācija

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Divas dienas pirms sezonas savainotajam Arvidsonam varētu būt nepieciešama muguras operācija
Viktors Arvidsons. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Losandželosas "Kings" ģenerālmenedžeris Robs Bleiks atklājis, ka savainotajam uzbrucējam Viktoram Arvidsonam varētu būt nepieciešama muguras operācija.

Losandželosas "Kings" jauno sezonu atklāja ar 2:5 zaudējumu pret Kolorado "Avalanche". Viktors Arvidsons savainojumā iedzīvojās treniņā, kas norisinājās tikai divas dienas pirms regulārās sezonas pirmā mača.

Sākotnēji tika pausts, ka Arvidsonam nāksies izlaist pirmās divas spēles, taču drīz vien prognozes kļuva negatīvākas, un zviedrs tika iekļauts ilgtermiņa savainoto spēlētāju sarakstā. Robs Bleiks norādīja, ka varētu būt nepieciešama muguras operācija, kas Arvidsonu no ierindas izsistu uz vairākiem mēnešiem.

Pagājušajā sezonā Arvidsons laukumā devās 77 spēlēs un guva 26 vārtus, kam pievienoja 33 piespēles. 30 gadus vecā zviedra karjeras rekords ir 61 punkts, ko viņš divreiz iekrāja Nešvilas "Predators" kreklā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/viktor-arv...