Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Tribuncovam piespēle uzvarā pret Želubovski

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Tribuncovam piespēle uzvarā pret Želubovski
Atvars Tribuncovs

Šodien Baltkrievijas Atklātajā hokeja čempionātā tikās divu Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas. Atvara Tribuncova pārstāvētā "Gomel" ar 6:2 apspēlēja Elvja Želubovska "Vitebsk".

Pirmie vārtus jau 55. sekundē guva "Vitebsk" hokejisti, kad izcēlās Jegors Curikovs. "Gomel" tas no līdzsvara neizsita, un mājinieki spēja ne tikai izlīdzināt rezultātu, bet arī izcīnīt pārliecinošu uzvaru ar 6:2.

Uzvarētāju rindās pa diviem vārtiem guva Aleksandrs Hidkihs un Jegors Jegorovs, bet mūsu aizsargam Atvaram Tribuncovam viena rezultatīva piespēle (piekto vārtu guvumā) un neitrāls lietderības koeficients. Tribuncovs šosezon 11 mačos savācis 9 (3+6) punktus. Zaudētāju rindās -2 lietderības koeficients Elvim Želubovskim.

"Gomel" ar 36 punktiem ieņem 2. vietu turnīra tabulā. Līdere ar 37 punktiem ir Žlobinas "Metallurg". Savukārt "Vitebsk" kontā tikai desmit punkti, kas dod priekšpēdējo vietu 11 vienību konkurencē.

Izmantotie resursi:
pointstreak.com