Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Twente" treneris mačā pret "Riga" sola uzbrūkošu spēli

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Twente" treneris mačā pret "Riga" sola uzbrūkošu spēli
Jozefs Ostings. Foto: FC Twente

LETA. Nīderlandes vienība Enshedes "Twente" UEFA Konferences līgas kvalifikācijas atbildes mačā pret "Riga" spēlēs uzbrūkoši, sarunā ar žurnālistiem teica viesu galvenais treneris Jozefs Ostings.

"Riga" ceturtdien UEFA Konferences līgas kvalifikācijas trešās kārtas atbildes mačā savā laukumā uzņems "Twente" vienību, kurai pirms nedēļas zaudēja ar 0:2.

"Spēlējām labi, jo īpaši situācijās, kad mums bija bumba, arī izveidojām daudz momentu. Šajā mačā pretinieki ļoti labi apzināsies, ka viņiem vajadzīga uzvara un spēlēs uz visu banku," teica Ostings.

"Pat neskatos uz rezultātu, kas bija pirmajā spēlē. Mums ir savs spēles stils un tas būs uzbrūkošs," piebilda treneris.

Paralēli startam UEFA Konferences līgā "Twente" futbolisti sākuši sezonu Nīderlandes čempionātā un svētdien otrajā kārtā divu Overeiselas komandu duelī tiksies ar "Zwolle". Tiesa, šobrīd uzmanības centrā esot tikai spēle ar "Riga", pret kuru pretī stāšoties maksimāli spēcīgākais sastāvs.

"Neesam tādā pozīcijā, lai šķirotu mačus. Un šobrīd svarīgākā spēle ir rītdienas, tāpēc sākšu ar sastāvu, kas, manuprāt, tajā brīdī būs pats labākais," uzsvēra Ostings.

"Riga" vienību pretinieku galvenais treneris raksturoja kā fiziski ļoti spēcīgu un ātru komandu, kas labi aizsargājas un veiksmīgi pāriet no aizsardzības uzbrukumā.

"Nīderlandes čempionātā patīk uzbrukt, spēlējot pēc shēmas "4-3-3", bet "Riga" spēlē pēc citādākas sistēmas," salīdzināja Ostings.

"Riga" un "Twente" pāra uzvarētāju "play-off" kārtā gaida tikšanās ar slaveno Turcijas komandu Stambulas "Fenerbahce" vai Slovēnijas vienību "Maribor". Pirmajā mačā ar rezultātu 3:1 pārāki bija "Fenerbahce" futbolisti.

Grupu turnīra sasniegšanai nepieciešams pārvarēt kopumā četras kvalifikācijas kārtas.

  +1 [+] [-]

, 2023-08-17 01:08, pirms 11 mēnešiem
Cik Twente ultras būs uz spēli?

     [+] [-]

, 2023-08-17 17:04, pirms 11 mēnešiem
jonsons rakstīja: Cik Twente ultras būs uz spēli?
Twenty