Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Uzsākta pieteikšanās futbola nometnei "Milan Junior Camp"

Ints Megnis
Ints Megnis

Uzsākta pieteikšanās futbola nometnei "Milan Junior Camp"
Nometne “Milan Junior Camp”. Publicitātes foto

Oktobrī jau vienpadsmito reizi Latvijā sadarbībā ar futbola skolu "Metta" tiks aizvadīta leģendārā itāļu kluba "AC Milan" futbola nometne “Milan Junior Camp”.

Nometne no 21. līdz 25. oktobrim risināsies Rīgā, "Elektrum" Olimpiskajā centrā. Šajā gadā “Milan Junior Camp” nometnē viesosies un nodarbības vadīs pieredzējušie "AC Milan" speciālisti – Danilo Tedoldi un Emanuēle Pisketola.

Itāļu treneri ir specializējušies tieši jauno futbolistu sagatavošanā un apmācībā, kā arī bagātu pieredzi darbā ar "AC Milan" akadēmijas Top līmeņa futbolistiem.

Nometnē allaž tiek sasniegts maksimālais dalībnieku skaits - pērn tajā piedalījās 74 jaunie futbolisti no 29 dažādiem klubiem. Līdz ar to organizatori aicina veikt pieteikšanos laicīgi FS "Metta" mājaslapā. Informācija par pieteikšanās iespējām pieejama ŠEIT.

Informāciju sagatavoja:
Futbola skola “Metta”

     [+] [-]

, 2019-08-16 12:18, pirms 5 gadiem
4 dienas 260 eur, vnk lielisks piedāvājums

  -1 [+] [-]

, 2019-08-16 15:11, pirms 5 gadiem
Paralēli šim notiek Feyenoord Camp. Izskatās daudzsološi, redzēsim kas no tā sanāks. Milan camp notiek jau manuprāt 9 gadu, cilvēki iespējams jau atēdušies. Futbolā notiek diezgan masveidīga kustība šobrīd.

     [+] [-]

, 2019-08-17 07:51, pirms 5 gadiem
Omamma rakstīja: 4 dienas 260 eur, vnk lielisks piedāvājums
tev jau laikam priekš sava bērna būtu žēl.
Nebrīnos.