Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Kamerūnai mačā pret Horvātiju būs jāiztiek bez Eto`o

Rolands Eliņš

Kamerūnai mačā pret Horvātiju būs jāiztiek bez Eto`o
Semjuels Eto`o
Foto:AP/Scanpix

Ceļgala savainojuma dēļ parīt paredzēto Pasaules kausa futbolā spēli pret Horvātiju būs spiests izlaist Kamerūnas izlases līderis Semjuels Eto`o.

"Mediķi ir apstiprinājuši, ka es, visticamāk, nevarēšu piedalīties spēlē pret Horvātiju 18. jūnijā (pēc Latvijas laika - 19.) ceļgala savainojuma dēļ, kurš man rada sāpes," sociālajos tīklos pavēstījis Semjuels Eto`o, kurš izlaidis pēdējos divus Kamerūnas izlases treniņus.

Ņemot vērā, ka Kamerūna ar Eto`o ierindā zaudēja Meksikai ar 0:1 (turklāt Meksikai diezgan apšaubāmi neieskaitīja divus vārtus), spēle pret Horvātija būs praktiski izšķiroša, lai saglabātu puslīdz reālas izredzes izkļūt no grupas. Pēdējā apakšgrupas spēlē Kamerūnai būs jāspēkojas ar Brazīliju, kura, iespējams, tobrīd jau būs nodrošinājusi uzvaru grupā vai vismaz vietu astotdaļfinālā.

33 gadus vecais "Chelsea" uzbrucējs ir visu laiku rezultatīvākais Kamerūnas izlases spēlētājs un arī kapteinis. Mačā pret Meksiku kamerūnieši sākumsastāvā sūtīja trīs uzbrucējus, proti, Eto`o, Maksimu Šupo-Motēnu un Benžamēnu Mukandžo. Lai saglabātu šo taktisko izvietojumu, Kamerūnas treneris Volkers Finke varētu pamatsastāvā sūtīt Pjēru Vebo no Turcijas "Fenerbahce".

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/setoo9
The Official Website of the FIFA World Cup™ -...

  +1 [+] [-]

, 2014-06-16 15:24, pirms 10 gadiem
Vilinošs koeficents uz Kamerūnu.

     [+] [-]

, 2014-06-16 16:28, pirms 10 gadiem
Eto ir vienīgais savas valsts izlases spēlētājs, kurš čempja laikā nedzīvo kopā ar izlasi, bet gan luksus viesnīcā. Fošs čalis visā visumā.

  +1 [+] [-]

, 2014-06-16 17:37, pirms 10 gadiem
žēl, Eto'O un Drogba - dēļ viņiem vien ir vērts fanot par viņu valstīm

Vien palīdzēja 9 gadā Barcai un 10 gadā Inter pacelta ČL, kamēr mūžīgais samsungs palīdzēja pacelt 11 gadā titulu

     [+] [-]

, 2014-06-16 17:58, pirms 10 gadiem
Prēmijas par piedalīšanos no federācijas izsita, tagad var sačkot. Reāli no visām līdz šim redzētajām komandām, Kamerūna izskatās visvājākā un nemotivētākā.

     [+] [-]

, 2014-06-16 18:19, pirms 10 gadiem
Sportiskais Kobolds rakstīja: Prēmijas par piedalīšanos no federācijas izsita, tagad var sačkot. Reāli no visām līdz šim redzētajām komandām, Kamerūna izskatās visvājākā un nemotivētākā.
Hondurasa