Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Lokomotiv" treneris: "Kauns, ka nespējām uzvarēt par piemiņu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Lokomotiv" treneris: "Kauns, ka nespējām uzvarēt par piemiņu"
Toms Rovs (no kreisās)
Foto: hclokomotiv.ru

Šodien pirmo spēli savā laukumā kopš liktenīgā 2011. gada 7. septembra aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas klubs Jaroslavļas "Lokomotiv". Pirmajā trešdaļā izvirzoties vadībā, mājinieki nespēja iepriecināt arēnu piepildījušos līdzjutējus – zaudējums ar 1:2 pret Mitišču "Atlant". Pēc spēles "Lokomotiv" galvenais treneris Toms Rovs atzina, ka viņiem kauns, jo nav izdevies uzvarēt par piemiņu bojāgājušajiem hokejistiem.

"Emocijas joprojām ierobežo "Lokomotiv" spēlētājus. Mums ir kauns, ka nespējām uzvarēt tik svarīgā spēlē par godu un piemiņu puišiem," pēc spēles nožēlu izteica jaunais "Lokomotiv" galvenais treneris – amerikāņu speciālists Toms Rovs.

Pie uzvaras "Lokomotiv" nepalīdzēja tikt arī latviešu uzbrucējs Miķelis Rēdlihs, kurš ceturtajā uzbrucēju virknējumā laukumā pavadīja nepilnas 12 ar pusi minūtes.

"Pirms spēles daudz runājām par to, kas notika pirms gada, taču beigās izlēmām, ka mums jāpaliek profesionāļiem," bez traģisko notikumu pieminēšanas pēc mača neiztika arī "Atlant" galvenais treneris Janne Karlsons.

"Lai uzvarētu KHL, jāvinnē daudz vairāk divcīņu," galveno zaudējuma iemeslu nosauca 56 gadus vecais treneris, kurš iepriekš četras sezonas strādāja Karolīnas "Hurricanes" sistēmā. Pēdējā viņš bija skauts, taču spēlētājus no Nacionālās hokeja līgas šobrīd nevēlas redzēt: "Komandai vienkārši jāspēlē labāk, nevis jāņem spēlētāji uz īsu termiņu."

Izmantotie resursi:
Хоккейный Клуб «Атлант» (Московская область)

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-09-16 21:10, pirms 12 gadiem
Kronvals vienīgais bija līmenī!
Parējie izskatījās sasieti...laikam psiholoģijā vaina....

  -3 [+] [-]

, 2012-09-16 21:19, pirms 12 gadiem
darzins ir shraviku spileris...

  +6 [+] [-]

, 2012-09-16 21:21, pirms 12 gadiem
Wyoming rakstīja: Rēdlihs jau pazudis, 4. maiņa, tas tak sen skaidrs bija, ka nav viņš tāda līmeņa spēlētājs! Tāpat kā Dārziņš, tas pats notiks arī ar Sprukstēnu.
Problēma jau ir tā, ka Latvijā treneri ir spiesti strādāt ar tiem spēlētājiem, kas mums. Līdz ar to trenerim ir jāizvelk maksimums no katra spēlētāja un komandas spēle jāpielāgo viņiem, bet tādās komandās, kā AK BARS, LOKO, CSKA ar viņiem neviens neauklējas: nav rezultāta - sēž rezevē vai brauc atpakaļ uz DINAMO, kā HOSA

  -1 [+] [-]

, 2012-09-16 21:26, pirms 12 gadiem
Wyoming rakstīja: Rēdlihs jau pazudis, 4. maiņa, tas tak sen skaidrs bija, ka nav viņš tāda līmeņa spēlētājs! Tāpat kā Dārziņš, tas pats notiks arī ar Sprukstēnu.
Ir aizdomas kad ja 3 speletaji naks klat no NHL tad nu var ari nakties zaudet vietu sastavaa..

  +3 [+] [-]

, 2012-09-16 21:41, pirms 12 gadiem
Problēma šoreiz bija pašā trenerī, 3/3 nosēdināja malā 4to maiņu, kamēr Atlant viņus uz noguruma rēķina sāka spiest.

     [+] [-]

, 2012-09-16 21:46, pirms 12 gadiem
Wyoming, 20:56, pirms stundas, ignorēt, atbildēt
Rēdlihs jau pazudis, 4. maiņa, tas tak sen skaidrs bija, ka nav viņš tāda līmeņa spēlētājs! Tāpat kā Dārziņš, tas pats notiks arī ar Sprukstēnu.

Lai arī tev sasprausti daudz mīnusi,bet jāsaka ,ka tev ir daļēja taisnība,jo manuprāt šiem spēlētājiem īstā vieta ir Rīgas Dinamo un citās krievu komandās viņiem gluži vienkārši nekas nespīd.

  -1 [+] [-]

, 2012-09-16 23:27, pirms 12 gadiem
Mūsu spēlētājus pērk nevis spēles pastiprināšanai,bet DR NOVĀJINĀŠANAI. Tikko kāds parādās kas var spēlēt vienalga leģionārs vai vietējais -prom . MASAĻSKIS HOSA HARTIGANS MIĶELIS DĀRZIŅŠ SPRUKTS ELISONS OZO sauc visu laiku.Tikai ELISONS ir pa īstam bijis noderīgs. Pārējie maisās tuvu pie soliņa sildītājiem,kaut ari bija līderi

  +1 [+] [-]

, 2012-09-16 23:40, pirms 12 gadiem
Ieliec Rēdlihu pirmajā maiņā, tad redzēsi kur vēži ziemo.

  -2 [+] [-]

, 2012-09-16 23:52, pirms 12 gadiem
Miķelis sapratīs pēc gadiem pāris,kad viņam visupirms neizmaksās līgumā paredzēto naudu, iemetīs rezervistos un tur arī zaudēs ne tikai SAVU cenu, bet arī spēļu praksi. Dzīve, šogad apliecina,ka nešanās pēc naudas LV hokejistiem neko nedod - RD supermaiņa Dārziņš, Miķelis, Janka ir statisti savos jaunajos klubos, latvieši mentāli nav gatavi būt līderi tik augstā līmeņa komandās (lasi KHL), te neiet runa par līgām Eiropā (Vasiļjevs savulaik Vācijā). Viņi te spēlēja, tamdēļ ,ka nebija KAM spēlēt citiem īpaši, tie ir mūsu LV labākie kadri diemžēl. Te par OZO gan nav tēma, viņš ir ,bija superspēlētājs,lai Dievs dod vēl tādu mums kādreiz. Būsim godīgi, arī bez Juliusa,lai viņi saka ko grib, šie aizbraucēji nebūtu tie kas ir.....lai vieglas ''ripas''!

  +1 [+] [-]

, 2012-09-17 00:22, pirms 12 gadiem
sandoza rakstīja: Miķelis sapratīs pēc gadiem pāris,kad viņam visupirms neizmaksās līgumā paredzēto naudu, iemetīs rezervistos un tur arī zaudēs ne tikai SAVU cenu, bet arī spēļu praksi. Dzīve, šogad apliecina,ka nešanās pēc naudas LV hokejistiem neko nedod - RD supermaiņa Dārziņš, Miķelis, Janka ir statisti savos jaunajos klubos, latvieši mentāli nav gatavi būt līderi tik augstā līmeņa komandās (lasi KHL), te neiet runa par līgām Eiropā (Vasiļjevs savulaik Vācijā). Viņi te spēlēja, tamdēļ ,ka nebija KAM spēlēt citiem īpaši, tie ir mūsu LV labākie kadri diemžēl. Te par OZO gan nav tēma, viņš ir ,bija superspēlētājs,lai Dievs dod vēl tādu mums kādreiz. Būsim godīgi, arī bez Juliusa,lai viņi saka ko grib, šie aizbraucēji nebūtu tie kas ir.....lai vieglas ''ripas''!
Neviens neņēma viņus ,kā līderus, ņēma ,jo viņi savas uzdotās funkcijas labi izpilda, tas ka viņi nav zvaigznes ir pašsaprotami,tādos klubos kur viņi spēlē - tur komandas zvaizgnēm jabūt spēlētājiem kuriem cipari pie līguma sākas nevis ar 1, bet gan ar 3 un uz augšu. RD viņi bija zvaigznes ,jo šeit konkurentu nav un viņu uzdevums bija daudz spēlēt un mest , tur ir citi uzdevumi - tie jāprasa treneriem.

Tapēc labāk pasties kādu no viņu spēlēm un tad runā.

  +4 [+] [-]

, 2012-09-17 01:08, pirms 12 gadiem
Nu kas mani smīdina latviešu līdzjutējos- viņiem nekad nebūs labi!
Ja pat notiktu brīnums un paņemtu Gagarinu- atrastos bariņš kas teiktu šara vai krievu dāvana Rīgai utml.
Žēl ka pēc tam liek sev birku "labākie fani"!

joptvai akbars cska un loko neņems sliktus leģionārus!
pastāv tāda lieta kā leģionāru limits!
un ar tādiem līdzekļiem kā šiem klubiem viņi neņemsies ar bērniem!

Nezinu varbūt KHL nekrievu klubu
Spēlētāji vairs nav leģionāri...
Taču tas ka mums ir spēlētāji ko grib eiropā manuprāt ir lieliski!
Dinamo iegūs šā vai tā! Vai ar mūsu NHL pāris latviešiem vai ar labiem leģionāriem
Paliktu Rēdlihs Sprukts Dārziņš nebūtu mums jauno kā Indraišs!
t
Tā ka- priecājaties ka hokejs ir ne pāris pavasara ned. bet visu gadu un ka mums ir nevien sava komanda bet arī spēlētāji kas spēlē elites klubos un par kuriem intresējas! idioti ne labākie fani!

     [+] [-]

, 2012-09-17 01:54, pirms 12 gadiem
es nesaprotu,ko var ņemties,pēc tam,kad pret Torpedo visa komanda parādīja sūdīgu spēli un ielaida 6 ripas,treneris pamainīja sastāvus un uzlika uzsvaru uz savu vārtu sargāšanu un tam ar izvēlējās attiecīgos spēlētājus un ir vēl tāda lieta,ka maiņām vēl ir jāspēlē kopā,nevar salikt ko vēlies kopā un spēle aizies,nekatru spēli Miķelis spēlēs pirmajā vai otrajā maiņā

  +1 [+] [-]

, 2012-09-17 09:24, pirms 12 gadiem
latvietis otram latvietim gatavs pateikt kaut tev kāja aizķertos..
es par to lai puišiem veicas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-09-17 11:02, pirms 12 gadiem
Sarkanais Skorpions rakstīja: Rēdlihs jau nu varēja par Skrastiņu vārtus iemest!
Jā un spēlē pret Krieviju WC 2012 varēje iemest trinīti. Taču maucība ir tāda ka pat Krosbijs ar Malkinu pa diviem katrā spēlē netaisa hettrikus.

  +1 [+] [-]

, 2012-09-17 12:21, pirms 12 gadiem
Patīk virsraksts. Es skatījos spēli. Ļoti žēl ,ka pirmo spēli mājās par piemiņu neuzvarēja Jarasļavas Lokomatīva.

  +1 [+] [-]

, 2012-09-17 15:57, pirms 12 gadiem
abas komandas spēlēja ar ar īpašu atdevi . Zaudēt nav kauns