Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

''Auda'' šķiras no Solovjova, Korotkovs atgriežas ''Riga''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Auda'' šķiras no Solovjova, Korotkovs atgriežas ''Riga''
Iļja Korotkovs vidū. Foto: FK Auda

Latvijas futbola Virslīgas klubs ''Auda'' šodien paziņojis, ka kluba sastāvā vairs nespēlēs pieredzējušais aizsargs Aleksandrs Solovjovs un Iļja Korotkovs, kurš bija izīrēts un atgriezīsies ''Riga'' rindās. Tāpat komandu pametīs Bogdans Samoilovs.

Futbola klubs ''Auda'' mājaslapā ziņo, ka pēc abpusējas vienošanās pārtraukta sadarbība ar pieredzējušo aizsargu Aleksandru Solovjovu. Maija ievadā ziņojām, ka 34 gadus vecajam futbolistam izveidojušās nesaskaņas ar komandas galveno treneri Tomislavu Stipiču. Noslēdzošo maču ''Audas'' rindās Solovjovs aizvadīja 2. aprīlī, nospēlējot 68 minūtes uzvarā pār ''Metta'' vienību.

Tāpat ''Audu'' vairs nepārstāvēs Latvijas U21 izlases aizsargs Iļja Korotkovs. ''Metta'' akadēmijas audzēknis pirms sezonas tika izīrēts no ''Riga'', kas nu Korotkovu vēlas redzēt savās rindās. 22 gadus vecais futbolists laukumā izgāja 14 no 15 Virslīgas mačiem, spēlējot no zvana līdz zvanam.

''Auda'' rindas pametis arī Bogdans Samoilovs, kurš šajā sezonā spēlēja vien epizodiski, laukumā izejot trīs mačos un summā nenospēlējot pat vienu puslaiku.

Virslīgas tabulā ''Auda'' ar 15 mačos izcīnītu 21 punktu ir piektā. Nākamais mačs jau rītdien, kad savā laukumā jāuzņem Jūrmalas ''Spartaks''.

Izmantotie resursi:
https://fkauda.lv/Jaunumi?journal_b...

     [+] [-]

, 2022-06-16 15:27, pirms 2 gadiem
Audai nopietni spēlētāji prom īpaši Korotkovs kas bija viens no aizsardzības lideriem

  +1 [+] [-]

, 2022-06-16 16:02, pirms 2 gadiem
Logisks lemums, jo Solovjovs nevilka

     [+] [-]

, 2022-06-16 20:17, pirms 2 gadiem
"Audai" atsāka darboties mājaslapa.