Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Divas dienas pirms sezonas savainotajam Arvidsonam varētu būt nepieciešama muguras operācija

Divas dienas pirms sezonas savainotajam Arvidsonam varētu būt nepieciešama muguras operācija
Viktors Arvidsons. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Losandželosas "Kings" ģenerālmenedžeris Robs Bleiks atklājis, ka savainotajam uzbrucējam Viktoram Arvidsonam varētu būt nepieciešama muguras operācija.

Losandželosas "Kings" jauno sezonu atklāja ar 2:5 zaudējumu pret Kolorado "Avalanche". Viktors Arvidsons savainojumā iedzīvojās treniņā, kas norisinājās tikai divas dienas pirms regulārās sezonas pirmā mača.

Sākotnēji tika pausts, ka Arvidsonam nāksies izlaist pirmās divas spēles, taču drīz vien prognozes kļuva negatīvākas, un zviedrs tika iekļauts ilgtermiņa savainoto spēlētāju sarakstā. Robs Bleiks norādīja, ka varētu būt nepieciešama muguras operācija, kas Arvidsonu no ierindas izsistu uz vairākiem mēnešiem.

Pagājušajā sezonā Arvidsons laukumā devās 77 spēlēs un guva 26 vārtus, kam pievienoja 33 piespēles. 30 gadus vecā zviedra karjeras rekords ir 61 punkts, ko viņš divreiz iekrāja Nešvilas "Predators" kreklā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/viktor-arv...


Metjū Tkačaks un Sems Benets atzīmē gūtos vārtus. Foto. USA Sports Today. Scanpix
12

"Panthers" uzveic "Rangers" un nonāk uzvaras attālumā no Stenlija kausa fināla

Nacionālājā hokeja līgā (NHL) aizvadīta sērijas piektā spēle starp Floridas 'Panthers" un Ņujorkas "Rangers". Uzvaru pamatlaikā ar 3:2 izcīnīja "Panthers", kas tādējādi nonākusi vienas uzvaras attālumā no tā, lai iekļūtu Stenlija kausa finālā otro gadu pēc kārtas.
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix

"Canucks" mazākuma treneris devies prom, jo piedāvāts līgums tikai uz vienu sezonu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Vankūveras "Canucks", ko pārstāv Teodors Bļugers un Artūrs Šilovs, otrdien pameta galvenā trenera Rika Toketa asistents Maiks Jeo, kurš bija atbildīgs par mazākumu. Kā iemesls aiziešanai tiek norādīts piedāvājums pagarināt līgumu tikai uz vienu sezonu.
Elvis Merzļikins. Foto: AP/Scanpix
11

"Blue Jackets" jaunais ĢM atklāj, ka ar iepriekšējo komandu centies iegūt Merzļikinu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Kolumbusas "Blue Jackets" ģenerālmenedžera amatā trešdien tika apstiprināts pieredzes bagātais Dons Vadels, kurš iepriekš vadīja Karolīnas "Hurricanes". 65 gadus vecais funkcionārs atklāja, ka pirms četriem gadiem centies iegūt Elvi Merzļikinu.