Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Lokomotiv" treneris: "Ar tādu uzbrukumu grūti ar kaut ko rēķināties"

Agris Suveizda

"Lokomotiv" treneris: "Ar tādu uzbrukumu grūti ar kaut ko rēķināties"
Pjotrs Vorobjovs
Foto: RIA Novosti

Miķeļa Rēdliha un Jāņa Sprukta pārstāvētā Kontinentālās hokeja līgas kluba Jaroslavļas "Lokomotiv" galvenais treneris Pjotrs Vorobjovs pēc zaudējuma pret Ufas "Salavat Yulaev" (1:3) bija ļoti neapmierināts ar komandas uzbrukumu. Savukārt "Salavat Yulaev" aizsargs Artūrs Kulda neuzskata, ka nerealizētie vairākumi būtu nopietna problēma.

""Lokomotiv" ir laba, jauna komanda. Tai ir daudz enerģisku puišu, kas vienmēr atstrādā gan aizsardzībā, gan uzbrukumā," sacīja "Salavat Yulaev" aizsargs Artūrs Kulda. "Būtībā līgā šobrīd nav komandu, ar kurām būtu viegli spēlēt. Bijām gatavi tādai spēlei un uzvarējām. Mums priekšā vēl ir trīs mājas spēles un ir nepieciešams vākt punktus. Kāpēc neizmantojām tik daudz vairākumu? Pietiekami daudz metām pa vārtiem, mums bija momenti, bet neguvām vārtus. Neguvām tagad, gūsim nākamreiz."

"Apsveicu "Salavat Yulaev" ar pelnītu uzvaru. Aizsardzībā vēl centāmies kaut ko darīt - par to man pretenziju nav. Bet, kas attiecas uz uzbrukumu, bijām tik bezzobaini un bez mugurkaula...Ne raksturu parādījām, neko," skarbs bija "Lokomotiv" galvenais treneris Pjotrs Vorobjovs Mājinieki mūs apspēlēja diezgan viegli. Bet mēs praktiski neko neizveidojām. Tiksim skaidrībā, jo ar tādu uzbrukumu ir grūti ar kaut ko rēķināties. Aizsardzībā puiši spēlē cienīgi. Veterāni pagaidām uz saviem pleciem nes visu smagumu. Domāsim, kā izkļūt no šīs situācijas."

"Ļoti laicīgi guvām svarīgus vārtus. Spēlējām vairāk uz rakstura un organizētības rēķina. Pagaidām, atklāti sakot, komanda vēl nav atguvusies pēc smagām spēlēm Bratislavā un Prāgā. Tās mums atņēma daudz spēka. Kas attiecas uz spēli, sasprindzinājums bija līdz pēdējam. Labi, ka spējām gūt trešos vārtus - pretinieki cīnījās līdz pēdējām sekundēm," teica mājinieku galvenais treneris Vladimirs Jurzinovs.

"Kaut kas neizdevās Zāborskim "Avangard", kaut kas negāja Ružičkam pie mums," Jurzinovs komentēja šodien veikto maiņas darījumu. "Šo apmaiņu uzskatu par pilnīgi normālu procedūru. Abi spēlētāji jaunajos klubos atgūsies. Bet par Zāborski var teikt, ka visu parādīs laiks. Kaut ko teikt par jauniem hokejistiem ir ļoti grūti. Tāpēc, ka galvenais rādītājs ir rezultāts. Savainotie? Proškinam ir nopietna trauma. Filatovs, cerams, varēs spēlēt jau tuvākajā laikā."

Izmantotie resursi:
Главная страница - Официальный сайт ХК «Салават...

  +6 [+] [-]

, 2013-10-16 21:02, pirms 11 gadiem
Vot, Miķelīt, paklausies, ko treneris saka. Šis uz tevi attiecas, jo "daudz" punktus esi sakrājis!

P.S. Sāpīgi skatīties, nezinu - vai Miķelis negrib vai vairs nespēj tā spēlēt kā agrāk

  +3 [+] [-]

, 2013-10-16 21:07, pirms 11 gadiem
Miķelim vajag Lauri, Laurim vajag Jāni un otrādi. Bija saspēlējušies, bet katram savs gaitu gājums.... Izgāja plašajās Krievijas ārēs laimi meklēt...
p.s. tobiš naudu... Par naudu nezinu, bet kaut kas nav kā vajag...

     [+] [-]

, 2013-10-16 21:12, pirms 11 gadiem
Jarosļavļai LMN (Luceniusa-Melina-Nieminena) sindroms?

  +2 [+] [-]

, 2013-10-16 21:13, pirms 11 gadiem
vai tad Pjotrs pats neliek spelet 0:0 hokeju? kads tad vel uzbrukums?

  +2 [+] [-]

, 2013-10-16 21:13, pirms 11 gadiem
Miķelis kopā ar Janku izskatijās ļoti solīdi, bet tagad... Jākapā!

  +1 [+] [-]

, 2013-10-16 21:41, pirms 11 gadiem
krištianu rakstīja: Vot, Miķelīt, paklausies, ko treneris saka. Šis uz tevi attiecas, jo "daudz" punktus esi sakrājis!

P.S. Sāpīgi skatīties, nezinu - vai Miķelis negrib vai vairs nespēj tā spēlēt kā agrāk
Treneris nav uz uzbrukumu tendēts.Bet uz kādu jau vainu ir jānoveļ

  +3 [+] [-]

, 2013-10-16 21:43, pirms 11 gadiem
Jā, to monstrīgo Loko, kas bija, neatgriezt

  -1 [+] [-]

, 2013-10-16 23:00, pirms 11 gadiem
Negribu kritizet, bet nu mikelis ir svaks, loti svaks, salidzinot ar dr laikiem, nekas pari nav palicis.
Zel ka nevar aiziet uz citu komandu un ari but lideris...

  -1 [+] [-]

, 2013-10-16 23:53, pirms 11 gadiem
Nu ko miķelīt, driz kurbada spēlesi

  -1 [+] [-]

, 2013-10-17 00:23, pirms 11 gadiem
Pjotrs Iļjičs galīgi sviestā sagājis. Pats liek visam pieciniekam kapāt kārtīgi savā zonā, aizsargiem liegts pieslēgties uzbrukumam, centram jāpaliek čut ne savā zonā un viņš cer, ka kāds gūs vārtus....galīgi saspiedies! Lai maina taktiku, tad būs arī vārtu guvumi.
P.S. Kas attiecas uz Miķeli...njā, nu neveicas viņam. Tad trauma, tagad Vorobjovs (pie tā nekādus dižos status nedabūt)...ticamākais, ka jāmeklē cits klubs.

  -1 [+] [-]

, 2013-10-17 01:32, pirms 11 gadiem
Krieviem jau galvenais nav uzlabot savu spēli,bet gan izjaukt DINAMO.